Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 57 hír

Rendkívüli szünetet rendeltek több amerikai iskolában, miután hackerek lehetetlenné tették a tanítást

Zsarolóvírus-támadás miatt Baltimore megye több állami iskolájában sem tudtak órákat tartani pedagógusok. Az intézményekben ezért rendkívüli szünetet rendeltek el.

Ózongenerátortól lettek rosszul a bőcsi általános iskolában

RTL Klub
-
 Ma 18:21Bulvár

Több tanár rosszul lett kedden a bőcsi általános iskolában, mert az egyik dolgozó bekapcsolt egy ózongenerátort a tanári szoba melletti helyiségben. Fájt a fejük, szédülésre és hányingerre panaszkodtak. Az ózongenerátort fertőtlenítésre használták, a tankerület szerint most szakszerűtlenül.

Mindenkinek volt az iskolában és cserélgetni lehetett, mi az?

Eduline
-
 Ma 17:21Karrier

Szagos radír, scoubidou és beyblade - ha a 2000-res években jártatok általános vagy középiskolába, akkor ti is emlékezhettek a szünetek nagy játékaira, vagy az órák elengedhetetlen kellékeire.

Magyar borokkal ismerkedtek a finnek

A magyar borok népszerűsítését célzó, külpiaci eseménysorozat első rendezvénye az Agrármarketing Centrum és Magyarország Finnországi Nagykövetségének együttműködésében valósult meg 2020. november 24-én.

Két nap alatt 48 óvodában és 34 iskolában kellett rendkívüli szünetet bevezetni

Már zajlik az oktatási intézményekben dolgozók szűrése, annak eredményeit hivatalosan még nem közölte az operatív törzs.

Több Békés megyei iskolában is átálltak a digitális tanrendre

Békés megye több településén az iskolákban is megjelent a vírus. Az oktatási intézmények közösségi oldalukon teszik közzé, milyen intézkedésekkel igyekeznek a járvány terjedését megakadályozni, azt megelőzni.

Diáktársának okozott csonttörést a kétpói iskolában

Verekedéssé fajult egy vita a kétpói iskolában még januárban, melynek következtében az egyik fiú felkarcsontja eltört.

Megjelent a koronavírus a Mindszenty iskolában is

Pozitív lett november 24-én, kedden a pedagógusok COVID19 tesztelésekor egy tünetmentes pedagógus tesztje az esztergomi Mindszenty József Katolikus Általános Iskolában.

Megkezdődött a pedagógusok tesztelése – egy iskolában máris rendkívüli szünetet rendeltek el 9 pozitív eset miatt

Előre lehetett sejteni, hogy lesznek problémák és olyanok is pozitív eredményt hoznak, akik tünetmentesen nem is gondolták, hogy fertőzhetnek. Alapvetően a dolgozók nagy százaléka nem is veti alá magát a tesztelésnek (többek között az alacsony táppénz miatt), ahol pedig folyik a tesztelés, többen is váratlanul kiesnek a pedagógusok közül.…

Boldog iskolában boldog gyerekek

ma7.sk
-
 Tegnap 22:55Határtalan

Fülek. A szlovákiai magyar tanintézményekben is megkezdte térhódítását a Magyarországon egyre népszerűbb Boldogságóra program, melynek célja, hogy vezérfonalat adjon az óvodás és iskolás korosztálynak. Segítségével könnyebben néznek szembe a kihívásokkal, képesek megbirkózni a problémákkal. Teszik mindezt játékosan, kreatívan, a…

Fontos lenne, hogy az ajkaiak megszerezzék a három pontot

A Dorog együttesét látja vendégül szerdán az FC Ajka, amely három nyeretlen meccs után aratna ismét sikert a labdarúgó NB II-ben.

Elkezdődött a pedagógusok tesztelése, egy debreceni iskolában 9 tanár pozitív

Sok helyen nem teszteltetik magukat a tanárok, mert ha nem tudják bizonyítani, hogy az iskolában fertőződtek meg, nem kapnak 100 százalékos táppénzt.

Gröhling a szenci magyar iskolában vizitált

ma7.sk
-
 Tegnap 19:02Karrier

Illusztris vendége volt ma délelőtt a Szenczi Molnár Albert Alapiskolának. Az oktatási miniszter, Branislav Gröhling látogatott el az intézménybe, akinek Szenc polgármestere ajánlotta, hogy a város legnagyobb iskolájának meglátogatása mellett a magyar iskolát is keresse fel.