Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Lemondott az árulozó államtitkár

Lemondott az amerikai haditengerészetért felelős államtitkár. Thomas Modley azután távozott, hogy botrányos körülmények között leváltotta az egyik anyahajó kapitányát. A repülőgéphordozó parancsnoka korábban levélben kért segítséget feletteseitől, mert a hajón elkezdett terjedni a koronavírus. A dokumentum egy újsághoz is eljutott. A távozó…

Karrierváltás állami támogatással: akár évi tízezren is átképezhetik magukat

A gazdaságvédelmi akcióterv részeként tegnap bejelentett intézkedések révén ugrásszerűen, tízszeresére bővülhet itthon azok száma, akik a karrierváltás mellett döntenek, és egy intenzív és gyakorlatorientált képzés elvégzése után informatikus szakmát és állást szereznek.

Könnyen lehet, hogy Ronaldinho kikerül a FIFA 20-ból

Leet
-
  Ma 18:30 Gaming

Minden FIFA játékos álma, hogy a csapatában egy ikon is helyet kapjon. Nem csoda, elvégre igazán erős effekttel rendelkeznek, a legendás játékosok ugyanis bajnokságtól és nemzetiségtől függetlenül képesek beépülni egy kezdőbe. Ráadásul ezek olyan futballisták, akik már a szögre akasztották a cipőjüket, vagyis nagy valószínűséggel fiatal…

Persze, hogy Jennifer Lopez a Zoomos interjúban is tökéletesen néz ki

Glamour
-
  Ma 18:30 Bulvár

JLo-nak a karantén nem egyenlő a mackóval

Hazaszállították a Budapest közelében balesetet szenvedett hat ukrán állampolgárt, ketten Magyarországon maradtak

A csapi Tisza határátkelőhöz szállították azt a hat ukrán állampolgárt, akik Budapest közelében szenvedtek balesetet április 7-én. A balesetben összesen nyolc ukrán állampolgár sérült meg, kettőt továbbra is Magyarországon kezelnek.

Jelek, hogy sokkal boldogabb házasságban élsz, mint gondolnád

Az elmúlt hetek, sok más dolog mellett arról is szólt, hogy kicsit minden felértékelődik, amire eddig nem figyeltünk, pedig fontos. Így sokan talán a házasságukat is más szemmel látják.

Holnap jelenti be a kormány, hogy lesz-e kijárási tilalom

Az eredeti tervekkel ellentétben mégsem ma, hanem csak holnap jelenti be Orbán Viktor, hogy bevezetik-e a kijárási tilalmat. A mai kormányülésen Karácsony Gergely főpolgármester a jelenlegi korlátozások egy hónapos meghosszabbítását, a megyei jogú városok képviselője pedig további szigorításokat kért a kormánytól a közelgő húsvét…

Magyar tudósok igazolták, hogy széklettel is képes fertőzni a vírus

A Pécsi Tudományegyetem (PTE) virológiai munkacsoportjának szakemberei izolálták a koronavírust egy beteg székletmintájából.

Magyar tudósok igazolták, hogy széklettel is képes fertőzni a vírus

A Pécsi Tudományegyetem (PTE) virológiai munkacsoportjának szakemberei izolálták a koronavírust egy beteg székletmintájából.

Olyan különleges címet kapott ez a YouTube-videó, hogy milliók kattantak rá

HVG
-
  Ma 18:03 Infotech

A fejlesztőként dolgozó Tom Scott egy rövid algoritmust dobott össze a YouTube-hoz, amit a jelek szerint nagyon szeretnek a nézők.

Hogy vagy? – Csemer Boglárka a koronavírus-járvány idején

Képmás
-
  Ma 18:00 Életmód

Mostanában sokan tesszük fel egymásnak a kérdést telefonon, Skype-on, üzenetben, érezzük, a szokásosnál is fontosabb, hogy kapcsolatban maradjunk és beszélhessünk arról, milyen váratlan nehézségeket és meglepő örömöket rejthet ez a szokatlan helyzet. Szám Kati az elmúlt évek címlapinterjú-alanyait keresi meg két kérdéssel. Csemer…

Miss Anglia félretette a koronáját, hogy orvosként életeket mentsen

A szépségkirálynő úgy érezte, most a járvány idején a kórházban van rá szükség.

Miss Anglia félretette a koronáját, hogy orvosként életeket mentsen

Heol
-
  Ma 17:35 Bulvár

A szépségkirálynő úgy érezte, most a járvány idején a kórházban van rá szükség.