Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 28 hír

A kör négyszögesítése: Merkel ma tehet új javaslatot Orbánéknak

Merkel a hírek szerint ma teszi meg javaslatát a vétózni készülő magyar és lengyel kormánynak. Időközben uniós illetékesekkel folytatott csütörtöki tanácskozása után a lengyel miniszterelnök-helyettes bejelentette, hogy kész feladni a vétót.

A román legfelsőbb védelmi tanács elfogadta az oltási stratégiát

Iohannis szerint a lakosság tömeges oltása jövő nyárig eltarthat.

Ezüst formájában is elfogadta alattvalói hűségét egy római császár

Egy, a Kr. u. 2. századra datálható görög feliratról nemrégiben kiderült egy új fordítás alapján, hogy voltaképpen egy pénzbeli vesztegetésért mond köszönetet. A kőbe vésett felirat egy római uralkodó szavait örökítette meg, aki jelentős mennyiségű ezüstöt fogadott el egy biztonságát féltő várostól.

A román legfelsőbb védelmi tanács elfogadta az oltási stratégiát

A bukaresti kormány után csütörtökön a román legfelsőbb védelmi tanács (CSAT) is jóváhagyta a koronavírus elleni oltási stratégiát. Az oltás biztos, hatékony, megfelel a legszigorúbb európai követelményeknek, beadatása pedig önkéntes, és előjegyzésen alapul – közölte Klaus Iohannis államfő, aki a CSAT rendkívüli ülése után meglátogatta…

Elfogadták az állami földek bérbeadásának programját

A szabadkai városi képviselő-testület csütörtökön megtartott negyedik, rendes ülésén nyolc napirendi ponttal kapcsolatban mondhatták el véleményüket, illetve szavaztak a képviselők. A legjelentősebb minden bizonnyal a mezőgazdasági földterületek védelmének, rendezésének és használatának 2020-as programjára vonatkozó napirendi pont…

Elfogadta első olvasatban a férfiak számára járó „szülési szabadságot” a Legfelső Tanács

Ukrajna Legfelső Tanácsa első olvasatban elfogadta a férfiak számára járó „szülési szabadságról” szóló törvényjavaslatot.

Gulyás: a jogállami feltételrendszer csak a bevándorlás elfogadtatásának az álneve

Mérce
-
 Ma 10:59Vélemény

A Miniszterelnökséget vezető miniszter Kormányinfót tartott.

Ki kapja Újbuda sportkitüntetéseit? Tégy javaslatot

Keresik "Újbuda kiváló sportolóját" és "Újbuda kiváló edzőjét", az önkormányzat felhívást tett közzé, hogy javaslatot tudjatok tenni a címekre.A kitüntetések olyan személyeknek adományozhatók , akik 2020. évben hazai és nemzetközi sportversenyeken kiemelkedő helyezést értek el XI. kerületben lakó vagy kerületi sportegyesületben versenyző…

Elfogadták a törvényt: büntethető lesz az élelmiszerek kettős minősége a multiknál

Tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatként lesz szankcionálható a kettős minőség 2022 májusától, miután az Országgyűlés ellenszavazat nélkül elfogadta a fogyasztóvédelmi törvény módosítását kedden, hívta fel a figyelmet az Innovációs és Technológiai Minisztérium (Itm).

Elfogadták az ombudsman beszámolóját

Jogászvilág
-
 Tegnap 13:30Gazdaság

Az Országgyűlés elfogadta az alapvető jogok biztosának és helyetteseinek 2019. évi tevékenységéről szóló B/8769. számú beszámolót, amelyet a Parlament november 4-én és november 30-án vitatott meg.

Milyen évet zár, és mire készül 2021-ben az Alteo?

Portfolio
-
 Tegnap 12:25Gazdaság

Nem kedvez a mostani időszak az alterntív energiának, mert hasonlóan az energetikai ágazat egészéhez, ez is egy erősen beruházásigényes tevékenység. - mondta a Portfolio-nak Ifj. Chikán Attila. Az Alteo Energiaszolgáltató Nyrt. vezérigazgatója ugyanakkor úgy látja, a járványhelyzet tovább erősíti azt a vélekedést, hogy oda kell figyelni a…

Elfogadták Besztercebánya megye jövő évi költségvetését

November 30-án, hétfőn tartotta az idei év utolsó ülését a Besztercebányai Megyei Önkormányzat. Az ülés legfontosabb napirendi pontja a jövő évi költségvetés elfogadása volt, amelyet egyhangúlag megszavazott a testület.

A Pénzügyminisztérium elutasítja az uniós adóegységesítő javaslatot

Adó
-
 20.12.01 16:13Gazdaság

Amennyiben a multinacionális vállalatcsoport a minimum adómérték alatt marad egy adott országban, a különbözetet más ország - elsőként az anyavállalat országa - szedné be helyette.

Elfogadta az Országgyűlés a fogyasztóvédelmi törvény módosítását

Akár félmilliárd forintra bírságolható a magyar vásárlóknak rosszabb terméket kínáló multi.