Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Hajtóvadászat indult egy férfi ellen, aki megpróbált megerőszakolni egy nőt a HÉV-en

Origo
-
 Ma 09:51Belföld

A nőt ugyan ellenállt, de a támadó kirabolta, megrugdosta és kórházba kellett vinni.

Matovič szerint nem kizárt, hogy Szlovákiában már tetőzött a járvány második hulláma

Ha ezt megerősítenék, az a miniszterelnök szerint jó hír lenne, mert ez azt jelentené, hogy Szlovákiában már tetőzött a járvány. Ha mégsem mutatható ki a mintákból a brit variáns, akkor a járványgörbe még emelkedni fog. „Ha a vírusnak ez a változata ősszel már itt volt, az megmagyarázná a helyzet súlyosbodását, és azt is, hogy a szigorú…

Fogyasztóbarát személyi kölcsön indul a Budapest Banknál

Miután a Magyar Nemzeti Bank elfogadta a bank pályázatát, a Budapest Bank 2021. január 25-től megkezdi a minősített fogyasztóbarát személyi hitel értékesítését. A végig fix, befogadástól számítva maximum 3 munkanapon belül folyósított termék iránt nagy érdeklődésre számítanak - értesült a ProfitLine.hu.

Egészségügyi mérnök képzés indul Pécsett

Szeptembertől egészségügyi mérnök képzés indul a Pécsi Tudományegyetemen (PTE). A program a műszaki és informatikai megoldások orvostudományi alkalmazási lehetőségeinek keresésére épül.

Equilor: Az év második felében intenzív bővülés indul a hazai gazdaságban

A magyar gazdaság 4 százalékkal bővülhet az idén a tavalyi, várhatóan 6 százalékos csökkenés után, de sok a bizonytalanság az Equilor Befektetési Zrt. legfrissebb elemzése szerint.

Közel 660 millió forintos program indul női vállalkozók támogatása érdekében

Wingate néven Magyarországon is elindult az a vállalkozásélénkítő projekt, amely a sikeres női vállalkozások számát kívánja növelni a régióban. 

Vadászni indult, az erdőben körözött személlyel találkozott a szabadnapos váci nyomozó

Egy váci nyomozó kérte kollégái közreműködését egy körözés alatt álló férfi elfogásához. Rendőri hivatása mellett másik kedvenc elfoglaltságának, a vadászatnak …

Nehéz örökséggel indul az új elnök

Nemzeti egységet sürgetett beiktatási beszédében Joe Biden, az Egyesült Államok 46. elnöke, aki szerdán lépett hivatalba.

Támaszai felé indulhat a BUX

44000 letörése mutathat a korrekció irányába a hazai index grafikonján.

Rendőrségi nyomozás indult a Biodóm ügyében, de befejezik a projektet

A főpolgármester közlése szerint számos hibát követtek el az elődei, a beruházás körül "nem volt minden rendben". 

4 ezren már a második oltásukat is megkapták

1410 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (Covid-19), ezzel 355 662 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt 98 többségében idős, krónikus beteg, így az elhunytak száma 11 713 főre emelkedett. A gyógyultak száma is folyamatosan nő, jelenleg 235 276 fő, az aktív fertőzöttek…

Drágább a kamera nélküli iPhone, mint az eredeti

Vezess
-
 Ma 08:08Mobiltech

A szédítő árat a hozzáférhetetlenségért, na meg a nemesfémtartalomért kéri el készítője.

Szilvatermelésben Kína a világelső, de vajon ki a második?

Ötödik helyen Irán áll 359 ezer tonnával, míg a hatodik pozíciót a 19 tonnával lemaradó Egyesült Államok szerezte meg. A listán hetedik Törökország 318 ezer tonnás szilvaterméssel rendelkezik.

Tanításhiányos felkészüléssel és járványügyi kérdőjelekkel indulnak szombaton a középiskolai felvételik

„Tavaly március közepétől hol volt tanítás, hol nem, hol online, hol jelenlétiben, most ugyan nyitva az iskola, ezért aztán szakmányban írják az összes létező tárgyból a témazárókat. Sejthető, hogy a gyerek milyen minőségben tudott felkészülni magyarból és matekból.”

Közgyűlési vizsgálat indul Nemény asszisztense miatt?

Vaol
-
 Ma 07:00Megyei

A polgármester felelősségét is érintő vizsgálat kezdeményezését kérte a szombathelyi közgyűlés tagjaitól dr. Szendrő-Németh Tamás. A civil blogger azért fordult a képviselőkhöz, mert dr. Nemény András polgármesteri asszisztense munkaidőben valótlan pártpolitikai tartalmú kommenteket tett közzé az egyik közösségi oldalon, és…