Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Papíron is felfutottak az alkalmi munkák Magyarországon

Sokkal többet dolgoztak idén az alkalmi munkaerőként felvettek, mint a korábbi években - írta a Magyar Nemzet a Nemzeti Adó- és Vámhivataltól (NAV) származó adatsorra hivatkozva.

Az unióban Magyarország költi a legtöbb pénzt templomok megújítására

Az unióban Magyarország költi a legtöbb pénzt templomok megújítására és egyházi iskolákra, intézményekre - mondta a nemzetpolitikáért, egyházügyekért és nemzetiségekért felelős miniszterelnök-helyettes hétfőn Gyöngyösön, a Szent Bertalan-templom toronysisak-rekonstrukciójának és turisztikai fejlesztésének megáldása alkalmából.

Szívszorító történet egy magyar családról: az elhunyt nagypapa üzenetének köszönhetik a hármasikrek, hogy élhetnek

Blikk
-
  Ma 07:42 Belföld

Hajnalka és Bálint két évvel ezelőtt házasodtak össze, esküvőjükön pedig a vendégek és a család jókívánságait léggömbökre erősítve engedték fel a levegőbe. A lagzi utáni pár hónapban öt darab üzenetet is sikerült eljuttatni a friss házasokhoz, miután valaki megtalálta azokat.

Tőzsdenyitás előtt – Szerény indexemelkedés várható az európai tőzsdéken

Az előző napi veszteséges zárás csekély pozitív korrekciójára lehet számítani kedden az európai értékpapírpiacokon. A határidős indexjegyzések és a tőzsdén kívüli kereskedés alapján a főbb európai tőzsdeindexek 0,05-0,10 százalékos emelkedésére lehet számítani az értékpapírpiacok keddi európai nyitásakor. Hétfőn veszteséggel zártak az…

Örökre sérült marad a román orvos magyar áldozata

Ripost
-
  Ma 07:35 Belföld

Soha nem épül már fel teljesen a sérüléseiből László, akit az ikergyermekei szeme láttára, a feleségével együtt akart kivégezi egy román tüdőgyógyász, Dan Stamatiu. A férfi koponyáját plasztikázni kellett, és a mai napig nem tudja mozdítani a bal karját.

Keményen a lábához rántotta a Facebookot az Európai Bíróság

A hónap elején úgy határozott a luxemburgi székhelyű Európai Bíróság, hogy a Facebookon megjelenő problémás, egyes országokban törvénysértőnek minősülő tartalmakat a közösségi médiaszolgáltatónak globálisan kell eltávolítania.

Légiósok: Bogdán Ádám a svéd élvonalban folytathatja

NSO
-
  Ma 07:25 Foci

A svéd élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Allsvenskan) szereplő AIK a hivatalos honlapján tudatta, hogy edzéseken vesz részt a gárdánál több játékos, köztük Bogdán Ádám is.

Kifakadtak a románok: ne csak az erdélyi gazdák kapjanak milliárdokat a magyar kormánytól

A román kormány álláspontja világos az ügyben: nem tetszik neki, hogy Budapest milliárdos támogatásban részesíti az erdélyi gazdálkodókat. Bukarest szerint ez az etnikai megkülönböztetés iskolapéldája.

Támogasd egy kézmosással a Magyar Vöröskeresztet

Október 15-e a kézmosás világnapja. Ez alkalomból

A halott nagyapa üzenete mentette meg a magyar hármas ikreket

Ripost
-
  Ma 07:05 Belföld

Az orvosok azt tanácsolták a hármas ikrekkel várandós Hajnalkának, hogy a biztonság kedvéért vetesse el az egyik magzatot. A drámai döntés küszöbén levél érkezett elhunyt apósától, a házaspár pedig égi jelnek tekintette az üzenetet. Babáik makkegészségesen születtek, most ünneplik az első születésnapjukat.

Rákossy Balázs: Megjelentek a Magyar Multi Program Ii. és Iii. pályázati felhívásai

A programok több mint 14 milliárd forint vissza nem térítendő támogatással járulnak hozzá a vállalkozásfejlesztési célok eléréséhez.

5 gyöngyszem magyar falu, ahol zavartalanul romantikázhatsz

Bien
-
  Ma 07:02 Utazás

Jó lenne elbújni valahová, szűk utcácskákon andalogni, miközben nem kerülgettek turistákat minden sarkon? Az alábbi magyar falucskák tökéletesek...

Tízezer könyvet vittek eddig a határon túli magyaroknak

Baon
-
  Ma 07:00 Belföld

A Könyvet a szórványba! mozgalomnak már több tízezer kötetet sikerült eljuttatnia a határon túli magyaroknak. Pár napja már Kecskeméten is van gyűjtőpont.

Erdogan megköszönte Orbánnak, hogy Magyarország kiállt Törökország mellett

Maszol
-
  Ma 06:44 Külföld

A német sajtó szerint az Orbán-kormány megvétózta az EU közös állásfoglalását.