Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Jézus visszatért, és egy Nike susogósban hirdeti a világvégét: ilyen volt a Messiás

Noizz
-
  Ma 10:36 Kultúra

Nehéz elképzelni, vajon mit tenne Jézus, ha 2020-ban egyszer csak visszatérne az emberek közé. Mégis hogyan tudna kitűnni a tömegből? Elkezdene spiritualitással átitatott szentbeszédeket tartani? Tulajdonképpen Németh Sándor is ezt csinálja vasárnaponként, leszámítva, hogy messiásnak tartaná magát. Borrá változtatná a vizet, vagy…

Conor McGregor visszatért és 40 másodperc alatt KO-zta ellenfelét

Kevesebb mint egy perc kellett Conor McGregor győztes visszatéréséhez az MMA kevert harcművészet legrangosabb szervezetének, a UFC-nek a Las Vegasban rendezett szombati gáláján.

Visszapillantó tükör – 70 éve halt meg George Orwell

NullHatEgy
-
  Ma 10:25 Könyv

Hetven éve, 1950. január 21-én hunyt el George Orwell angol író, kritikus, újságíró, az Állatfarm és az 1984 című regények szerzője. Mti Eric Arthur Blair néven látta meg a napvilágot 1903. június 25-én az akkor brit uralom alatt álló észak-indiai Motihariban, ahol apja az Indiai Polgári Szolgálatnál dolgozott. A család néhány évvel később Angliába

Visszamenőlegesen is jár a személyi kedvezmény

Az erősödő adótudatosságnak és a kedvezményeknek köszönhetően a személyi kedvezményt igénybevevők száma is egyre jobban nő.

McGregor visszatért, 40 másodperc alatt megsemmisítette ellenfelét

Bár Conor McGregor 2018-as veresége után azt mondta, azonnal befejezi a profi MMA-t, 2019 októberében mégis bejelentette visszatérését, hajnalban pedig le is játszotta első meccsét, melyről brutális főlénnyel került ki győztesen.

Karácsony előtt leégett az otthonuk, most visszaköltözhettek a felújított házba

Az idős házaspárnak és velük élő gyerekeiknek szinte mindenük odalett.

Adókedvezmény betegségekre - Visszamenőleg is jár, mutatjuk, hogyan

Alon
-
  Ma 09:23 Megyei

Betegségek listája, szükséges nyilatkozatok, tudnivalók.

A fenegyerek visszatért: brutális KO-val nyert meccset Conor McGregor

Promotions
-
  Ma 08:45 Boksz

Conor McGregor pályafutása egyik legkülönlegesebb KO-mérkőzését vívta a Las Vegas-i UFC-gálán.

Conor McGregor pazar KO-val tért vissza

M4 Sport
-
  Ma 08:43 Sport

A Donald Cerrone elleni meccse mindössze 40 másodpercig tartott.

A videó visszabeszél

Már nem a tévéből tájékozódunk, és nem Hollywood sztárjai érdeklik az új nemzedékeket, hanem a „youtuber” lett a viszonyítási pont.

McGregor visszatért, és soha nem látott módon semmisítette meg ellenfelét

Az ír klasszis konkrétan a vállával törte el Donald Cerrone orrát. 40 másodperc alatt.

Vedd vissza a jövőt! – Július 4-én lesz az idei Budapest Pride

Humen
-
  Ma 08:00 Életmód

  Idén már huszonötödjére rendezik meg a Budapest Pride Fesztivált. A jubileumot ünneplő fesztivál fénypontja, a felvonulás 2020. július 4-én, az egy hónapos fesztivált követően a szabadság és az egyenlőség jegyében borítja majd szivárványba Budapest utcáit. “Vedd vissza a jövőd!” – így szól a Budapest Pride Fesztivál idei szlogenje.…

Giro – Megkezdődött a visszaszámlálás

Kanizsa Újság
-
  Ma 08:00 Megyei

Május 11-én Nagykanizsára érkezik a Giro d’Italia országúti kerékpáros körverseny befutószakasza. A nagyszabású sporteseményre már javában készül a város, melynek részleteiről az elkövetkező időszakban folyamatosan tájékoztatják a kanizsaiakat.

Így csábítják vissza a turistákat Ausztráliába

Scott Morrison ausztrál miniszterelnök bejelentette vasárnap, hogy kormánya 76 millió ausztrál dolláros (15 milliárd forint) pénzcsomagot állított össze a bozóttüzek miatt alaposan visszaesett idegenforgalom újraélesztésére.