Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Jön a hó, veszélyjelzést küldött a rendőrség az autósoknak

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint vasárnap késő estig az ország hegyvidéki tájain sűrű köd, ónos szitálás, illetve szemcsés hó is előfordulhat. Az Északi-középhegység keleti részében és az Észak-Alföldön általában 5 cm feletti hó hullhat. A télies időjárásra tekintettel az autóvezetőket fokozott óvatosságra és a…

Embercsempész és migránsok az M1-es autópályán

Police
-
 Tegnap 23:45Baleset-bűnügy

Embercsempész és migránsok az M1-es autópályánGyőr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 11. 28., szo - 23:45 Hét illegális migránst szállított autójában egy román állampolgár.

Kerítésnek ütközött egy autó Csepregen

Kerítésnek ütközött egy személyautó szombat este a Vas megyei Csepreg Bercsényi utcájában. A balesethez a város önkormányzati tűzoltói érkeztek ki, akik áramtalanították a járművet.

Embercsempészt fogtak a 64-es főúton, Enying belterületén

A sofőr hat illegális migránst szállított autójában.

Embercsempészt fogtak a 64-es számú főúton, Enying belterületén

Embercsempészt fogtak a 64-es számú főúton, Enying belterületén Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 11. 28., szo - 21:33 A sofőr hat illegális migránst szállított autójában.

Normafán visszafordítják az autósokat, ha betelt a parkoló

Visszafordítja a rendészet az autósokat Normafán, ha betelt az ottani parkoló, a szabálytalanul, tiltott helyen, zöldfelületeken, a környezetet károsító módon parkolókat pedig megbüntetik – tudatta a XII. kerületi önkormányzat. Az önkormányzat az előző héthez hasonlóan, ismételten arra kéri a kirándulni vágyókat, hogy a Normafa helyett a budai…

Koronavírus: autós tesztállomás nyílik az Angyalföldi Sportközpontban!

December elsején, kedden reggel 8 órakor autós tesztállomás nyílik a XIII. kerületben.A tesztállomás hétfőtől szombatig 8-tól 14 óráig tart nyitva az Angyalföldi Sportközpont (behajtás a Lomb utca 45. felől) területén.Elérhető teszttípusok:PCR koronavírus teszt, garaton keresztüli mintavétel. Alkalmas karantén alóli felmentésre és…

Autósport: az Fia kitüntette László Attila pályabírót

NSO
-
 Tegnap 20:50Sport

Az FIA az Év Kiváló Sportbírója díjat adományozta László Attilának, akinek a 2018-ban a Hungaroringen megrendezett DTM-futam során elszenvedett balesete után amputálni kellett a bal lábát. Sérülése után visszatért a pályák mellé, tavaly a WTCR, az idén az F1-es hétvégén dolgozott a Hungaroringen.

Csak a Ferrari-motoros autók rontottak tavalyhoz képest, nem meglepő, melyik csapat fejlődött a legtöbbet

Motorsport
-
 Tegnap 20:40Forma1

Nem született nagy meglepetés a bahreini kvalifikáción, ugyanis az első sort a Mercedes, a második sort pedig a Red Bull szerezte meg, mondhatni a „szokásos” sorrendben: a német istállónál Lewis Hamilton, az osztrák csapatnál pedig Max Verstappen volt a gyorsabb csapaton belül.Ennél sokkal érdekesebb kép tárul elénk, ha megnézzük, hogy…

206-tal száguldott a szlovák autópályán. A legmagasabb lehetséges büntetést fizette

Körkép
-
 Tegnap 20:32Határtalan

76 kilométer/órával haladta meg a maximális sebességet az a gépkocsivezető, akit Mercedesével mért be az autópálya-rendőrség Felsőszerdahelynél (Horná Streda) a D1-esen.   A rendőrök, amikor látták, hogy az elkövető 206 kilométeres sebességgel száguld, a legmagasabb lehetséges büntetést rótták ki számára. Az esetről a trencséni…

Lángoló autók és sebesültek a Párizs utcáin zajló zavargásokban

SzMo
-
 Tegnap 20:24Külföld

Egy új nemzetbiztonsági törvény elfogadása miatt indultak az erőszakba torkolló tüntetések. Az ügy előzménye egy rasszista rendőri támadás is.

Árokba hajtott egy autó a 68-as főúton

A baleset a főút Csokonyavisonta és Somogytarnóca közötti szakaszán történt.

Árokba hajtott egy gépkocsi a 68-as főúton

Lesodródott az úttestről és az út menti árokba hajtott egy gépkocsi szombat este Somogy megyében, a 68-as főút Csokonyavisonta és Somogytarnóca közötti szakaszán. A balesethez a barcsi hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik áramtalanították a járművet.

Fának ütközött egy autó a Bicske és Bodmér közötti úton

Fának ütközött egy személyautó szombat este Fejér megyében, a Bicske és Bodmér közötti úton, Bicske közelében. A balesetet szenvedett jármű műszaki mentéséhez a bicskei önkormányzati és önkéntes tűzoltókat riasztották a helyszínre.