Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Nem változott a TOP 5 Békés megyei cég rangsora

Továbbra is a Linamar Hungary Zrt., a Gallicoop Zrt., a Guardian Orosháza Kft., a Hirschmann Car Communication Kft. és a Mondi Békéscsaba Kft. áll a Békés megyei TOP 100 vállalati rangsor első öt helyén.

Bl: Gattuso szerint csak egyetlen egyet hibáztak, de az...

A labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében a Napoli 1–1-re végzett hazai pályán a Barcelonával, nézzük, hogyan látta a mérkőzést pár főszereplő!

Bl: Gattuso szerint csak egyetlenegyet hibáztak, de az...

A labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében a Napoli 1–1-re végzett hazai pályán a Barcelonával, nézzük, hogyan látta a mérkőzést pár főszereplő!

A chatbot a cégvezető legjobb barátja

Egyre több nehézséggel szembesülnek a mindennapokban a cégvezetők és a HR szakemberek, hiszen a gyorsan változó munkaerőpiaci viszonyok és trónkövetelő generációk között kell megállniuk a helyüket.

Már vadonatúj céges autóikat hajták a Loki játékosai

Debreceni Nap
-
  Tegnap 23:28 Sport

Ötödik éve biztosítja a Volkswagen a DVSC focistáinak, a szakmai stábnak és a klub alkalmazottainak A-ból B-be jutását. A játékosok néhány napja ismerkedhettek meg az új modellekkel – derül ki a Loki TV adásából. A csapat közel 30 járgányt vehetett át. Bódi Ádám az autó praktikusságát és biztonságát emelte ki, de később szívesen beszerezne…

Trócsányi: Kifulladóban a 7-es cikk szerinti eljárás

A magyar kormány már szeretne pontot tenni az ügy végére, az Európai Tanács azonban „ellöki magától a témát” – véli a volt igazságügyi miniszter.

Trócsányi László: Kifulladóban a 7-es cikk szerinti eljárás

A magyar kormány már szeretne pontot tenni az ügy végére.

Felmérés: minden második magyar cég igénybe vesz külső segítséget kintlévőségei kezelésére

Minden második magyar cég igénybe vesz külső segítséget kintlévőségei kezelésére az EOS csoport európai fizetési szokásokat vizsgáló tanulmánya szerint.     Az ...

Trócsányi szerint a brüsszeli elit szó szerint vergődik!

A volt igazságügyi miniszter úgy látja, a magyar kormány szeretné lezárni az ügyet, de válaszra se méltatják. Trócsányi László megítélése szerint kifulladóban van Eu-ban a 7-es cikk szerinti jogállami eljárás Magyarország ellen. A Fidesz európai parlamenti (Ep) képviselője a Hír Tv műsorában kedd este azt mondta, a magyar kormány már szeretne…

Trócsányi szerint politikai bohózat lett a hetes cikk szerinti eljárásból

A volt igazságügyi miniszter úgy látja, a magyar kormány szeretné lezárni az ügyet, de válaszra se méltatják.

Trócsányi László: Kifulladóban a 7-es cikk szerinti eljárás

Az európai polgárok egyre kritikusabbak az unióval, érezhető a bizonytalanság, az európaiak a politikai elit egyes döntéseivel nem tudnak azonosulni – mondta a Fidesz Ep-képviselője.

Trócsányi: Kifulladóban a 7-es cikk szerinti eljárás

A Fidesz európai parlamenti (EP) képviselője azt mondta, a magyar kormány már szeretne pontot tenni az ügy végére, az Európai Tanács azonban "ellöki magától a témát".

Trócsányi szerint az uniós atombomba hatástalan Magyarország ellen

Trócsányi László megítélése szerint kifulladóban van EU-ban a 7-es cikk szerinti jogállami eljárás Magyarország ellen. A Fidesz európai parlamenti (EP) képviselője a Hír TV Magyarország élőben című műsorában kedd este azt mondta, a magyar kormány már szeretne pontot tenni az ügy végére, az Európai Tanács azonban "ellöki magától a…

Trócsányi: Kifulladóban a 7-es cikkely szerinti eljárás

Az EP képviselő szerint bohózattá változott a hazánk elleni eljárás