Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

13 milliárd dollárt ad Morgan Stanley egy elektronikus kereskedelmi platformért

Bitport
-
  Ma 10:55 Infotech

A 2008-as válság óta ez az egyik legnagyobb felvásárlás az amerikai pénzügyi szektorban.

Az állam részesedést venne a Rail Cargo Hungariában

Kedvezőek a feltételek ahhoz, hogy a magyar kormány és az osztrák Rail Cargo Group megállapodjon a Rail Cargo Hungaria részleges visszavásárlásáról - írta a Magyar Nemzet.

Részesedést venne a magyar állam a Rail Cargo Hungaria társaságban

A kormány régi törekvése, hogy újra tulajdonos legyen olyan stratégiai fontosságú cégekben, amelyeket 2010 előtt privatizáltak.

Részesedést venne a magyar állam a Rail Cargo Hungaria társaságban

A kormány régi törekvése, hogy újra tulajdonos legyen olyan stratégiai fontosságú cégekben, amelyeket 2010 előtt privatizáltak.

Aldi: nincs többé műanyag fedél

Márkamonitor
-
  Ma 10:42 Életmód

Ez év március végéig valamennyi magyar beszerzésű, sajátmárkás tejtermékénél elhagyja a műanyag fedelet az ALDI. Tovább folytatja a felhasznált műanyag mennyiségét csökkentő intézkedéseit az ALDI. Az eldobható műanyagok világszinten hatalmas problémát jelentenek. Az ALDI felelős vállalatként számos intézkedéssel kívánja csökkenteni…

Cara Delevingne és Ashley Benson közös képe többet mond minden szónál

Cara Delevingne és Ashley Benson közös képe többet mond minden szónál - Fotó

ZTE: a bírókat és a bajnoki rendszert is kritizálta a tulajdonos

Végh Gábor őszintén elmondta a véleményét.

Több házba betört két fiatalember Kétegyházán

Több házba betört két fiatalember Kétegyházán. Kerékpárokat, kisgépeket loptak, majd egy harmadik társukkal egy ház elől egy autót is elvittek. A nyomozók előállították őket. Lopások elkövetésével gyanúsítható fiatalokat fogtak el a rendőrök 2020. február 24-én, Békés megyében. A bűncselekmények Kétegyházán történtek. Egy 18 éves fiú 23 éves…

Több tízezer ember részvételével tisztelegtek Kobe Bryant emléke előtt

Los Angelesben helyi idő szerint hétfő délután több tízezer ember részvételével tisztelegtek Kobe Bryant, volt olimpiai bajnok kosárlabdázó, az Észak-amerikai Profi Kosárlabdaliga (NBA) volt tagja emléke előtt.

Több mint száz határsértőt és két embercsempészt fogtak el Bács-Kiskunban egy nap alatt

A határsértők szír, palesztin, afgán és iraki állampolgárnak vallották magukat.

Több ezer elektromos autó is gazdára találhat

Ötezer e-autó is elkelhet a támogatás nyomán.

Megunhatatlan DIY megoldások - Egyedi minták a falakra

Nem véletlen, hogy a DIY vagyis a csináld magad-típusú dekorációk olyan népszerűek manapság a lakásszépítésben – a saját kezű alkotásoknak csak a képzeletünk szab határt, így aztán bárki könnyedén látványos és egészen egyedi változásokat érhet el otthonában.

Akár 5 ezer elektromos autó is elkelhet az állami támogatás miatt

A kormányzati támogatási program módosításával, akár évi 5 ezerre bővülhet az eladott új elektromos autók (e-autók) száma az elmúlt évben értékesített mintegy 1800-hoz képest - mondta a Gépjárműkereskedők Országos Szövetségének elnöke az M1 aktuális csatorna keddi műsorában.

2009 óta nem adtak át annyi lakást Magyarországon, mint tavaly

Összesen 21 127 lakás épült tavaly, az egy évvel korábbinál 20 százalékkal több. Ez az eredmény évtizedes csúcsot jelent, ennél több lakást ugyanis legutóbb 2009-ben adtak át Magyarországon. A tavaly elkészült lakóingatlanok 41 százalékát az érintettek saját maguknak építették, az eladásra szánt lakások részesedése pedig 57 százalékos volt -…

23 milliárd forintért vett házat a leggazdagabb közép-kelet-európai nő

G7
-
  Ma 10:24 Külföld

Dominika Kulczyk 57,5 millió fontért (jelenlegi árfolyamon valamivel több mint 23 milliárd forint) vásárolt egy londoni luxusingatlant.