Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 433 hír

Áremelkedés: a kereskedők egy része nyáron akarja behozni a járvány okozta veszteséget

Hírklikk
-
  Ma 11:13 Belföld

Az élelmiszerárak emelkedése több mint duplája a KSH által júliusra közölt éves inflációs adatnak; sok terméknél egyáltalán nem indokolt ekkora emelés – jelentette ki Korózs Lajos, a Parlament népjóléti bizottságának MSZP-s elnöke az ATV Egyenes beszéd című műsorában, kedden.

Második hullám? Egyes megyékben már javában tart

WebBeteg
-
  Ma 11:03 Egészség

Több magyarországi megyében gyorsabban terjedt a vírus az elmúlt hetekben, mint tavasszal. Sokan nem veszik komolyan a figyelmeztető jeleket, pedig a vírus most is közöttünk kering.

Pusztító vihar söpört végig az Egyesült Államok közép-nyugati részén

A szél óriási károkat okozott az épületekben és a mezőgazdaságban is.

Huszonkét újabb személy fertőződött meg a koronavírussal, halálos áldozat második napja nincs

Huszonkét újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést, ezzel 4768 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma, közölte a kormányzati tájékoztató oldal.

Soha nem látott mértékben csökkent a brit GDP a második negyedévben

Rekordmértékben csökkent a brit hazai össztermék (GDP) a második negyedévben az előző három hónaphoz mérve az új koronavírus okozta járvány közvetlen gazdasági hatásaként - közölte szerdán a brit statisztikai hivatal (ONS).

Szlovákiát elérte a járvány második hulláma

Ellenőrzés alatt tartják, de romlik a szlovák járványügyi helyzet.

Koronavírus - Nem véletlenül jelentették be kedden Matovičék, hogy itt a második hullám!

Parameter
-
  Ma 10:01 Határtalan

75-tel nőtt a koronavírus-fertőzöttek száma kedden, ennyi teszt volt pozitív az elvégzett 3131-ből. Az eddig azonosított szlovákiai fertőzöttek száma ezzel 2690-re nőtt, az elvégzett teszteké pedig 284 111. Újabb halálos áldozata a járványnak nem volt (31), 10 személyt nyilvánítottak gyógyultnak (összesen 1884-et). Ez azt jelenti, hogy az aktív fer

Soros György szerint ez a legsúlyosabb válság a második világháború óta

Ma ünnepli 90. születésnapját Soros György magyar származású nagybefektető. A dollármilliárdossal a Népszava készített interjút.

Soha nem látott mértékben csökkent a brit Gdp a második negyedévben

Rekordmértékben csökkent a brit hazai össztermék (Gdp) a második negyedévben az előző három hónaphoz mérve az új koronavírus okozta járvány közvetlen gazdasági hatásaként – közölte szerdán a brit statisztikai hivatal (Ons).

Soha nem látott mértékben csökkent a brit Gdp a második negyedévben

Rekordmértékben csökkent a brit hazai össztermék (Gdp) a második negyedévben az előző három hónaphoz mérve az új koronavírus okozta járvány közvetlen gazdasági hatásaként – közölte szerdán a brit statisztikai hivatal (Ons).

Öt kárpátaljai magyar iskola részesült robotikai fejlesztésben

Egyre nagyobb népszerűségnek örvend a robotikaoktatás, hiszen amellett, hogy nagyon izgalmas, aktívan hozzájárul olyan kulcsfontosságú készségek fejlesztéséhez, mint az együttműködés és a csapatmunka, a projektszemléletű gondolkodás és a kreatív p...

Már látszik, hogy az ipar melyik része tért magához a koronavírus sokkjából

Portfolio
-
  Ma 09:00 Gazdaság

Az előző hónaphoz képest a szezonálisan és munkanaptényezővel kiigazított ipari kibocsátás júniusban 17,1%-kal nőtt - jelentette a KSH a mai részletes ipari jelentésében. Az adat megegyezik a múlt heti előzetes értékkel, és azt jelenti, hogy a szektor a koronavírus-válságban elszenvedett visszaesés bő felét júniusra már visszadolgozta.

Balesetveszély miatt lezárták Szentendre belvárosának egy részét: nem kapta meg a város a megítélt milliárdokat az álla…

Lezárták Szentendre belvárosának egy részét, mert a város nem kapta meg a tavaly megítélt költségvetési támogatásokat. A történelmi épületek nagyon rossz állapotban vannak. Vácon is ugyanez a helyzet. Szentendre és Vác vezetése együtt próbálkozik a Magyar Turisztikai Ügynökségnél,  hogy utalja el az ellenzék győzelme előtt megítélt…

Dr. Kész Barnabás Magyar Arany Érdemkereszt kitüntetésben részesült

Magyarország köztársasági elnöke, Áder János Magyar Arany Érdemkereszt kitüntetést adományozott dr. Kész Barnabás történésznek, néprajzkutatónak, a II. Rákóczi Ferenc Kárpátaljai Magyar Főiskola tanárának a kárpátaljai magyarság hagyományainak meg...