Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Lantos Gabriella: Kásler Miklós egy senki ebben a rendszerben, semmit nem lehet tőle várni

24.hu
-
  Ma 20:11 Belföld

Az egészségügyi menedzser szerint megdöbbentő, hogy a kormány kihátrált a saját döntései mögül. 

Budapest közepén: volt temető, de piac is

Mozgalmas múltja van, még a 2000-es években is aktívan alakult a tér arculata; itt található továbbá a város legfurább spontán emlékhelye.

Ha magunkhoz beszélünk, az nem őrültség – nagyon hasznos is lehet!

Nap mint nap
-
  Ma 20:09 Színes

Általában azt, aki magában beszél vagy magához beszél, őrültnek, elmebetegnek szokták tartani, amiben az esetek egy részében lehet is valami, de igazából a magunkhoz való beszéd összességében nemhogy rossz, de még nagyon jó hatással is lehet ránk. A kutatások azt mutatják, hogy nagyon sok pozitívum van abban, ha magunkhoz beszélünk,…

foci és távolságtartás együtt? A németek megoldották

NSO
-
  Ma 20:04 Foci

Járványhelyzet ide, távolságtartás oda, a futballcsapatoknak egyre jobban hiányzik a labdarúgás. A német élvonalban már újraindult a játék, ám az amatőr Kreisligában (ami a német futballrendszer piramisának nyolcadik szintjén áll) az előírások lehető legmagasabb szintű betartásával próbáltak futballozni egy meglehetősen furcsa ötlet…

Tíznapos hivatalos nemzeti gyász kezdődik Spanyolországban

Egy több tízezer fős rendezvény megtartása miatt a spanyol parlament több ellenzéki pártja is élesen bírálta a kormányt.

Hivatalos: nem kell ingatlanadót fizetni a családorvosi rendelők épületeire

Maszol
-
  Ma 20:02 Határtalan

Az államfő kihirdette kedden a 2016/227-es törvényt módosító jogszabályt.

Nem volt jó hatással a felvételi kedvre az elmúlt időszak

Veol
-
  Ma 20:00 Megyei

A felsőoktatási felvételi határideje megelőzte a koronavírus-járvány terjedését, így a jelentkezők számát kevéssé befolyásolta a jelenlegi helyzet, ám az érettségi vizsgák módosítása és a sok bizonytalanság befolyásolhatja a felvételi pontszámokat.

A Mátrába már visszatért a pezsgés, az egri apartmanokba még nem

Heol
-
  Ma 20:00 Belföld

A turizmus újraélesztése körül sok a kérdés, a bizonytalanság, ezt vallják megyénk szállásadói. A pünkösdi hétvégére már mindenki nyitott kapukkal várja a vendégeket, mint kiderült, több-kevesebb reménnyel.

Anyaként tudok nem csak anya lenni?

Cafeblog
-
  Ma 20:00 Blog

Az esküvőm előtt sokat fantáziáltam arról hogy milyen lehet szülőnek lenni Magamban kielemeztem minden a környezetemben addig látott mintát...

A szocializmus nem retró, hanem orwelli – interjú Fabricius Gáborral

HVG
-
  Ma 20:00 Kultúra

Első készülő nagyjátékfilmje tudatosan veti le magáról a lángosromantikát, a Trabant-nosztalgiát, és minden olyan retró dolgot, amelyet mosolyogva köt össze az ember a szocializmussal. Fabricius Gábor Eltörölni Frankot című, 434 millió forintból megvalósuló drámája, mint mondja, szembenézés mindazzal, ami a Kádár-korszak valójában…

Nem tudják befejezni

Duol
-
  Ma 19:58 Sport

A Magyar Asztalitenisz Szövetség elnöksége nemrégiben ülést tartott, amelyen az egyéni és csapatversenyek lezárásának formáiról is döntöttek.

Egy nap alatt akar leküzdeni egy Mount Everest-nyi szintkülönbséget egy bringás

Unalmasak voltak a napjai a karanténban. És akkor már jótékonykodik is.

Miért nem visel sok férfi maszkot?

Dívány
-
  Ma 19:58 Életmód

Politikai és világnézeti okai lehetnek a védelmi intézkedések megtagadásának.

Új meséjéért nem kér pénzt J.K. Rowling

A Harry Potter-könyvek írója, J.K. Rowling új könyvön dolgozik, és a The Ickabog első részlete máris elérhetővé vált az interneten, ahol a teljes történet hozzáférhető lesz.