Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 87 hír

Különleges, kísérleti tejüzem kezdte meg működését a kenguruk földjén

Origo
-
 Ma 07:02Gazdaság

Ez az okos gazdaság lehet a világ első széndioxid-semleges tejüzeme.

Éjjel és késsel támadt az alvó családra Makó környékén

Makói rendőrök fogták el azt a férfit, aki szerda éjjel Apátfalván támadt volt élettársa családjára és okozott életveszélyes sérüléseket.A Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség hétvégi ügyeleti tevékenysége során a vádlott letartóztatását indítványozta. A megalapozott gyanú szerint a férfi 2021. január 20-án este 7 óra körül ittas…

L.L. Junior kutyakozmetikát nyit, ugyanis a járvány miatt több lábon akar állni

L.L. Junior üzlethelyisége Budapest VI. kerületében, egészen pontosan az Aradi utcában sokáig kihasználatlanul, üresen állt. A rappernek most korszakalkotó ötlet jutott az eszébe -írja a Ripost. Junior és menedzsere, Rita ugyanis egy kutyakozmetikát nyitnak az említett helyen, neki is láttak a munkálatoknak és már keresik a tökéletes…

Kiszöknek és gyilkolnak éjszaka a karádi kutyák

Ripost
-
 Tegnap 05:40Belföld

Három, éjszakánként szabadon engedett amstaff jellegű kutya támadja meg éjjel a falusiak kutyáit és kegyetlenül vérüket ontják. A helyiek úgy érzik, tehetetlenek, a polgármester konkrét bejelentésre vár és azt mondja, úgysem tudják behajtani a büntetést a gazdákon. De akkor mit tegyenek a helyiek? Senki nem védi meg őket?

Németországban nyilvános alvókabinokkal akadályoznák meg a hajléktalanok fagyhalálát

Telex
-
 21.01.23 21:56Külföld

A német kísérleti projekt nyilvános alvókabinok kihelyezésével előzné meg, hogy a hajléktalan emberek halálra fagyjanak a téli mínuszokban.

„Megölöm a fiadat, meghaltok!” – Alvó ismerőseire, köztük egy kisgyermekre támadt egy férfi Csongrád megyében

A Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség indítványozta a letartóztatását annak a férfinak, aki szerda éjjel rátámadt volt élettársa családjára, és életveszélyes sérüléseket okozott nekik.

Köldöksérv kutyáknál: hogyan ismerheted fel a rá utaló jeleket?

Kutyáknál főképp kölyökkorban gyakori betegség a köldöksérv. A probléma sokszor veleszületett, de kialakulhat trauma által is. Hogyan ismerheted fel?

Lógó has és zsírfelhalmozódás: a Cushing-kór egyértelmű tünetei kutyáknál

A Cushing-kór egy embereknél és kutyáknál is előforduló betegség. Jellemzően idősebb korban alakul ki, de a fiatal ebeket is veszélyeztetheti. Hogyan ismerheted fel?

Jupiterre hasonlító, felhő nélküli bolygóra bukkantak a csillagászok

Player
-
 21.01.23 11:16Infotech

A bolygó légkörében nincs felhő vagy ködpára.

Felháborító - Sirokai Diána, plus size modellt egy disznóhoz hasonlították, amit le kellene vágni

Life
-
 21.01.23 09:00Életmód

A cyberbullying az ismert embereket sem kerüli el. A hozzászólásban "bátor" emberek gyűlölete bizony van, hogy tragédiával végződik. Az a komment, amit Sirokai Diána, az angliában élő plus size modell kapott, akár a halálos fenyegetés tényét is kimerítheti, amellett, hogy borzalmasan ízléstelen.

Brutális fotó: csontsovány kutyákat mentettek

Ripost
-
 21.01.22 21:10Belföld

Borzalmas fotók érkeztek a Szurkolók az Állatkínzás ellen csoporthoz, melynek tagjai azonnal cselekedtek. A Győr-Moson-Sopron megyében található Gyömörébe mentek, ahol több kutyát szörnyű körülmények között tartottak.

Újabb fontos lépés: februártól bevetik a koronavírust kiszagoló kutyákat – Több hónapon át képezték az ebeket

Hamarosan egy újabb komoly mérföldkőhöz érkezhetünk a koronavírus ellen vívott harcban: februárban vizsgáznak azok a kutyák, akik az emberi Covid-19-fertőzés kiszagolására elsőként lettek kiképezve Belgiumban.

Ezek az ebek megmutatták, miért a kutyák az ember legjobb barátai

hirado.hu
-
 21.01.22 17:33Életmód

Két megható történet igazolta az utóbbi napokban, hogy a kutyák az emberek leghűségesebb társai.

Többnyire éjszaka támadnak a kóbor kutyák Váncsodon

Elkezdődött a befogás a bihari településen.