Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 249 hír

"Mágikus" női ruhák segítik a tüntetőket a katonákkal szemben Mianmarban

A hagyományos ruhadarabok ártalmatlan tűnhetnek, de a női ruhákat régóta övező babonák a jelek szerint képesek megállítani a tüntetőket üldöző biztonsági erőket Mianmarban. A pálya mindazonáltal nem a leleményes demonstrálóknak lejt.

Rabság a mesterséges paradicsomban

Ha a mesebeli királylányt elrabolja a sárkány, egy királyfi előbb-utóbb kiszabadítja a vártoronyból. De kitől remélhet segítséget Latifa hercegnő, a dubaji emír lánya, aki a saját apja foglya?

A rezidensek átirányításával is segítik a kórházi betegek ellátását

A rezidensek átirányításával is segíti a kormány a kórházi betegek ellátását, közölte az Országos Kórházi Főigazgatóság.

COVID-19: gyakorlatok, amik segítik a gyógyulást

A koronavírus-fertőzés (COVID-19) következtében jelentősen romolhat a légzőszervrendszer állapota, a felépülés sok esetben hosszú időt vesz igénybe. A napi rendszerességgel végzett légző- és éneklőgyakorlatok segíthetik a gyógyulást.

Ismét oktatási tartalmakkal segíti az iskolásokat a közmédia

infoVáros
-
 Ma 08:01Megyei

A koronavírus-járvány harmadik hullámának megfékezésére hozott intézkedésekre reagálva a közmédia oktatási tartalmakkal kívánja segíteni az otthon tanuló diákokat.

Tejfogyasztás – hogyan lehet fenntarthatóbb?

SzaM
-
 Ma 06:36Recept

Bár megoszlanak a vélemények arról, hogy egészséges-e az állati tej fogyasztása, mégis világszerte hatalmas igény van a különböző tejtermékekre. A Tejfogyasztás – hogyan lehet fenntarthatóbb? bejegyzés először Szeretem a mezőgazdaságot-én jelent meg.

Hogyan dekorálj fenntarthatóan?

A következő hetekben ugyan a kacatos butikok pont zárva lesznek, de nyakunkon a húsvét, a kettes számú kényszeres dekorálós ünnep, és jön a nyár, az esküvők évszaka, de ezek nélkül is fogynak a műanyag és gagyi lakberendezési és dekorációs tárgyak, pedig se nem szép, se nem környezettudatos választás eldobható dekorációkat…

A Microsoft 365 után az Xbox előfizetések árai is változhatnak

Into
-
 Ma 00:53Infotech

A napokban a Microsoft Magyarország értesítette a 365 előfizetőit, melyben az szerepel, hogy a Microsoft 365 (korábbi Office 365) előfizetés árát emelni fogják, mivel ahhoz már több éve nem nyúltak.A csomag ára így közel 30.000 forintról, 36.000 ezerre kúszott fel, ami jelentős - kb 20%-os.

Bottas a téli szünetet követően hisz abban, hogy legyőzheti Hamiltont 2021-ben

Eurosport
-
 Tegnap 20:40Forma1

A finn versenyző mentálisan próbálta megerősíteni magát a holtszezonban.

Kórházi főigazgatóság: a rezidensek átirányításával is segíti a kormány a kórházi betegek ellátását

A közleményben kiemelték: a koronavírus-járvány harmadik hullámával egyre több a kórházi ellátást igénylő beteg és egyre nagyobb a terhelés a kórházakon. A betegellátás és az oltási program biztosítása érdekében a kormány kibővíti a rezidensek veszélyhelyzetben történő részvételét is.      Hozzátették, a rezidensek eddig is átirányíthatóak…

Kórházi főigazgatóság: a rezidensek átirányításával is segíti a kormány a kórházi betegek ellátását

Kórházi főigazgatóság: a rezidensek átirányításával is segíti a kormány a kórházi betegek ellátását  

A rezidensek átirányításával is segíti a kormány a kórházi betegek ellátását

A kormány mostani rendelete azt is rögzíti, hogy mostantól a kirendelés ideje a rezidens szakképzési idejébe is beleszámít.

Rezidensek átirányításával is segítik a kórházi betegek ellátását

12 hónap alatt összesen 44 munkanapra rendelhető ki a rezidens - a védekezés érdekében - más intézménybe.

A rezidensek átirányításával is segíti a kormány a kórházi betegek ellátását

A kirendelés ideje a rezidens szakképzési idejébe is beleszámít.