Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 381 hír

9 milliárd ömölhet Salzburgba Szoboszlaiért

BorsOnline
-
 Ma 08:30Sport

Aligha tévedünk nagyot, ha azt állítjuk: legalább akkora az érdeklődés Szoboszlai Dominik iránt, mint amikor kapkodtak a 80-as évek végén a legendás játékmester, Détári Lajos után.

A Dyson újabb 2,75 milliárd fontot fektet új technológiákba

A Dyson megduplázza a termékkínálatát, valamint teljesen új területeken jelenik meg 2025-ig – és ezzel első alkalommal túllép a háztartási termékek körén. Ezeknek a terveknek a megvalósítása érdekében a Dyson ma bejelentette, hogy a következő öt évben 2,75 milliárd fontot fektet új technológiákba és új termékekbe. A beruházások…

A váltás 5300 forintos megtakarítást is hozhat

Boon
-
 Ma 07:00Belföld

Sokan az utolsó pillanatra hagyják a döntést kötelező gépjármű-felelősségbiztosításukról.

Jövő héten már 3,6 milliárd forint lesz az ötöslottón

Index
-
 Tegnap 20:34Belföld

A 35 négytalálatos most egyenként 1 599 670 forintot ér.

Szijjártó Péter 61 milliárd forintos munkahelymegtartó programot jelentett be

A közgazdasági és külügyminiszter hangsúlyozta, hogy a pénzt közvetlenül a magyar vállalkozók fogják megkapni.

Újabb 61 milliárd forintos támogatást kaphatnak a cégek fejlesztésekre

Újabb 61 milliárd forintos támogatási keretet nyújt a kormány azoknak a cégeknek, amelyek vállalják, hogy úgy fejlesztenek, hogy nem bocsátják el a dolgozóikat - jelentette be szombaton a külgazdasági és külügyminiszter.

Ki vitte el a 3,4 milliárd forintot? Íme, az Ötöslottó nyerőszámai

Ripost
-
 Tegnap 19:40Belföld

Az öt ta­­lá­­la­­tos szel­­vény vár­­ható fő­­nye­­re­­mé­­nye a 48. já­­ték­­hé­­ten 3 milliárd 440 millió forint volt. Jöj­­je­­nek a nyer­­őszá­­mok!

3,44 milliárd forint volt a tét az ötöslottón, kíváncsi a nyerőszámokra? Mutatjuk!

A 48. héten gépi sorsolással a következő öt szám került ki a gömbből: 38, 43,

Kihúzták a lottószámokat – 3,4 milliárdot ér a telitalálatos

Az ötös lottó november 28-ai sorsolásán az alábbi nyerőszámokat húzták ki: 38 (harmincnyolc) 43 (negyvenhárom) 48 (negyvennyolc) 64 (hatvannégy) 75 (hetvenöt)

2,8 millió forintos jutalmat ad saját magának Gyál polgármestere

Közel nettó 3 millió forintos jutalmat ad saját magának Pápai Mihály, a Pest megyei Gyál fideszes polgármestere. A járvány miatt elrendelt veszélyhelyzetben a helyi képviselőtestület nem is szavazhatott erről. A helyi DK szerint ez sem lett volna akadály: a Fidesz-KDNP többségű testület az elmúlt 11 évben mindig megszavazta a…

Újabb 61 milliárd forintos támogatást kaphatnak a cégek fejlesztésekre

Újabb 61 milliárd forintos támogatási keretet nyújt a kormány azoknak a cégeknek, amelyek vállalják, hogy úgy fejlesztenek, hogy nem bocsátják el a dolgozóikat - jelentette be szombaton a külgazdasági és külügyminiszter.

Újabb 61 milliárd forintot kaphatnak a magyar cégek

Szijjártó Péter úgy nyilatkozott szombaton az MTI-nek, miután részt vett a gazdaságstratégiai megbeszélésen a Karmelita kolostorban, hogy ebben a "küzdelemben" azok a vállalatok a legfontosabb "szövetségeseik", amelyek a nehéz körülmények ellenére is vállalják, hogy fejlesztenek. Hozzátette, a mostani fejlesztések, illetve…