Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 29 hír

A mi jövőnk is Afrika sorsán múlik

Player
-
 Ma 10:41Életmód

Erkölcsi kérdésnél jóval több, hogy segítsünk az elmaradott kontinensnek.

Januártól nem feltétele a szavatosságnak az eredeti csomagolás megőrzése

Azt is egyértelművé tett a minisztérium, hogy a javítási idő nem számít bele a jótállási időbe. A kötelező jótállásra vonatkozó új szabályok azt szolgálják, hogy a vevő a lehető legkevesebb hátrányt szenvedje el elromlott terméke miatt. A jövő évtől alkalmazandó rendelkezések egyértelműsítik, hogy a szavatossági, jótállási igények érvényesítése…

Simicskó István: A nemzeti kultúránk megőrzése kiemelt cél

HírTV
-
 Tegnap 12:51Vélemény

A nemzeti kultúránk megőrzése, erősítése kiemelt helyen szerepel a Fidesz–Kdnp számára - mondta a Magyar Nemzetnek adott interjújában Simicskó István.

A szülőkön is múlik, hogy megbetegszik-e a gyerek!

Magyar Nemzet
-
 Tegnap 11:39Recept

A bölcsőde- és óvodakezdés időszaka kifejezetten igénybe veszi a gyerekek immunrendszerét.

A csomagolás megőrzése nem lesz feltétele a jótállási igények érvényesítésének

A kötelező jótállásra vonatkozó új szabályok azt szolgálják, hogy a vevő a lehető legkevesebb hátrányt szenvedje el elromlott terméke miatt.

Szuperagy: jaj nekünk, ha Melissa McCarthyn múlik az emberiség sorsa

Promotions
-
 20.11.27 19:33Film

Ha valaki nagyokat tud nevetni azon, ahogy egy túlsúlyos nő elesik, akkor a Szuperagy a tökéletes választás.

Nobel-díjasokon múlik egy ország sikeressége?

Pontosan 125 évvel ezelőtt alapította a Nobel-díjat a svéd kémikus és feltaláló, Alfred Nobel. 1895. november 27-én kelt végrendeletében rendelkezett úgy, hogy vagyonának kamataiból évről évre részesedjenek a tudomány kiválóságai. Az összeg jelenleg kilencmillió svéd korona, azaz körülbelül 305 millió forint - a díj eszmei értéke…

Az elektori testületen múlik Trump távozása

Akkor költözik ki a Fehér Házból és adja át a hatalmat Donald Trump, ha az elektorok Bident választják, de megfogadta, hogy folytatja a választás eredménye elleni küzdelmet, mert szerinte választási csalás történt.

Gyors megoldás vagy politikai színház? – Csak Brüsszelen múlik

hirado.hu
-
 20.11.27 10:29Külföld

Megbonthatatlan a magyar-lengyel szövetség.

Shane Tusup: A problémák rendezése nem csak rajtam múlik

Konfliktusokról, meg nem értettségről és új célokról az Elviszlek magammal új epizódjában A hazai sportélet egyik legsikeresebb, egyben legmegosztóbb személyisége. Shane Tusup sok más eredmény mellett három olimpiai aranyérmet hozott Magyarországnak úszóedzőként, csúcsra jutását azonban rengeteg konfliktus kísérte, aminek hátterében…

Shane Tusup: A problémák rendezése nem csak rajtam múlik – Elviszlek magammal

Nyáron visszaköltözött Magyarországra az új barátnőjével. Már nemcsak úszókkal, hanem például futballistákkal is foglalkozik – köztük Szoboszlai Dominikkal, a jelenleg legsikeresebb fiatal magyar tehetséggel. De nem csupán ez változott. Az e heti Elviszlek magammal vendége: Shane Tusup.

F1: A pénzen múlik, hol lesz a 23. futam

A 2021-es versenynaptárban egyelőre betöltetlen az április végi időpont, a Forma-1 sportigazgatója nem titkolja, hogy valószínűleg az a helyszín kapja meg, amelyik a legtöbbet fizet.

A Microsofton múlik, lesz-e Windows 10 az Apple saját lapkás Mac gépein

Computerworld
-
 20.11.26 09:29Infotech

Ahhoz, hogy a Windows 10 natívan futhasson az új Mac gépeken, a Microsoftnak engedélyeznie kell a Windows 10 ARM-változatát ezekre az eszközökre. Az Apple nyitott minden megoldásra, a labda a redmondi óriás térfelén pattog.

Schiffer András: Nem ilyesmiken múlik a jogállamiság

Egyáltalán nem lennék boldogtalan, ha az ügyészséget Varga Judit miniszterként irányítaná.