Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 17 hír

Először volt lehetőségük kérdezni Rácz Zsófia helyettes államtitkártól

RTL Klub
-
  Ma 18:46 Bulvár

Akkor nyilatkozik, akkor beszél valamiről, miután már valamit letett az asztalra - ezt mondta Rácz Zsófia helyettes államtitkár, amikor az RTL Híradó kinevezése óta először kérdezhette egy nyilvános eseményen. A 22 éves politikus kinevezéséhez törvényt kellett módosítani.

Ungár Péter szerint a Fidesz háborút indított

Demokrata
-
  Tegnap 14:01 Belföld

Meg kell védeni a közalkalmazotti státuszt, amely ellen a Fidesz „háborút indított” – jelentette ki az LMP-s politikus.

A propaganda most éppen Szauer Pétert támadja

Kreatív Online
-
  Tegnap 12:05 Média

Varga Zoltán, 24.hu-t is kiadó Centrál Médiacsoport tulajdonosa után Szauer Pétert, a HVG Kiadó Zrt. elnök-vezérigazgatóját szedte elő a NER propaganda.

Bemutatjuk Szauer Pétert, a hvg hazugságok sorozatával lebukott tulajdonosát

Origo
-
  Tegnap 08:57 BelföldPropagandaNER

Már a pártállamban a hvg vezetői között volt. Bajai videóhamisítás, álriportok, leleplezett baloldali kampánytámogatás.

Németeknek bókolt az államtitkár

A magyar történelem elképzelhetetlen lett volna a velünk élő nemzetiségek, köztük a német nemzetiség nélkül – mondta a Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős államtitkára szombaton a Tolna megyei Gyönkön. Potápi Árpád János a gyönki Német Nemzetiségi Egyesület közösségi házának átadásán elmondta: a német telepeseknek…

Ungár: Nem titkolózhat az Emmi a szociális intézményrendszer tervezett átalakításáról!

Ugytudjuk
-
  20.08.01 12:49 Megyei

Át akarja alakítani a kormány a szociális ellátórendszer egyik legfontosabb intézményét, de nem árulják el, hogy miért és hogyan.

Ungár Péter: a közalkalmazotti státuszt meg kell védeni

Ugytudjuk
-
  20.08.01 09:51 Megyei

Az LMP Vas megyei országgyűlés képviselője szerint rengeteg embert bizonytalanságban tart, hogy a kormány a kulturális dolgozók után az akadémiai kutatókat "próbálja kivenni" a közalkalmazotti státusz alól.

Uj Pétert, az Index egykori és a 444 jelenlegi főszerkesztőjét felháborítja Bodolai László kommunikációja

Media1
-
  20.07.31 21:25 Média

Az Indextől 2011-ben távozó, ma már a konkurens 444-et irányító főszerkesztő szerint az Index.hu Zrt. elnöke nem alkalmas arra, hogy egy médiacég vezetője legyen, felhatalmazása is csak arra szólt, hogy az Index szerkesztőségének függetlenségét reprezentálja, de ezt sem tudta teljesíteni, és most felháborítóan beszél.

A balesetben elhunyt államtitkár felesége is belehalt a sérüléseibe

Mint arról korábban beszámoltunk, múlt szombaton közúti balesetben elhunyt Vladimír Dolinay kulturális államtitkár. A vele utazó felesége súlyos sérüléseket szenvedett, két és fél éves gyermekük könnyebben megsérült.

A tragikus autóbalesetben elhunyt államtitkár után a felesége is életét vesztette

Nyitókép: Facebook/Ministerstvo kultúry   A Körképen is beszámoltunk róla, hogy július 25-én, szombaton tragikus autóbalesetben elhunyt a kulturális minisztérium Za ľudí-s államtitkára, Vladimír Dolinay.   A baleset után Dolinay feleségét súlyos sérülésekkel szállították kórházba. A legfrissebb hírek szerint ma az államtitkár felesége is…

Nem élte túl a tragédiát a balesetben elhunyt államtitkár felesége sem

Dolinay a helyszínen életét vesztette, feleségét, Zuzanát beszállították az érsekújvári kórházba, és a hírek szerint a súlyos sérüléseit nem élte túl. Az elhunyt házaspár alig három éve fogadott örökbe egy kisfiút, aki a lábán a sérült meg. A baleset során egy Kia Sorento tért át a szemközti sávba és összeütközött a Dacia Logannel, amelyben Dolinay

Forró Krisztián a Nemzetpolitikai Államtitkárságon járt

Felvidék.ma
-
  20.07.30 12:15 Határtalan

Forró Krisztiánt, a Magyar Közösség Pártjának új elnökét fogadta ma Potápi Árpád János. A magyar Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős államtitkára sok sikert és jó munkát kívánt Forró Krisztiánnak. Forró Krisztián a 2016 júniusában megválasztott Menyhárt Józsefet váltotta az MKP élén, aki a teljes vezetőséggel együtt, a februári…

Államtitkár a Hagia Sophia mecsetté nyilvánításáról: nem fogják nyilvánosan elítélni a török partnert

A magyar kormány felvette a kapcsolatot a törökországi keresztény közösségekkel a Hagia Sophia ügyében. Az államtitkár szerint az ügy praktikus jelentősége csekély, a szimbolikussága viszont történelmi távlatokban is hatalmas.

Államtitkár: több mint 260 ezer ember munkahelyét mentette meg a kormány

ATV
-
  20.07.29 12:53 Belföld

A kormány intézkedéseinek köszönhetően több mint 260 ezer ember munkahelye maradhatott meg a koronavírus-járványban - mondta az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára szerdán az M1 aktuális csatornán.