Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 21 hír

Elraboltak egy székelyudvarhelyi kiskorút Marosvásárhelyen

Ismeretlenek egy szürke Audi márkájú gépjárműbe ültettek egy székelyudvarhelyi kiskorút Marosvásárhelyen, a Béga utcában, majd ismeretlen helyre távoztak vele – számol be a hozzájuk beérkezett riasztás alapján a rendőrség.

Beperelte a Barcelonát az augusztusban kirúgott vezetőedző

Quique Setién, az FC Barcelona volt vezetőedzője pert indított a katalán futballklub ellen, és kártérítést követel szerződésének idő előtti felmondása miatt.

Beperelte a Barcelonát az augusztusban kirúgott vezetőedző

Quique Setién, az FC Barcelona volt vezetőedzője pert indított a katalán futballklub ellen, és kártérítést követel szerződésének idő előtti felmondása miatt.

Beperelte a Barcelonát az augusztusban kirúgott vezetőedzője

Quique Setién négymillió eurós kártérítést követel a katalán klubtól.

Betlehemet állítottak, de az adventi ünnepség elmaradt Balatonfüreden

Veol
-
 20.11.29 15:57Megyei

Már áll a Betlehem Balatonfüreden a Római katolikus Plébániatemplom, illetve a Piros templom melletti téren, amit Schindele Györgyné Emília, a Reformkori Hagyományőrzők Társasága elnöke kezdeményezett 18 évvel ezelőtt, amelynek máig házigazdája. Idén az adventi ünnep elmaradt a járvány miatt.

Szoboravatás Marosvásárhelyen – Interjú Cey-Bert Róbert Gyulával

Feol
-
 20.11.29 07:05Megyei

Cey-Bert Róbert Gyula interjút adott a Fejér Megyei Hírlapnak abból az alkalomból, hogy az erdélyi Marosszék központjában, Marosvásárhelyen, a Rózsák terének nevezett főtéren születésének 440. évfordulóján, november 17-én, vasárnap felavatták Bethlen Gábor fejedelem egész alakos szobrát.

Jövőre augusztus 1-én rendezik meg az F1-es Magyar Nagydíjat

10perc.hu
-
 20.11.27 17:18Forma1

A Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság irányítói nyilvánosságra hozták a sorozat 22 futamot tartalmazó 2021-es előzetes versenynaptárát, melyet még a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) Motorsport Világtanácsának (WMSC) is el kell fogadnia.

KSH: augusztus-októberben 38 ezerrel dolgoztak kevesebben, mint egy évvel ezelőtt

Az augusztus-októberi háromhónapos időszakban a foglalkoztatottak átlagos létszáma 4 millió 482 ezer volt, 38 ezerrel, 0,8 százalékkal kevesebb, mint egy évvel korábban – közölte pénteken a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).

Naná, hogy ismét elhalasztották a döntést az augusztus 10-i tüntetés ügyének újratárgyalásáról

Főtér
-
 20.11.27 10:02Határtalan

A bukaresti törvényszék pénteken január 22-ére halasztotta a döntést a 2018. augusztus 10-én brutálisan szétvert kormányellenes diaszpóratüntetés ügyében. A DIICOT augusztus 4-én kérte a nyomozás újbóli megnyitását, és a felelősök felelősségre vonását, ám ehhez egy bíró jóváhagyása is kell. Ez persze nem az első eset, amikor…

KSH: augusztus és október között 38 ezerrel dolgoztak kevesebben, mint egy évvel ezelőtt

Az augusztus-októberi háromhónapos időszakban a foglalkoztatottak átlagos létszáma 4 millió 482 ezer volt, 38 ezerrel, 0,8 százalékkal kevesebb, mint egy évvel korábban - közölte pénteken a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).

KSH: augusztus-októberben 38 ezerrel dolgoztak kevesebben, mint egy évvel ezelőtt

A statisztikai hivatal friss adatai szerint ebben az időszakban a munkanélküliek átlagos létszáma 202 ezer, a munkanélküliségi ráta 4,3 százalék volt.

38 ezerrel több munkanélküli volt augusztus-októberben, mint egy évvel korábban

A KSH hivatalos statisztikái szerint 4,3 százalék volt a munkanélküliségi ráta.

Történelmi utazás az ismeretlen, távoli Kubába – Augusztus – Ajánló

Cinemazing
-
 20.11.26 16:42Film

Aki figyelemmel kíséri az HBO hónapról hónapra változó, és nem mellesleg egyre minőségibb kínálatát, kiszúrhatta, hogy egy igazi kuriózium került a repertoárba. Az Augusztus egy kubai-Costa Rica-i-francia történelmi dráma, amely a tavalyi évben jelent meg, és általa betekintést nyerhetünk a világ egy olyan kis szeletébe, ami tőlünk igen távol áll,