Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 116 hír

Ray Fisher még mindig bízik abban, hogy újra eljátszhatja Cyborgot a készülő Flash-filmben

IGN
-
 Ma 20:39Film

Az eredeti tervek még arról szóltak, hogy Cyborg is fontos szereplője lesz a készülő The Flash-filmnek, aztán valahogyan szép lassan megváltoztak a Warner elképzelései. De állítólag még van némi remény

Mahmúd Abbász is felszólal a J Street konferenciáján

Neokohn
-
 Ma 18:18Külföld

A progresszív zsidó szervezet visszatérne az Obama-éra palesztin-politikájához.

Szájmaszk, tégla, műbőr és kozmetikum is lehet abból, amit kidobunk a szemétbe

HVG
-
 Ma 18:00Gazdaság

Egyre több fejlesztés lát napvilágot, amelyek alapja az élelmiszer-hulladék. A kérdés egyedül az: amilyen környezetbarát a végeredmény, nem annyira szennyező-e az előállítása.

Üzlet abból, amire háborúban is szükség van

vg.hu
-
 Ma 16:18Gazdaság

A Pék Taxit a járványhelyzet hívta életre.

Wyatt Russell felfedte, hogy pontosan azért csatlakozott az MCU-hoz, mert tudta, hogy a nézők gyűlölni fogják a karakt…

IGN
-
 Ma 15:36Film

Az biztos, hogy azok a jó színészek, akik képesek erős érzelmeket kiváltani a nézőkből a karaktereiket megformálva. Wyatt Russell pedig lazán teljesítette ezt a feladatot.

Globális felmelegedés helyett jégkorszak? Mi vár ránk a következő 40 évben?

Mindannyian tisztában vagyunk a klímaváltozással, mellyel az emberiség és a Földünk szembe kell nézzen. A bolygónk egyre rohamosabb tempóban melegszik fel, többek között az elmúlt 70 évben termelt szén-dioxid felesleg miatt. Ugyan tagadhatatlan, hogy a globális felmelegedés mögött nagyrészt az emberi tevékenység következménye áll,…

Mads Mikkelsen is csatlakozott az új Indy-filmhez

Gamekapocs
-
 Ma 14:53Gaming

Szép lassan csöpögnek a részletek az ötödik Indiana Jones-film kapcsán, a minap például azt tudtuk meg, hogy Mads Mikkelsen is szerepet kapott a jövőre debütáló folytatásban.

Kína és az Egyesült Államok félretették az ellentéteiket egy globális probléma megoldása érdekében

Az Egyesült Államok Külügyminisztériumának tegnap kiadott közleménye szerint a klímaváltozás kérdésében közös álláspontot képvisel a két ország, ezért mostantól összefognak a Párizsi Egyezmény célkitűzéseinek elérése érdekében.

The Machine: Mark Hamill talán már meg is bánta, hogy csatlakozott egy akciókomédiához, amely egy elképesztő stand …

IGN
-
 Ma 10:45Film

Jól olvastad: Hollywoodban most éppen egy stand up szkeccs alapján készítenek filmet. De ez akár még jól is elsülhet

Pénzügyi elemző: félre tudtunk tenni abból, hogy be voltunk zárva

ATV
-
 Ma 07:20Belföld

A lakosság 38%-a arra számít, hogy már idén komolyabb kiadásokat is megengedhet magának - derül ki a BÁV Zrt. által készített reprezentatív kutatásból. A magyarok többsége elsősorban nyaralásra vagy otthonfelújításra költene. Az ATV Híradó által megkérdezett elemző szerint bár az elmúlt egy évben nőttek a megtakarítások, az árak is jelentősen…

Nem folytathatjuk ott, ahol abbahagytuk

A tavaly tavasszal bevezetett korlátozások rövidtávon csökkentették a környezetre nehezedő nyomást, a gazdaság újraindulása azonban szinte azonnal semmissé tette az eredményeket.

Már nem együtt küzdenek a Ferencváros sikereiért – Az olimpiai bajnok Gerendás György lánya ezért hagyta abba a víz…

Blikk
-
 Ma 06:00Sport

Bár remélték, sokáig együtt örülhetnek majd a sikereknek, az élet végül mást hozott... Gerendás György (67) és lánya, Matilda (23) életében sokáig közös pont volt a vízilabda: az olimpiai bajnok szakmai igazgatóként dolgozott a Ferencváros sikereiért, míg gyermeke két éven át játékosként erősítette a női pólócsapatot.

A kalóriacímke segíthet abban, hogy kevesebb gyorskaját együnk

Nosalty
-
 Ma 05:28Életmód

Érdekes eredményre jutott a Harvard Egyetem egy kutatása: a kalóriacímkék olvasásával tudatosabb döntéseket hozunk étkezésnél, és kevesebbszer választjuk az egészségtelen gyorskaját.

Kitakarították, bízva abban, hogy tiszta marad a Maros-part

A Marosvásárhelyi Rádió kezdeményezésére az idén is kitakarították a Maros Maroszentkirály – Marosszentanna – Marosvásárhely és Marosszentgyörgy közötti partszakaszát. Az eseményen 700 önkéntessel hat teherautónyi szemetet gyűjtöttek össze szombaton.