Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

A svéd külügyminiszter szerint nincs ésszerű ok a svédek kizárására a határnyitásból

Svédországban több mint 4000 ember halt bele a koronavírus okozta betegségbe, ami közel négyszerese a skandináv országok összesített adatának.

Koronavírus: francia kutatók szerint a kevésbé fertőzötteknél is kialakul immunitás

A Covid-19 fertőzés legenyhébb formájával megfertőződöttek szervezetének nagyon jelentős része termel olyan antitestet, amelynek köszönhetően több hétig tartó immunitás is kialakulhat a járvánnyal szemben a párizsi Pasteur Intézet és a strasbourgi egyetemi kórház tanulmánya szerint - írja az MTI.

Hadházyék beszéltek a rendőr-főkapitánnyal, szerintük a dudálók megbírságolásának politikai célja volt

444.hu
-
  Ma 19:49 Belföld

Az esetek többségében csak figyelmeztették a kijárási korlátozást megsértőket, de a Lánchídnál mindenkire brutális bírságokat róttak ki.

Francia kutatók szerint a kevésbé fertőzötteknél is kialakul immunitás

A Covid-19 fertőzés legenyhébb formájával megfertőződöttek szervezetének nagyon jelentős része termel olyan antitestet, amelynek köszönhetően több hétig tartó immunitás is kialakulhat a járvánnyal szemben

Egészségügyi hulladék semlegesítésére szakosodott cég létesít telephelyet az ipari parkban

Székelyhon
-
  Ma 19:30 Határtalan

Egészségügyi hulladék semlegesítésére szakosodott céggel írt alá haszonbérleti szerződést kedden a szépmezői Sepsi Ipari Park vezetősége. A cég mintegy 3,7 millió lejt fektet be és 12 új munkahelyet teremt.

Francia kutatók szerint a kevésbé fertőzötteknél is kialakul immunitás

A Covid-19 fertőzés legenyhébb formájával megfertőződöttek szervezetének nagyon jelentős része termel olyan antitestet, amelynek köszönhetően több hétig tartó immunitás is kialakulhat a járvánnyal szemben a párizsi Pasteur Intézet és a strasbourgi egyetemi kórház tanulmánya szerint.

A kormány a külföldi felvásárlóktól félti a magyar cégeket

Bővült azon stratégiai fontosságúnak minősített szektorok köre, ahol a külföldiek tulajdonszerzését előzetes bejelentési kötelezettség terheli – derül ki a tegnap este közzétett Magyar Közlönyből. Az indoklás az élet-és vagyonbiztonságot veszélyeztető tömeges megbetegedést okozó humánjárvány megelőzése, illetve következményeinek elhárítása…

Kocsis Máté szerint, Gyurcsány nárcisztikus, erőszakos, zavart ember

Ma újra Gyurcsány Ferenc a baloldal főnöke – írta kedden Kocsis Máté Fidesz-frakcióvezető a Facebook-oldalán, ahol az őszödi beszéd 14. évfordulója alkalmából, több részletet is felidézett a hangfelvételből.

Érdemes lehet a cégeknek újragondolni az üzleti terveiket

Magyar Nemzet
-
  Ma 18:54 Gazdaság

Jelentős összegű és változatos állami hitel- és garanciaprogramok nyíltak meg kedvező feltételekkel.

A Mercedestől igazol cégvezetőt az Aston Martin

GPhírek
-
  Ma 18:44 Forma1

Toto Wolff helyett egy másik Daimler-leányvállalat vezetője veszi át a cég irányítását.

Pellegrini szerint Ficónak távoznia kellene a Smer-SD éléről

Peter Pellegrini, a Smer-SD alelnöke kedden felszólította Robert Fico pártelnököt, hogy távozzon a párt vezetéséből. Hozzátette: ha Fico segíteni akar a pártnak és a szlovákiai szociáldemokrata irányzatnak, akkor itt az ideje, hogy visszavonuljon a párt éléről. Pellegrini szerint ezzel a lépéssel segíthetné elő leghatékonyabban az általa említett c

A válság óta két cég is a sepsiszentgyörgyi ipari parkot választotta

Maszol
-
  Ma 18:26 Határtalan

Több évnyi vajúdás után felpezsdült az élet a Sepsiszentgyörgy melletti szépmezői Ipari Parkban, ahová sorra érkeznek a befektetők.

Az agrárminiszter szerint a Kőszegi-hegységre tervezett erdészeti út a várost is tehermentesíti, csakhogy ez nem igaz

Ugytudjuk
-
  Ma 18:00 Megyei

Csakhogy Kőszeg már korábban kitiltotta a fával megrakott teherautókat az útjairól. Ungár Péter, az LMP országgyűlési képviselője kérdezte Nagy Istvánt, milyen hatással lesz a helyi lakosokra és a környező természeti területre az építkezés.