Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 203 hír

5 érdekes tény George Floydról, a rendőri brutalitás áldozatáról, aki miatt százezrek tüntetnek

Nuus
-
  Ma 14:18 Színes

Kevesen ismerték, halála mégis megrázta az egész világot.

Érdekes elemzés jöt a politikai hirdetésekről

A hagyományos médiatermékek esetében erősödött a politikai hirdetések átláthatósága és elszámoltathatósága a 2010-től több ütemben megújított jogszabályi előírások eredményeként az Állami Számvevőszék (ÁSZ) legfrissebb elemzése szerint.

Érdekes vége lett a kísérletnek, amit Trump kirohanása miatt indított egy internetező

HVG
-
  Ma 12:33 Infotech

Donald Trump egyik, az erőszakra felbujtó tweetjét csupán elrejtette a mikroblog. A felhasználótól, aki ugyanezt a szöveget leközölte, megvonták a publikálás lehetőségét.

Tisztifőorvos: folyamatos a felkészülés a második hullámra

HáziPatika
-
  Ma 12:18 Egészség

Arra a kérdésre, hogy van-e esély elkerülni a koronavírus-járvány második hullámát, nehéz válaszolni, de az eddigi tapasztalatokkal felvértezve egy tudatosabb és szervezettebb felkészülésre nyílik lehetőség az egészségügyben - mondta el Müller...

„A családok és a fiatal generációk érdekében valósuljon meg a Liget Budapest Projekt”

NOE: A projekt esetleges befejezetlensége nagyon sokakat érint hátrányosan - Vidnyánszky Attila: Egyedülálló helyszín lehetne a Városligeti Színház a gyerekek számára

Indul az Agrárcenzus! A KSH megrajzolja a hazai agrárium jelenlegi „térképét”

Június 5-én az online kitöltési szakasszal kezdődik a Központi Statisztikai Hivatal (Ksh) mezőgazdasági összeírása, az Agrárcenzus 2020. A hazai mezőgazdasági termelés aktuális helyzetét felmérő, teljes körű, országos összeírását a koronavírus-járvány miatt, két részletben hajtja végre a hivatal. A második szakasz a tervek szerint 2020 őszén…

Kitüntették a 9 éves kenyai kisfiút, aki egy érdekes kézmosóval küzd a koronavírus ellen

HVG
-
  Ma 10:20 Infotech

Egy 9 éves kenyai kisfiú olyan kézmosót tervezett, amivel Afrika elszigetelt részein is adott a lehetőség az alapos tisztálkodásra. A feltalálót elnöki kitüntetésben részesítették.

Több mint ötszörös az érdeklődés

Több mint ötszörös érdeklődés Magyarország első nemzetközi zöld kötvényének kibocsátása iránt.

10 érdekesség a 125 éve született Korda Zoltánról

kultura.hu
-
  Ma 10:01 Film

1895. június 3-án született Korda Zoltán filmrendező, producer, az angol filmipar kiemelkedő alakjainak számító Korda fivérek egyike, a négy Oscar-díjra jelölt A dzsungel könyve alkotója.

Védőfalak munkatársai és ügyfelei védelme érdekében

Védje munkatársait és ügyfeleit a Rexroth védőberendezései segítségével! A kialakult helyzet új kihívások elé állítja a kis- és nagyvállalatokat egyaránt. Az egyik legfontosabb feladat, hogy a lehető legjobban gátoljuk a vírus terjedését, ezzel óvva ügyfeleink és munkatársaink egészségét. Ebben segítenek a Bosch Rexroth alumíniumprofil-vázas…

Eredményekkel az érdekképviselet megtartásáért

Magyar Szó
-
  Ma 08:14 Határtalan

Dr. Goretić Vámoser Györgyi, a Vajdasági Magyar Szövetség zombori önkormányzati listájának vezetője, a párt nyugat-bácskai körzeti szervezetének Zombor várossal megbízott alelnöke.

Érdekességek és fotósorozat a Szénrakodóról!

infoVáros
-
  Ma 06:41 Megyei

Friss képeket készített az esztergomi szénrakodóról az MTI fotósa, Mónus Márton kedden.