Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Összeomlott a világ egyik legnagyobb rádióteleszkópja, az arecibói óriásparabola

A híres Arecibo obszervatórium pusztulása nagy veszteség a világ csillagászainak.

A világon elsőként vezetik be Skóciában a zöld hidrogént

Behír
-
 Ma 17:37Külföld

A világon elsőként vezetik be a zöld hidrogént a skót háztartások. Fife városában körülbelül 300 otthont terveznek ingyenes bojlerekkel, fűtőrendszerrel és főzőeszközökkel ellátni.

A klímaváltozás a világörökségi helyszíneket fenyegető egyik legnagyobb veszély

A klímaváltozás a világörökségi helyszíneket fenyegető egyik legnagyobb veszély –

Tragédia! Gyerekek tucatjait akarta világra segíteni, de az első szülésébe belehalt

Órákkal kisfia születése után meghalt az a fiatal kismama, akinek az volt a vágya, hogy szülésznőként gyermekek tucatjait segítse a világra.

Elképesztő magyar siker a Pezsgő Világbajnokságon

Az idei CSWWC Champagne és Pezsgő Világbajnokságon aranyéremmel térhetett haza a magyar pezsgő, a somlói borászat pezsgője pedig két ezüstérmet is elhozott,

Konyhasóba forgatja a befőttes üveget, majd elkészíti belőle a világ legszebb karácsonyi díszét

Blikk
-
 Ma 17:04Otthon

Rohamos léptekkel közeleg a karácsony, így ha nem is vettük észre, de itt az ideje, hogy már most neki fogjunk és megalkossuk a kedvenc karácsonyi dekorjainkat!

Veszélyben a világörökségi helyszínek, figyelmeztet az Unesco

A klímaváltozás a világörökségi helyszíneket fenyegető egyik legnagyobb veszély

Fejtetőre állt a világ

Sűrűsödnek az összeomlás jelei. Azt hittük Demeter Szilárd gázkamrás jegyzetével kezdődött, amelyben Soros Györgyöt Hitlerhez, az európaiakat pedig az auschwitzi gázkamrákban szenvedő zsidókhoz hasonlította. Holott akkor már Szájer József lemászott az esővizes csatornán, a brüsszeli melegbárban razziát tartó rendőrség elől…

Mesterséges csirkehús értékesítésére adtak engedélyt a világon elsőként Szingapúrban

Szingapúr a világon elsőként engedélyezte laboratóriumi körülmények között előállított csirkehús értékesítését - írja a BBC News.

Kényszerített világsiker - a koronavírus mellékhatásai

Kétarcú a koronavírus: míg iparágak sorát megakasztja, vagy egyenesen be is dönti, addig más területeket az égbe emel. A jelen krízis óriási nyertesei például azok a K+F vállalatok, amelyek példátlanul nagy lökést kaptak attól, hogy a felfordult világ teljesen új szokásokat és szabályokat kényszerített ránk.

Peter Beinart: Biden Amerikát szánná a világ élére - rosszul teszi

Az Egyesült Államok vezető szerepének ösztönzése a külpolitikai establishment kedvenc projektje. Ez azonban idejétmúlt és veszélyes.

Szlávik: Bízunk abban, hogy minél többen be szeretnék magukat oltatni

A járvány továbbra sem csillapodik világszerte. Magyarországon is súlyos a helyzet. Bár több szakember úgy látta, hogy a platón vagyunk, az elmúlt időszakban újra megugrott a betegek száma, de már belátható közelségben van a vakcina.