Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 371 hír

Elhunyt a gyilkosságért elítélt amerikai zenei producer

Egy kaliforniai börtönben elhunyt szombaton 81 évesen Phil Spector legendás amerikai zenei producer, akit egy hollywoodi színésznő 2003-ban történt megöléséért 19 év szabadságvesztésre ítéltek 2009 májusában. Meg nem erősített sajtóértesülések szerint koronavírus-fertőzés szövődményeibe halt bele.

Elhunyt a börtönben a gyilkosságért elítélt amerikai producer

Elhunyt a börtönben Phil Spector gyilkosságért elítélt amerikai zenei producer.

Amerikai törvényhozók kerülhetnek bajba

Magyar Szó
-
 Tegnap 20:56Külföld

Az amerikai szövetségi törvényhozás (kongresszus) tagjai ellen is vádat kell emelni, ha bármelyikükről kiderül, hogy segítséget nyújtottak a Capitolium elleni támadás résztvevőinek – üzente Nancy Pelosi.

Elhunyt a börtönben Phil Spector gyilkosságért elítélt amerikai zenei producer

Meg nem erősített sajtóértesülések szerint koronavírus-fertőzés szövődeményeibe halt bele.

Csak 20 hallgató vehet részt a Szegedi Tudományegyetem átalakításáról szóló nyilvános szenátusi ülésen

Mérce
-
 Tegnap 19:31Vélemény

Persze ez is több a semminél, az egyetemi autonómia szempontjából létfontosságú ülés azonban így is csak minimális nyilvánosságot kap majd.

Ezek lesznek az új amerikai elnök első változtatásai

Ron Klain, Biden leendő kabinetfőnöke szerint Joe Biden január 20-ai beiktatása után egy tucat utasítást fog majd kiadni, amivel Donald Trump korábbi elnök döntéseit bírálja felül. Ezek az utasítások között szerepel az is, hogy Biden visszalépteti az Egyesült Államokat a Párizsi Klímaegyezménybe és sok muszlim országot érintő beutazási tilalmat is…

Az Fbi vizsgálódik az amerikai Ducati versenyrészlegénél

Onroad
-
 Tegnap 16:30Autó-motor

Valami elég komoly dolog történhetett a Ducati háza táján Kaliforniában, hiszen az FBI nyomozói lepték el bázisukat December 17-én. Márpedig a Szövetségi Nyomozó Iroda a legkiterjettebb nyomozati jogkörrel felruházott rendőri szerv. Sajnos hiába telt el közel egy hónap az eset óta, konkrétumok egyelőre nem kerültek napvilágra. Tehát visszatérve.…

Csak 20 diák lehet ott a mindent eldöntő online szenátusi ülésen

Közleményt adott ki a Szegedi Tudományegyetem, melyben arról írnak, hogy a hétfőn 15 órakor tartandó rendkívüli szenátusi ülésre részvételi lehetőséget biztosítanak az egyetemi polgárok számára. De csak 20-nak.

A nagy amerikai folyók csaknem egyharmadának változott a színe

Tiszta Jövő
-
 Tegnap 16:11Életmód

Az Egyesült Államokban lévő nagy folyók nagyjából egyharmadának változott a színe az elmúlt csaknem három évtizedben - állapították meg amerikai kutatók, akik a Geophysical Research Letters című folyóiratban ismertették eredményeiket.

Kicsit angol, kicsit amerikai – Lily Collins

Blikk
-
 Tegnap 15:30Bulvár

A sűrű, tömött szemöldök Lily Collins különös ismertetőjele. Egyszer vékonyra szedette, de alig várta, hogy újból kinőjön. Azóta nem engedi, hogy hozzányúljanak. Lilynél amúgy is az összhatást kell nézni, az pedig lehengerlő.

Sokkal kevesebb hamis információ kering az amerikai elnökválasztásról, mióta Trumpot eltüntették az internetről

444.hu
-
 Tegnap 15:09Külföld

Trump tiltása óta a választási csalásról szóló posztok száma 2.4 millióról 668 000-re esett különböző közösségi oldalakon.

Retteghet a Fidesz: visszatér az amerikai kormányzatba az egyik legkeményebb ellenfelük

Joe Biden megválasztott elnök hivatalba lépésével az Obama-kormány több veterán diplomatája, köztük Victoria Nuland is visszatér az amerikai külügyminisztériumba, derült ki Biden szombati bejelentéséből. Biden

Az amerikai ökölvívás hőskora előtt tiszteleg ez a pazar kollekció

Roadster
-
 Tegnap 14:45Divat

Todd Snyder x Brooklyn Circus kollekció a brooklyni edzőtermek füstös és izzadságszagú világából.

Trump-párti erőszakra készülnek több amerikai szövetségi állam fővárosában

A szombati tüntetések nem igazolták a félelmeket, néhány szélsőséges szervezet arra szólította fel követőit, hogy maradjanak otthon a hétvégén.