Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 484 hír

Debreceni thriller: egyenlített a DEAC!

Hat másodperccel a vége előtt született a győztes gól, az egyetlen!

Az innovátor Malkovich a Debreceni Egyetemen

A sikeres brendépítés titkairól beszél John Malkovich a Debreceni Egyetemen. A többszörös Oscar-jelölt színész a GE Healthcare által támogatott Health Venture Lab meghívására vesz részt a “Boston Minds” eseményen, melyen a GE és MIT innovációs szakemberei is előadást tartanak. Boston Minds címmel tart közös innovációs…

Davis Kupa: Fucsovics és Balázs is pályára lép a debreceni selejtezőben

Fucsovics Márton és Balázs Attila is biztosan pályára lép márciusban Belgium ellen a tenisz Davis Kupa debreceni selejtezőjében.

Debreceni ügyfélváróban történt bűneset

Cívishír
-
  Ma 19:17 Megyei

Ha felismeri a kerékpárost, segítheti a nyomozást.

Csonka Áron: Vučić ismét nem mondott igazat a nemzetközi közvéleménynek

Hemzseg a hamis állításoktól Aleksandar Vučić Euroactiv portálon megjelent cikke, de a legnagyobb hamisság a kisebbségeket érintő témában történt – írja blogján Csonka Áron, tartományi képviselő, a Vajdasági Magyarok Demokratikus Közösségének elnöke. Csonka rámutat, hogy a szerb elnök írásában hosszasan dicséri saját magát és…

Felújítják a debreceni Főnix Csarnokot

A 2022-es magyar-szlovák közös rendezésű férfi kézilabda Európa-bajnokságra felújítják a debreceni Főnix Csarnokot.

E-Mil rendezvények a Magyar Széppróza Napja alkalmából

Az Erdélyi Magyar Írók Ligája idén is megszervezi a Magyar Széppróza Napját. Hét városban 19 író lép fel február 25 és 28 között.

“Nincsenek felesleges körök! Ha támadás ér bennünket, akkor ölni kell vagy téged ölnek meg.” – Kandahári interjú a sz…

Körkép
-
  Ma 16:54 Határtalan

A székelyföldi Boros Zoltán Attila (42) értelmiségi családba született, építészmérnök apa és színésznő anya gyermekeként. Gyerekkora átlagosnak mondható még annak fényében is, hogy az ifjú éveinek elejét a Ceausescu fémjelezte diktatúrában töltötte.   Édesapja megváltozott munkaképessége végett már tizennyolc éves korától kezdve…

Férfi kézi Eb: felújítják a debreceni Főnix Csarnokot

A 2022-es magyar-szlovák közös rendezésű férfi kézilabda Európa-bajnokságra felújítják a debreceni Főnix Csarnokot.

Helytörténeti fotókiállítás és kvíz várja a debrecenieket

Dehir
-
  Ma 16:37 Megyei

Debrecen - A kiállítás különlegessége, hogy annak anyagát a helytörténeti gyűjtemény dokumentumtárából és a lakosok által felajánlott fotókból válogatják.

„Negyven éve sittes dolog volt, ma meg trendi” – Interjú Fork Imre graffitiművésszel

Noizz
-
  Ma 16:36 Divat

A graffiti csak kis része Fork Imre életének. Noha már húsz éve festi a falakat, emellett szinte mindennel foglalkozik, ami grafika, illusztráció vagy dekoráció, sőt nemrég festeni is elkezdett. Erről a kreatív folyamról kérdeztük, hogyan kezdődött és hol tart most a karrierjében.

Betörte a börtön bejáratának üvegajtaját, majd összevagdosta magát egy debreceni férfi

Már az előkészítő ülésen ítéletet hozott a Debreceni Járásbíróság annak a férfinak az ügyében, aki az egyik helyi patikának a kirakatát, továbbá a helyi börtönt portájának üvegét is megrongálta - írja a 24.hu. 

„Gyakorolni kell a 'kommentvakságot', és megpróbálni teljesen kizárni a gonosz véleményeket" - interjú La Lana horvát …

Joy
-
  Ma 16:23 Bulvár

A 35 éves gyönyörű La Lana már gyerekkora óta világhírű énekesnőnek készült, amely első angol nyelvű dalának köszönhetően szinte már csak egy karnyújtásnyira van. Könnyed, különleges és elszánt. Talán emiatt is tartják a jövő Dua Lipájának.

Informatikai diákolimpia: debreceni harmadik hely Oroszországban

A hétvégén az Oroszország high-tech egyetemi városában, Innopolisban zajlott nemzetközi informatikai diákolimpiáról a Neumann Társaság tehetséggondozási programjában részt vevő két magyar diák, Deák Bence és Tóth Gellért is egy-egy harmadik helyezéssel tért haza.