Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 187 hír

Segítőkészség és önzetlenség: az ápolók nemzetközi napján köszöntjük az egészségügyi dolgozókat

A több mint egy éve tartó, sokszor embertelen és rendkívül megterhelő időszakban még inkább a középpontba kerülnek az egészségügyi dolgozók, orvosok, ápolók, a kórházak egészségügyi személyzete. Mindannyian emberfeletti erővel dolgoznak a betegek megmentéséért, hathatósan segítve a gyógyulásukat. Az elkötelezettségük előtt tisztelegve,…

Orbánék templomfelújítással ösztönzik a gazdaság újraindítását

A magyar templomfelújítási program révén egyúttal városok, térségek is megújulnak, így ezek a beruházások hozzájárulnak a gazdaság újraindításához – jelentette ki a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára szerdán Ajkán, sajtótájékoztatón.

Ingyenesen látogathatják az OSZMI kiállításait az egészségügyi dolgozók és családtagjaik

Május 12. – Az ápolók nemzetközi napja. Ez alkalomból az Országos Színháztörténeti Múzeum és Intézet az egészségügyi dolgozóknak üzen.

Elkészült A „Pocketdoki” – Az Egészségügyi Kommunikáció Új Formája

BDPST24
-
 Ma 11:29Életmód

Egy olyan komplex, magyar egészségügyi digitális mérőeszköz és felhőalapú applikáció került kifejlesztésre, amely segítségével lehetővé válik a népbetegségek hatékonyabb kiszűrése, valamint a betegút szervezés új formája. Az Innobyte Informatikai Zrt. digitális asszisztensének köszönhetően olyan felhasználók is képesek lesznek otthonukból…

Az Egészségügyi Minisztérium ellenőrzi az oltási folyamatot a megyékben

Május 10-16 között Ukrajna Egészségügyi Minisztériuma a koronavírus elleni oltási folyamatot ellenőrzi az ország különböző régióiban, jelentette be Viktor Ljasko országos tiszti főorvos. A felülvizsgálat célja - az immunizálási folyamat elemzése, ...

A GRU áll az USA diplomaták elleni egészségügyi támadások mögött?

FüHü
-
 Ma 09:12Vélemény

A gyanú egyre erősödik: az oroszok próbálják meg különböző módszerekkel befolyásolni az amerikai diplomaták és más kormánytisztviselők agyműködését. A CIA új igazgatója mindennap friss tájékoztatót vár ezzel kapcsolatban – írja exkluzív cikkében a Politico. Bizonyíték egyelőre nincs. Havanna szindróma 2016-ban a Kubában ügyködő amerikai…

Mszp-s szakpolitikus: azonnali béremelésre lenne szükség az egészségügyi dolgozók körében

Az MSZP országgyűlési képviselője szerint a szociális ágazatban és az egészségügyben is sürgősen rendezni kellene a béreket.

Egészségügyi fejlesztésekre költenénk az uniós helyreállítási alapból kapott pénz harmadát

A kormány beadta a tervet az Európai Bizottságnak. Kiemelt terület a környezetbarát közlekedés fejlesztése is.

Hipoallergén termékcsaládot fejlesztett és dob piacra a Zewa

A Zewa, az Essity vállalat egészségügyi és higiéniai termékeinek nemzetközi portfóliójához tartozó márkája1 bemutatja a toalettpapírokból és zsebkendőkből álló Zewa Natural Soft termékcsaládot. A teljes kínálata 100%-ban természetes, biológiailag lebomló rostokból készül, színezékek és illatanyagok hozzáadása nélkül, hipoallergén, valamint…

Törvényt sértett a kormányhivatal, egészségügyi adatok váltak jogellenesen hozzáférhetővé

Tízmillió forintos adatvédelmi bírság megfizetésére kötelezte a Fővárosi Kormányhivatal XI. kerületi Hivatalát a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (NAIH), miután egy tavalyi adatvédelmi incidenst követően, 1153 személy egészségügyi adatai váltak jogellenesen hozzáférhetővé.

Szijjártó: Az egészségügyi dolgozók egy része az idegösszeroppanás szélén van

Nem is csoda, hogy ez a helyzet, hiszen a kormány teljesen magára hagyta az ápolókat, orvosokat a járvány elleni harcban. Szégyen.

Kirekesztő a nő és férfi kifejezés az egészségügyi portál szerint

Kerülendő a nő és a férfi kifejezés a svéd központi egészségügyi portál ajánlása szerint.

Az újrainduló egészségügyi beavatkozásokhoz elengedhetetlenek a vérkészítmények

Medikus véradó hetet rendez a Sote Hallgatói Önkormányzata és az Országos Vérellátó Szolgálat annak érdekében, hogy a járványhelyzetben is biztosított legyen a folyamatos vérellátás.

Klíma- és környezetsemleges termékekeket fejlesztett a dm

A Pro Climate termékcsalád kifejlesztését a Berlini Műszaki Egyetem életciklus-elemzése tette lehetővé, amely során kiértékelték a termékeket, a környezetre gyakorolt hatásokat pedig minimalizálták.