Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 146 hír

A kedvezőtlen idő rontotta az idei pálinkák minőségét

Bama
-
 Ma 17:30Belföld

Az biztos, hogy 2020 nem a pálinka éve lesz. Az időjárási körülmények nem tettek jót a gyümölcstermésnek, ebből következik, hogy a pálinkák sem lesznek olyan jó minőségűek. Ennek ellenére a pálinkafőzdékben javában zajlik a munka.

Rossz hírt közölt a cigándi polgármester

Az egyik bölcsődei dolgozó koronavírusos.

A Nike, a Coca-Cola és az Apple is lobbizik az ujgur kényszermunkát tiltó törvény ellen

A törvénytervezetet szeptemberben 406 támogató- és mindössze 3 ellenszavazat mellett fogadta el az Amerikai Egyesült Államok Képviselőháza.

Az Aegon Magyarország közölte, a tulajdonosváltás nem érinti az ügyfeleket

Az Aegon Magyarország reagált, és elmondta, hogy a tulajdonosváltás nem érinti az ügyfeleket, nincs okuk az aggodalomra.

A felhasználók megtévesztése miatt megbírságolták az Apple-t

NKI
-
 Ma 11:57Infotech

Az olasz monopóliumellenes hatóság 10 millió euró bírságot szabott ki az Apple-re.

Újra megbüntették az Apple-t

Origo
-
 Ma 11:50Infotech

Nem ez az első olaszországi bírság a vállalatra.

Letaszították trónjáról az Apple-t Amerikában

A harmadik negyedévben a Samsung adta el a legtöbb okostelefont az Egyesült Államokban a Strategy Analytics adatai szerint, így három év elteltével a koreai óriás ismét megelőzte az Apple-t hazai terepen.

Miért olyan különlegesek az Apple új MacBook és Mac Mini gépei?

PCWorld
-
 Ma 11:05Életmód

Fontos lépésre szánta el magát az Apple: okoseszközei után asztali és hordozható gépeiben is saját chipet használ az Intel megoldása helyett. Miért jobb ezt választani?

Tessék vigyázni! – Az Apple iCloudot használják a csalók, hogy ellopják a CS:GO skineket

Leet
-
 Ma 11:00Gaming

Az átverések, csalások, fiókfeltörések gondolom senki számára nem újdonságok az internet világában. Ez persze mindennapos a videojátékok területén is, különösen ami a CS:GO-t illeti. Az elmúlt években rengeteg módszert dolgoztak ki a csalók, amivel akár több ezer dollárral károsították meg a játékosokat naponta. Most úgy tűnik, hogy egy…

Levélben reagált a Magyarországot ért vádakra Orbán Viktor: ezt közölte

Az örökölt nyugati (gazdasági) versenyelőny csökken, mert Közép-Európa felzárkózik, és a 2020-as évek végére beáll az egyenlő versenyhelyzet, „addig is több önuralmat kérünk Schulz úrtól és elvbarátaitól” – közölte Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn a német szociáldemokrata párt volt elnökének címzett válaszában.

Újra életet mentett az Apple Watch

Hálaadás hétvégén a 25 éves Zachary Zies köszönhette meg okosórájának, hogy megmentette az életét.

A kedvező vakcinahír sem javított a hangulaton, mínuszban az amerikai tőzsdék

Az ázsiai tőzsdékre hétfőn megérkezett a korrekció a kifejezetten erős november után, és Európában is hasonlót látunk, leginkább az iránykeresés jellemzte hétfőn az európai piacokat, a magyar tőzsde azonban jelentősebb eséssel zárt, viszont az elmúlt hetek sztárja, a Masterplast új történelmi csúcsra tudott emelkedni. Az amerikai tőzsdék szintén…

Januártól indul a slágerkölcsön új formája, még kedvezőbb feltételekkel

Ahogyan arról a Bank360.hu is beszámolt, a Magyar Nemzeti Bank (MNB) néhány héttel ezelőtt elbírálta az első Minősített Fogyasztóbarát személyi kölcsönt, a következő hetekben pedig további bankok szerezhetik meg a minősítést - így akár már bő egy hónap múlva igényelhető lesz az új termék. Összefoglaltuk, milyen változásokra…

Enyhítés Észak-Olaszországban, kedvező adatok Nagy-Britanniában

Tömegek tódultak Milánó és Torinó utcáira vasárnap, amikor a járványügyi intézkedések sorában megnyitották a hónap elején bezárt üzleteket.