Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 281 hír

Paul McCartney mellett fotózkodott New Yorkban, de csak a hazatérése után vette észre a képen

SzMo
-
 Tegnap 20:31Bulvár

Egy igazi világsztár volt a photobomber a fotóján, de a lány sajnos már csak otthon szembesült azzal, milyen mázlista volt.

Navalnij és a mellette tüntetők szabadonbocsátását követeli az EU

A lengyel elnök állt a putyini rezsim megbüntetését követelők élére. A magyar külügyminisztérium nem foglalt állást. Andrzej Duda lengyel államfő az Oroszország elleni európai uniós szankciók fokozását követelte hétfőn egy lapinterjúban, Josep Borrell, az Európai Unió kül- és biztonságpolitikai főképviselője pedig aggodalmát fejezte ki az oroszorsz

Hamilton kutyája, Roscoe különleges pózban dőlt ki a bajnok mellett

Liner
-
 Tegnap 17:14Divat

Miközben Lewis Hamilton épp a laptopjával dolgozott, a kis kedvence kidőlt, de nem a szokásos pózban, már ha van ilyen nála.

Országszerte egymást érték a balesetek a hó és a csúszós utak miatt

Egymást érték a balesetek a hó és a csúszós utak miatt az ország több részén is. Egerbakta és Sirok között két busz és egy pótkocsis teherautó csúszott árokba. Szilvásváradon szintén az árokban kötött ki egy busz, egy másik pedig villanyoszlopnak illetve kerítésnek ütközött. A Bükkben volt, ahol harminc centi hó esett, ott fák dőltek ki a nedves hó

Nem mindig a pénz beszél - Miért döntött Wout van Aert a Jumbónál maradás mellett?

Eurosport
-
 Tegnap 16:36Sport

A nagyobb szabadság, a bevált környezet és a klasszikus sor megerősítése is sokat számított.

A német kormány elítéli az orosz hatóságok fellépését a Navalnij mellett tüntetők ellen

A német szövetségi kormány elítéli az orosz hatóságok fellépését az Alekszej Navalnij letartóztatott ellenzéki politikus támogatására szervezett szombati tüntetések résztvevőivel szemben – közölték hétfőn Berlinben.

Dull Szabolcs a Telex társ-főszerkesztője lesz Munk Veronika mellett

Az Index hat hónappal ezelőtt elbocsátott főszerkesztője versenytilalmi korlátjának lejárta után csatlakozik a Telexhez, ahol Munk Veronika főszerkesztő mellett ő is főszerkesztőként jegyzi majd a lapot.

Januártól változtak a rokkantsági vagy rehabilitációs ellátás mellett végzett munka feltételei

Eddig korlátozott volt az a kereset, amit egy ellátásban részesülő személy kaphatott. Ez a korlát a minimálbér 150 százaléka volt – 2020-ban ez bruttó 241 500 forintot jelentett –, ha ugyanis három egymást követő hónapban a havi bruttó keresetük meghaladta ezt az összeget, akkor az alkalmazottak elveszítették a rokkantsági vagy rehabilitációs ellát

A túlélők mellett holttesteket emeltek ki a Kínában berobbant bányából, egy embert még keresnek

A helyszínen dolgozó mentőcsapatok több csatornát fúrtak a mélybe. Egy vasárnap felhozott bányászt súlyos állapotban, további két túlélőt sérülésekkel szállítottak kórházba.

A német kormány elítéli az orosz rendőri erőszakot a Navalnij mellett tüntetőkkel szemben

Manfred Weber szerint meg kell állítani a külföldről az orosz elnök, Vlagyimir Putyin követői felé irányuló pénzmozgásokat.

Matolcsy: vegyes eredményt hozott a gazdasági hadviselés

A járvány elleni harc sikeres volt 2020-ban, a gazdasági hadviselés azonban vegyes eredményt hozott – mondta a jegybank elnöke.

Egy YouTube-csatorna mindössze egy hét alatt jobb Luke Skywalkert hozott össze, mint a Disney

Player
-
 Tegnap 13:52Infotech

Korábban már megjelent egy youtube-os verzió, na ez sokkal durvább lett annál.

Gyalázatosan teljesít Brüsszel a járványkezelés mellett a nemzeti kisebbségek ügyében is

hirado.hu
-
 Tegnap 13:44Külföld

A vakcinabeszerzésre képtelen Brüsszel másfél millió ember aláírását vette semmibe, hangzott el a Kossuth Rádió Európai idő című műsorában.

Fontos, pozitív változás a megváltozott munkaképességű személyek ellátása mellett végezhető munka feltételeiben

Régóta várt könnyítés lépett életbe idén január 1-jétől a rokkantsági vagy rehabilitációs ellátás mellett végezhető munka feltételeiben – írta meg elsőként a Nyugdíjguru. A rokkantsági vagy a rehabilitációs ellátás mellett egészen 2020. december 31-éig úgy lehet dolgozni, hogy figyelni kellett a havi keresetekre. Ha ugyanis három egymást követő…

A nyílt hálózatok mellett kötelezték el magukat a nagy európai telkók

digitrend-i
-
 Tegnap 11:55Infotech

Európa nem akar lemaradni a világ más fejlett technológiájú térségeitől – ezzel indokolták közös szándéknyilatkozatukat a legnagyobb európai távközlési szolgáltatók: a Deutshe Telekom, a Vodafone, az Orange és a Telefónica. Ebben a nyílt mobilhálózati technológia, az Open RAN mellett tették le a voksukat a jövőbeni fejlesztéseknél. Közös…