Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 147 hír

Segíts egy finom crème brûlée-vel a rászorulókon – Elindult a Freya jótékonysági projektje

Nosalty
-
 Ma 16:17Életmód

Jótékonysági programot hirdetett Budapest legjobb croissant-manufaktúrája – A Freya-ban vásárolva most te is segíthetsz ételt biztosítani a hajléktalanoknak!

Még el sem készült, de már elindult a harc a vakcinákért – mutatjuk, melyek vannak versenyben

Mivel egyszerre 150-200 helyen indult meg rohamtempóban a vakcina fejlesztése, hamarosan kellő mennyiségű védőoltás állhat rendelkezésre. Az elmúlt egy-két hétben felgyorsult a vakcinákról érkező híráram, ugyanis most kezdenek beérkezni a harmadik fázisú klinikai tesztek eredményei, ami után már csak a regisztráció és…

Elfogták a férfit, aki augusztusban ittasan gázolt el egy járőrt Sopronban

A 42 éves boszniai-hercegovinai állampolgár idén augusztusban egy vele szemben történt rendőri intézkedés közben elsodort autójával egy soproni járőrt.

Elindult a Zsidai @home

A Zsidai Csoport létrehozta az étel-házhozszállítás új, fenntartható módját, amellyel a főzés örömét viszi el a háztartásokba, a munkás részek nélkül.

Kína elindult, hogy megfúrja a Holdat

Kína kőzetmintákat akar a Holdról, robotszondát indított az égitestre.

Elindult a Kiváló Minőségű Élelmiszer védjegyrendszert népszerűsítő kampány

Az Agrárminisztérium (AM) a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatallal (Nébih) és az Agrármarketing Centrummal (AMC) közösen népszerűsíti az állami garanciával járó minőséget. A Kiváló Minőségű Élelmiszer (KMÉ) védjegyeket bemutató kampány célja, hogy a lakosság és az élelmiszeripar szereplői közül is minél többen megismerhessék…

Elindult a célzott, csoportos tesztelés

  Elindult a célzott, csoportos tesztelés az iskolai dolgozóknál, az óvodákban és a bölcsődékben is. Az ingyenes és önkéntes tesztelés célja, hogy a járvány terjedését megelőzzük az intézményekben és azok biztonságosan működhessenek – közölte a Békés Megyei Kormányhivatal.

Elindult a tömeges tesztelés Hevesben is

Pénteken a szociális ágazatban, hétfőtől pedig az oktatási-nevelési intézményekben is elkezdődött a dolgozók szűrése antigén gyorstesztekkel.  Bölcsődékben, óvodákban, illetve iskolákban is megkezdődött a pedagógusok csoportos tesztelése Heves megyében, így Hevesen is. Az intézkedéseknek köszönhetően lehetőség nyílik 400 helyszínen,…

Elindult a Kiváló Minőségű Élelmiszer védjegyrendszert népszerűsítő kampány

Az Agrárminisztérium (AM) a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatallal (Nébih) és az Agrármarketing Centrummal (AMC) közösen népszerűsíti az állami garanciával járó minőséget.

Elindult a pedagógusok szűrése Pécsen is

Bama
-
 Ma 07:00Belföld

A Pécsi Tudományegyetem hallgatói is segítenek a mintavételben.

Elindult a Holdra a kínai szonda

Amennyiben sikerrel jár, Kína lesz a harmadik ország, amely mintákat tudott venni a Hold felszínéről a Szovjetuniót és az Egyesült Államokat követően.

Augusztusban jön a egész estés Mancs Őrjárat!

Port
-
 Ma 00:01Film

Jövő augusztusban lesz a világpremierje a Nickelodeon Movies és a Paramount Pictures közös animációs filmjének, a Mancs Őrjáratnak – méghozzá népszerű sztárokkal a főbb szerepekben.

Vidéken is elindult a tesztelés

Vidéken is megkezdték az oktatási intézmények dolgozóinak tesztelését.

Tulpa - Bemutatta második dalát az új magyar szupergrup: 'down the roAd we go'

Rockbook
-
 Tegnap 20:02Zene

A 2019-ben formálódni kezdett Tulpa (a képzelet által teremtett lény) idén, 2020 novemberében testet...