Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Az öccse mentette meg egy 8 éves leukémiás kisfiú életét Angliában

Nem vált be a kemoterápia és a sugárkezelés sem. A megoldás pedig végig a szomszéd szobában volt.

Szerb színész is játszik a világhírű amerikai sorozatban

Magyar Szó
-
  Ma 20:49 Film

A rendkívül sikeres és világszerte népszerű Stranger Things sorozat következő évadjában

Hétfőtől ingyenes a parkolás, sokkal több az autó, volt ahol még a tilosban is megálltak

Az operatív törzs hétfői tájékoztatóján elhangzott, hogy az ingyenes parkolási lehetőség nem azt jelenti, hogy a közterekre hívják az embereket, a munkába járást és ügyintézést akarták ezzel segíteni.

Felmérés: a válság után jelentősen megváltozik a foglalkoztatás szerkezete

A koronavírus-járvány okozta válságot követően jelentősen megváltozik a foglalkoztatás szerkezete, felerősödnek az alternatív foglalkoztatási módok és a munkaerő-kölcsönzés, a home office pedig sokkal kidolgozottabbá és elfogadottabbá válik - erre számít a munkavállalók jelentős része egy felmérés szerint.

Megyénkben is egyre több a szabadtéri tűzeset

Április első hétvégéjén Győr-Moson-Sopron megyében tizenöt esetben riasztották a tűzoltókat szabadtéren keletkezett tüzekhez.

Hiába a kijárási korlátozás, elárasztották a látogatók a megyét – Ízelítő a Fejér Megyei Hírlap keddi számából

Feol
-
  Ma 20:31 Megyei

A Fejér Megyei Hírlap keddi számában írunk arról, hogy alig lehetett a hétvégén parkolóhelyet találni a Velence Korzón. Húsvétra készülvén megkerestük a váli Nagy családot, akik igazi keresztény módon készülnek az ünnepre. Foglalkozunk azzal is, hogy miként befolyásolja a koronavírus az albéreletek árait. Sport rovatunkban többek közt Budán…

Koronavírus, rengeteg ember fertőződött meg a fedélzeten

Legkevesebb nyolcvan ember megfertőződött az új típusú koronavírussal egy Uruguay partjainál veszteglő ausztrál óceánjáró fedélzetén.

Az Egyesült Államokban már több mint 10 ezren meghaltak a járványban

HVG
-
  Ma 20:28 Külföld

Az országban már több mint 350 ezren fertőződtek meg a koronavírussal.

Még egy Maros megyei koronavírus-fertőzött vesztette életét

Egy Maros megyei fertőzött is van a legújabb halálos áldozatok között – jelentette hétfőn este a Stratégiai Kommunikációs Csoport. A koronavírussal fertőződött férfi krónikus veseelégtelenségben is szenvedett.

Megállapodott a kormány és a főváros a színházak működési feltételeiről

A kormány és a fővárosi önkormányzat hétfőn megállapodást kötött a budapesti színházak működésének biztosítása érdekében. A megállapodás 2024. december 31-ig szól.A megállapodás értelmében 2020-tól a főváros egyedül, kormányzati támogatás nélkül finanszírozza a Katona József, a Radnóti, az Örkény és Trafó színházakat, amelyek…

Legalább nyolcvan ember megfertőződött egy óceánjáró fedélzetén

A tájékoztatás szerint az uruguayi hatóságok megkezdték az utasok és a személyzet tesztelését, és eddig nyolcvanegy esetben pozitív, negyvenötben negatív lett az eredmény, kilencven ember pedig még hátravan. Az uruguayi egészségügyi minisztérium korábban arról számolt be, hogy a Greg Mortimer fedélzetén tartózkodó mintegy kétszáz ember…

Berényi József: Nagyszombat megye fontos intézkedéseket tett a koronavírus-válság idején

ma7.sk
-
  Ma 20:18 Határtalan

A koronavírus-válság kezelése a megyei önkormányzatokra is nagy terhet ró, hiszen a szociális intézmények, középiskolák, a középiskolai kollégiumok, fenntartásáért és biztonságos működéséért is a megye felel. A legnagyobb figyelmet most a szociális és nyugdíjas otthonok kapják, hiszen a veszélyeztettek köre itt a legmagasabb. A bezárt…

Sarapova megadta a számát, bárki hívhatja a szépséget

Ripost
-
  Ma 20:10 Sport

A közösségi oldalán osztotta meg a telefonszámát a korábbi orosz teniszező.

Gálos Roland szerint meglehet az érem az olimpián

„Megígértem a feleségemnek és a családnak, hogy nem fogok kvóta nélkül hazajönni” – mondta az M4 Sportnak a jelenlegi egyetlen magyar ökölvívó, aki kiharcolta az indulási jogot a tokiói játékokon.

Megszegte a kijárási tilalmat a kutyája miatt, letartóztatták

Megszegte a kijárási tilalmat a kutyája miatt, letartóztatták - Videó