Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 442 hír

A Ferencváros egyet törlesztett Debrecenben

Cívishír
-
 Tegnap 22:52Megyei

A DEAC a negyedik bajnokiját vívta hét nap alatt.

Horror a bevásárlókosárban: rettenetes dolgot talált egy idős asszony a zöldségek között

BorsOnline
-
 Tegnap 22:30Színes

Egy mumifikálódott emberi lábfejet vélt felfedezni a házhoz szállított élelmiszerek között az idős asszony, amiről még egy videót is készített.

Mikulec a héten eldönti, hogy mi lesz a rendőrség lehetséges vezetőjével

Roman Mikulec (Oľano) belügyminiszter e hét végéig eldönti, hogy kinevezi-e Peter Kovaříkot országos rendőrfőkapitánynak. Hozzátette: figyelembe fogja venni a parlament védelmi bizottságának ajánlását.

VV10: hatalmas balhé alakult ki VV Virág miatt VV Dani és VV Merci között

Aztán az egészbe beszállt VV Virág is, úgyhogy teljes lett a kör. VV Moh volt a legokosabb, ő csak nézte.

Nincs is jobb, mint autók között tolni a bringát a Budai úton, pár méterre a bicikliúttól

fmc
-
 Tegnap 19:44Megyei

Egy székesfehérvári kerékpáros úgy döntött, hogy a közeli bicikliút helyett inkább a város legforgalmasabb útján tolja a bringáját. A férfit még az sem zavarta, hogy folyamatosan centiméterekkel mellette haladtak el nagy sebességgel a városból kifelé tartó autók.

Xiaomi Mi 11 Pro – lehetséges, hogy megérkezett az első fotó a mobilról

GSMring
-
 Tegnap 19:04Mobiltech

Valakinek sikerült lencsevégre kapni az állítólagos Xiaomi Mi 11 Pro-t. Azt már tudjuk, hogy a Xiaomi gőzerővel dolgozik a Mi 11 Pro-n, hogy a készülék készen álljon az eddig csak pletykaszinten hallható februári bemutatóra. A mobilról egyébként már korábban láthattunk pár promóciós képet, ami rögtön szembetűnhetett, hogy egy elég szokatlan…

Kerékpárutat építenek Kiskőrös és Kalocsa között

Baon
-
 Tegnap 18:31Gazdaság

Mivel hazánkban egyre népszerűbb a kerékpározás, újabb hosszú útvonalak létesülnek, a kalocsai járás érintésével is – írja a bacskiskun.hu.

Növekedett a szakadék a szegények és gazdagok között a járvány miatt

Az egyenlőtlenség vírusa nevet viselő dokumentumban hangsúlyozzák, hogy a járvány csaknem az összes országban növelheti az egyenlőtlenséget, aminek következtében a szegénységben élőknek legalább 14-szer annyi időbe fog kerülni, hogy visszajussanak a járvány előtti szintre, mint az ezer leggazdagabb ember.

Az SZFE kollégistái nem értik, hogy forgathatott a Pesti TV a személyes tárgyaik között

HVG
-
 Tegnap 18:16KultúraSZFE

Reagáltak az SZFE kollégistái a Pesti TV riportjára. Nemrég azt mondták nekik, hogy a személyes tárgyaikat elzárva tárolják, és senki illetéktelen nem férhet hozzájuk.

Cenzúrát és esztétikus street artot? Ezért oké a ferencvárosi „BLM-szobor”

Azonnali
-
 Tegnap 18:10Vélemény

A művészet legyen a lehető legfüggetlenebb a politikai döntéshozóktól: ezt paradox módon leginkább épp a politika tudja megteremteni. A politikai döntéshozóknak kell olyan módon és eszközökkel támogatni az alkotókat, hogy azok függetlenek maradhassanak.

Lámfalussy konferencia - Virág Barnabás: szorosabb együttműködésre van szükség a fiskális és monetáris politika közö…

A járvány jelentős változásokat okozott a gazdaságban, így a monetáris politikában, szorosabb együttműködésre van szükség a fiskális és monetáris politika között - mondta Virág Barnabás, a Magyar Nemzeti Bank alelnöke hétfőn Budapesten az idén online megrendezett Lámfalussy konferencián.

A ferencvárosi önkormányzat 1692 antigéngyorstesztjéből 7 lett pozitív

„Öt nap alatt összesen 1692 mintát vettünk kerületiektől antigén gyorsteszttel: a Bakáts téren 868-at, az Ecseri úti metrónál 824-et. Ebből összesen 7 teszt lett pozitív (a mintavétel 0,41%-a)” – közölte a 9. kerület önkormányzata, ami szerint legközelebb februárban várható újabb ingyenes lakossági utcai tesztelés.