Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 457 hír

Alig akart hinni a szemének, amikor meglátta: újabb olvasónk napját aranyozta be a Blikk húsvéti ajándékcsomagja

Blikk
-
  Ma 21:05 Bulvár

Két évtizede hiába játszott eddig bármivel Tóthné Nagy Gabriella, a szerencse nem pártolt mellé. A Blikk Húsvétolónak hála, végre megszűnt az átok, így idén zamatos falatokkal készülhet a húsvétra.

Roppant különös interjút adott az egykori Harry Potter

Origo
-
  Ma 18:53 Bulvár

Nem könnyű otthonról talkshow-t készíteni, főleg, ha nincs hang.

Petőfi összes az összes petőfistől a költészet napjára Veszprémben

Versmondásra ösztönzi a színházbarátokat a Veszprémi Petőfi Színház. „Petőfi-verselő” elnevezésű kezdeményezésükhöz elsőként a társulat tagjai csatlakoztak, akik telefonjukra Petőfi verseket mondanak fel. A legjobban sikerült nézői előadást díjazzák. A színház igazgatóhelyettese által jegyzett felhívás szerint a programot előadások…

Aktív napja volt Polt Péter legfőbb ügyésznek

Varju László ellen vádat emeltek, Boldog István és Kálló Gergely esetében pedig indítványozták a mentelmi joguk felfüggesztését.

Tartós élelmiszert kapott 700 bajba jutott debreceni család

Helyi cégek csatlakoztak a segélyalaphoz.

József Attila gondolatait továbbítja az otthon csöndjében a debreceni énekes

Dehir
-
  Ma 17:36 Zene

Debrecen - József Attila Nem emel föl című versét zenésítette meg Dánielfy Gergő és zenekara, a dalhoz készült klipet pedig otthonukban rögzítették a srácok.

Karanténklipet készített új dalához a debreceni zenekar

Dehir
-
  Ma 17:18 Zene

Debrecen - Az Everdream című számot az „álom az álomban” jelenség ihlette, a jelenlegi járványhelyzet miatt pedig otthon készítettek videót hozzá a Pit of Saron tagjai.

Jégkorong: több játékosával is hosszabbít a Debreceni Eac

Több játékosával és a másodedzővel is szerződést hosszabbított az Erste Ligában érdekelt DEAC jégkorongcsapata.

Az Ukrposta elindítja az EMS nemzetközi gyorspostát

Az Ukrposta csatlakozott az EMS nemzetközi gyorspostához, mely lehetővé teszi a csomagok kiszállítását világszerte 7–10 napon belül.

Papp László üzent az idős debrecenieknek

A járványhelyzet miatt szólította meg a 65 év felettieket. Debrecen polgármestere Facebook-bejegyzésében azt írja, mindannyiunk érdeke, hogy a 65 év felettiek e nehéz helyzetben maradjanak otthon. Arra kéri az időseket, hogy ha nem tudják másképp megoldani a bevásárlást, gyógyszerkiváltást vagy egyéb halaszthatatlan hivatalos ügyeik…

Húsvéti ajándékcsomagokat juttatnak el a debreceni idősekhez – fotókkal, videóval

Dehir
-
  Ma 15:58 Megyei

Debrecen - Az önkormányzat, civil szervezetek és cégek is összefogtak Debrecenben, hogy a nehéz hetekben se maradjanak ellátás nélkül a rászorulók.