Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 230 hír

Somogyi Péter dupla bronzot szerzett a Hungarian Openen

Zaol
-
 Ma 20:17Sport

A Magyar Sportlövők Szövetsége az idei nehézségek ellenére is meg tudta rendezni a Hungarian Open elnevezésű nemzetközi viadalt, de persze a korábbi évektől eltérő keretek között. A vírushelyzet miatt több ország képviselői távol maradtak a viadaltól, ám így is erős nemzetközi mezőny gyűlt össze, és a végén zalai sikernek is lehetett örülni.

Khabib utalt a visszatérésére

TotalDamage
-
 Ma 19:30Boksz

Mióta kicsit elhamarkodottan, légből kapva, 32 évesen bejelentette visszavonulását, azóta megy a spekulálás,…...

Chris Evans visszatér, mint Amerika Kapitány?

Filmezzünk!
-
 Ma 19:05Film

Chris Evans visszatér, mint Amerika Kapitány? Tavaly pont került több fontos karakter történetének végére a Bosszúállók: Végjáték filmjével. Ez azonban nagyon jól tudjuk, hogy sosem jelenti azt, hogy végérvényesen el kell búcsúznunk a kedvenc szuperhősünktől, hiszen hoztak már vissza a halálból kulcsfontosságú szereplőket. Graham Norton…

Négyezer néző visszatérhet a brit lelátókra

Decembertől újra lehetnek szurkolók az angol labdarúgó Premier League meccsein.

Íme a 2020-as Bahreini Nagydíj menetrendje: visszatér az F2 is!

Motorsport
-
 Ma 17:13Forma1

Még három futam van hátra a Forma-1 2020-as szezonjából, viszont a két legfontosabb kérdés már eldőlt: az Emilia-Romagna Nagydíjon a Mercedes bebiztosította a konstruktőri győzelmet, Törökországban pedig Lewis Hamilton megszerezte hetedik világbajnoki címét.A következő két fordulót Bahreinben rendezik, ebből az elsőt pedig a…

Mace Windu és Luke Skywalker is visszatérhet a Mandalorianban?

Mafab
-
 Ma 16:24Film

Újabb elmélet látott napvilágot a rajongók részéről, miszerint Ahsoka Tano mellett Mace Windu és Luke Skywalker is felbukkanhat A mandaloriban. Az az elmélet viszont nem új, hogy a Samuel L. Jackson által alakított Windu mester valójában túlélte a szörnyű zuhanást, miután összecsapott Darth Sidiusszal, mostanáig azonban fel sem merült,…

Visszatért Szabina a Keletibe

Metropol
-
 Ma 16:15Bulvár

Romantikus lelkű olvasónk továbbra se találja álmai hölgyét.

Életmentő lehet a nézők visszatérése az alacsonyabb osztályú angol futballcsapatoknak

A brit kormány hétfőn bejelentett döntése szerint jövő szerdától – korlátozott számban – visszatérhetnek a szurkolók a szabadtéri sporteseményekre.

Hólyagsérv is állhat a visszatérő hólyaghurut hátterében

Középkorú vagy idősebb hölgyek esetében előforduló hólyagsérv gyakran okoz hólyaghurutos megbetegedést. Ezért a visszatérő hólyaghurut kivizsgálása során ezen betegeknél fizikális vizsgálattal mindenképpen ki kell zárni a hólyagsérv lehetőségét.

A kisebb angol focicsapatok számára életmentő lehet a szurkolók visszatérése

Origo
-
 Ma 16:02Foci

Az alacsonyabb osztályú klubok hatalmas anyagi veszteségeket szenvedtek el a zárt kapus meccsek miatt.

Életmentő lehet a nézők visszatérése az alacsonyabb osztályú angol futballcsapatoknak

Erről Rick Parry, az Angol Labdarúgó Liga (EFL) elnöke beszélt kedden, kiemelve, hogy ezek a kis klubok óriási bevételkieséssel szembesültek a korlátozó intézkedések és a mérkőzések zárt kapussá tétele miatt. Az alacsonyabb kockázatú területeken legfeljebb 4000, a vírus terjedése szempontjából veszélyeztetettebb térségekben pedig…

Anglia: életmentő lehet a nézők visszatérése az alacsonyabb osztályú csapatoknak

Életbevágóan fontos az alacsonyabb osztályokban szereplő angol labdarúgócsapatoknak, hogy a brit kormány hétfőn bejelentett döntése szerint jövő szerdától – korlátozott számban – visszatérhetnek a nézők a szabadtéri sporteseményekre.

Az EP a szabad schengeni határátlépéshez való visszatérést sürgeti

Állásfoglalásában az Európai Parlament leszögezte, hogy az övezetben a koronavírus-járvány idején is csak kivételes esetben lehet korlátozni a mozgás szabadságát.

Andy Murray támogatja, O'Sullivan ellenzi Hamilton lovaggá ütését

Index
-
 Ma 14:51Sport

„Kicsit olyan, mintha szivarozva vezetne, és csupán az egyik keze lenne a kormányon.”