Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 385 hír

Szerenádot kapott 70. születésnapjára Klára

Nem hagyták magára az önkéntes karanténban lévő nőt a barátai.

Koronavírus: Szijjártó ma még elismerést is kapott az ellenzéktől

ATV
-
  Ma 12:21 Belföld

Nem volt vérre menő vita a parlamenti ülés elején. Több mint 10 millió maszk érkezik a héten, 2,5 millió gyorsteszt és 2000-nél is több lélegeztetőgép - sorolta a napirend előtt Szijjártó Péter külügyminiszter. Az ellenzéktől, az MSZP-től és az LMP-től dicséretet is kapott a külügyminiszter.

Zseniális rajongói trailert és posztert kapott az HBO-féle The Last of Us-sorozat

Game Channel
-
  Ma 11:45 Gaming

Várható volt, hogy miután bejelentették a The Last of Us televíziós sorozatot, a rajongók nekilátnak, és elárasztják majd a saját műveikkel a világhálót, melyek közül máris érkezett egy kiemelésre érdemesebb darab. Még maga Neil Druckmann, a The Last of Us kreatív igazgatója is megosztotta például azokat a posztereket és te...

Az EA nem kegyelmezett, tiltást kapott a “leleplező” videós is!

Metabro
-
  Ma 11:38 Gaming

Elképesztő meddig képes elmenni az Electronic Arts...

Így élik az életüket a Weöres Sándor Színház színészei próbák és előadások nélkül (Videó)

Vaol
-
  Ma 11:11 Megyei

A koronavírus miatt sokan otthon ragadtak. Többek között Gonda Kata és Kenderes Csaba, a Weöres Sándor Színház színészei is.

Módosították a színházfelújítási pályázatok határidejét

Haon
-
  Ma 11:10 Belföld

Friss hírek röviden a cívisvárosból.

E-mailt kapott a WHO-tól? Ki ne nyissa a mellékletet

Nem meglepő, bár meglehetősen szomorú, hogy a számítógépes bűnözők kihasználnak egy olyan komoly egészségügyi problémát, mint amilyen a koronavírus-járvány. A módszereik sokoldalúak, ráadásul nem átallják felhasználni az Egészségügyi Világszervezet (WHO) nevét sem.

Az elnökválasztási kampány nem áll le: kemény kritikát kapott Trump a koronavírus miatt

Portfolio
-
  Ma 10:59 Gazdaság

A demokraták potenciális elnökjelölte, Joe Biden felszólította Donald Trump elnököt, hogy hagyja abba a hangosan gondolkodást a koronavírussal kapcsolatban, és lépjen a tettek mezejére. Az elnökválasztást novemberben tartják,

A Star Citizen 17.5 millió dollár támogatást kapott három új befektetőtől

theGeek
-
  Ma 10:42 Gaming

A Cloud Imperium így 338 millió dollárra emelte a Star Citizen büdzséjét. Újabb akadály hárult tehát el a PC-re fejlesztett monstre űrszimuláció végleges megjelenése elől. A Cloud Imperium címe tömérdek pereskedésen ment keresztül, de ezeket sikerült megoldani, és a játék motorjának felhasználása miatti ügy kapcsán szemben álló felek…

Új festést kapott Michelisz az idei évre

Bemutatta négy 2020-as WTCR-gépének színeit a Hyundai – természetesen online. Michelisz autóján sötétkék helyett a piros lesz hangsúlyos.

Nem köszönte meg a betörő, amit az ócsai háziasszonytól kapott

Blikk
-
  Ma 09:57 Baleset-bűnügy

Elfogták a rendőrök azt a férfit, aki betört egy ócsai házba, majd késsel támadt az ott élő asszonyra – írja a police.hu.