Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 381 hír

Hoppá: 21,3 milliárd forintból épp vadiúj élményfürdőt építenek Győrben

Miközben a koronavírus-járvány miatt hónapok óta az összes fürdő kényszerpihenőn van, Győrben gigaberuházásba kezdtek. A Modern Városok Program keretében épül meg a Győri Vízi Élménypark. Az előkészítő munkák már zajlanak. Eddig 68 fát vágnak ki, helyükre viszont mintegy 110 lombos fát ültetnek - írja a Kisalföld.

Elon Musk csak egyetlen szót twittelt, de az 3 milliárd dollárt ért

Reddites és twitteres körökben régóta van a kisbefektetők radarján a GameStop, ami jelenleg az egyik leginkább shortolt részvény a világon. A mögöttünk álló napokban azonban valósággal elszabadult a pokol a papírnál,  a kisbefektetők közösségi trédelésének köszönhetően már-már történelmi léptékű short squeeze alakult ki a…

Ausztria 7 milliárd euróra emeli a kurzarbeitra szánt támogatás összegét

Az eddigi 5 milliárdról 7 milliárd euróra emelik Ausztriában a koronavírus-járvány miatt rövidített munkaidőben foglalkoztatottak támogatásának keretét - jelentette be Martin Kocher munkaügyi miniszter.

Befejezték a nyomozást: visszavonták a 10 millió forintos nyomravezetői díjat a meggyilkolt szentesi édesanya ügyébe…

A 2006-ban eltűnt szentesi édesanya sérelmére elkövetett emberölés nyomozása során a rendőrök megtalálták a nő holttestét és elfogták, majd eljárás alá vonták a gyanúsítottat.

12 milliárd forint értékben hajt végre beruházást két autóipari vállalat

Összesen 12 milliárd forint értékben hajt végre három beruházást Magyarországon két nagy amerikai autóipari vállalat, a BorgWarner Oroszlányban és a Jabil Tiszaújvárosban, a fejlesztésekhez a kormány 4,4 milliárd forintnyi vissza nem térítendő támogatást biztosít – mondta a külgazdasági és külügyminiszter kedden a beruházásokat bejelentő…

Horribilis adóssággal küszködik a klubja: szurkolók dobhatják össze Özil 1,4 milliárdos fizetését

Blikk
-
 Ma 08:05Foci

Fanatikus szurkoló is segítségében bízik a török Fenerbahce labdarúgócsapata, amely a napokban jelentette be a 92-szeres német válogatott klasszis Mesut Özil (32) szerződtetését.

2,9 milliárd euróval támogatja az Unió az európai akkumulátorgyártást

Az alap célja az Európai Unióhoz tartozó országokon belüli akkumulátorgyártás, kutatás fejlesztés, és újrahasznosítás támogatására.

Oroszlányi és tiszaújvárosi autóipari beruházások kapnak 4,4 milliárd forint támogatást

Összesen 12 milliárd forint értékben hajt végre három beruházást Magyarországon két nagy amerikai autóipari vállalat, a BorgWarner Oroszlányban és a Jabil Tiszaújvárosban. A fejlesztésekhez a kormány 4,4 milliárd forintnyi vissza nem térítendő támogatást biztosít - jelentette be Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.

180 milliárdos árbevétele volt tavaly a Market-csoportnak

Scheer Sándor kormányközeli építési vállalkozó szerint az építőipar a járvány negatív hatásait csak részben érezte meg.

180 milliárdos árbevétele volt tavaly a Market-csoportnak

Scheer Sándor kormányközeli építési vállalkozó szerint az építőipar a járvány negatív hatásait csak részben érezte meg.

A jövő piaca – Milliárdos megrendeléseket kapott a Bosch a fedélzeti számítógépeire

Harald Kröger, a Bosch igazgatótanácsának tagja: „A járművek fedélzeti számítógépei kulcsfontosságúak az elektronikai rendszerek komplexitásának csökkentésében.”

Erre fordítják a 820 millió forintos működési támogatást Nagykanizsán

Zaol
-
 Ma 07:00Megyei

A kormánytól a múlt év végén kapott 820 millió forintos működési támogatás felhasználásáról tartott tájékoztatót kedden Balogh László polgármester.

3 milliárd forintot ér ez az egy pénzérme

Vezess
-
 Tegnap 23:06Életmód

Csaknem 10 millió dollárért kelt el egy texasi árverésen egy ritka amerikai aranypénz, az úgynevezett Brasher-dublon, az Amerikában vert első aranyérme, amelyből mindössze hét példány létezik.

Az amerikai szenátus jóváhagyta Antony Blinken külügyminiszteri kinevezését

A száztagú szenátusban 78-an támogatták, míg 22-en ellenezték Joe Biden új amerikai elnök jelöltjét.