Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Nagyobb hangsúlyt kell fektetni a hidrogénhajtású járművek fejlesztésére

,,Az autóiparnak fel kell gyorsítania a hidrogénhajtású gépjárművek fejlesztését, az Európai Uniónak pedig segítenie és támogatnia kell ezeket a törekvéseket” – mondta el Deli Andor fideszes európai parlementi képviselő az Európai Parlament (EP) Közlekedési és Turisztikai Szakbizottságának mai ülésén, ahol az Európai Unió hidrogén…

Szijjártó Péter ismét bekérette az ukrán nagykövetet

A külgazdasági és külügyminiszter arra reaglt, hogy ukrán kommandósok tartottak házkutatást több kárpátaljai intézményben.

Kontroll alatt van már a járvány Nagy-Britanniában

24.hu
-
 Ma 20:49Külföld

Sikeresek voltak a korlátozó intézkedések.  

A Leicester City nagy meglepetésre otthon kapott ki az újonctól

Origo
-
 Ma 20:36Foci

A Fulham a sikerével ellépett a kieső helyekről.

Katonai eskütétel a nagymegyeri vásártéren

Komárom vármegyei mindennapok a Nagy Háború árnyékában című helytörténeti alsorozatunkkal azt szeretnénk fel- és megidézni olvasóinknak, hogyan zajlottak a hátországi emberek mindennapjai, ill. hogyan alakult a tájhoz kötődő személyiségek élete és munkássága az Alsó-Csallóközben az 1914–1918. évi világháború kitörésének idején.…

Magyar segítség érkezett a határon túli magyaroknak – Magyarország szlovákiai nagykövete először Kisudvarnokba lát…

A Felvidékre szánt egészségügyi maszkok az elosztásra felkért címzetthez, a dunaszerdahelyi székhelyű Kukkonia polgári társulás képviselőihez érkeztek. A polgári társulás az adománylevél elveivel összhangban segédkezett a szétosztásban. „Örömmel fogadtuk az ismételt felkérést. Fontosnak tartjuk a megelőzést, a maszkviselést, ezért…

Nagyon nem kedvez a magyar szmoghelyzet a járványnak

Budapesten több mérőállomás adata is a határértékek közelében van, miközben a Fővárosi Közgyűlés egyhangúlag szavazta meg, hogy a Levegő Munkacsoport Budapestért díjat kapjon. A szervezet azonban nem veszi át az elismerést és további lépéseket sürget a légszennyezés csökkentéséért.

Weinhardt Virág nyerte a nagydíjat

Összevetésben a kiskunhalasi Weinhardt Virág bizonyult a legjobbnak a Budapesten rendezett világkupa legrangosabb versenyszámában.

F1: Lufi volt Perez nagy bejelentése

A Racing Pointtól az idény végén távozó Sergio Perez hétfő este a YouTube-on tartott „sajtótájékoztatót”, amiből végül semmi nem derült ki a mexikói pilóta jövőjéről.

Nagyüzem az iparkamaránál – online is

A szakképzési reform gyakorlati megvalósítása, valamint az eddig megszokott feladatok így év vége felé sem hagynak üresjáratot a Békés Megyei Kereskedelmi és Iparkamara szakképzési osztályának – vonta meg az év végi mérleget Mészárosné Szabó Anna, a szakképzési osztály vezetője. „A járvány második hulláma már másképp érintette a…

Ez nagy munka volt: veszélyes bűnözőt fogtak el a kommandósok

Barátja házában bujkált a keresett bűnöző.

Baleset történt a 82-es főúton Nagyesztergárnál

Árokba hajtott és felborult egy személyautó a 82-es főút 23-as kilométerénél, Nagyesztergár térségében. Az esethez riasztott zirci önkormányzati tűzoltók áramtalanították a gépkocsit. A mentők is a helyszínen vannak. Az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra kell számítani.

Pfizer-vakcina: Nagy-Britanniában már a jövő héten olthatnak

Az Egyesült Királyság lehet az első nyugati ország, amely koronavírus-vakcinát engedélyez: gyors eljárásra készülnek, bármelyik nap megérkezhet már a hatósági jóváhagyás.

Néhai vezérének tiszteletére nevezték el a Mol új egységét

Tízmillió euró beruházással új kutatási és fejlesztési központot adott át a Mol Százhalombattán a Dunai Finomítóban - közölte az olajipari társaság.

Be volt tépve a nagy visszatérő meccsén Mike Tyson

Telex
-
 Ma 18:43Sport

A bokszlegenda saját bevallása szerint nem tud leállni a fűvel.