Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 190 hír

Karácsony minden fővárosi cég vezetőjét nyíltan pályáztatná

Index
-
  Ma 11:52 Belföld

Stratégiai cél a városligeti építkezések leállítása, hosszú távon a rakpartok autómentesítése. Az új főpolgámester szerint a kormány és az ellenzék is normális együttműködésre lesz kényszerítve.

Nyílt nap a mentősöknél: Meg lehet tanulni az újraélesztést

Megnyitják kapuikat a látogatók előtt Veszprém megye mentőállomásai az Újraélesztés Nemzetközi Napján, október 16-án.

Sikeres volt a DE UniFit nyíltnapja

Debmedia
-
  Ma 07:58 Megyei

Teltházas órák, különleges sportok, speciális vizsgálatok – nagy sikerrel zárult kedden a Debreceni Egyetem Sporttudományi Koordinációs Intézete és az UniFit közös nyílt napja a Nagyerdei Stadion fitnesztermében. Főként egyetemi hallgatók, de dolgozók is szép számmal részt vettek az ingyenes programokon. A fallabda játékok mellett…

Kasszamentes szupermarket a Pingo Doce-től

Trademagazin
-
  Ma 07:30 Gazdaság

Megnyitotta első kasszamentes üzletét a Pingo Doce Lisszabonban. A Pingo Doce & Go Lab Store a NOVA SBE-kampuszon található, és főleg egyetemi hallgatókat szolgál ki. A pilot üzletet a hallgatók

Irányok címmel nyílt tárlat a Tóparti Gimnázium aulájában

Feol
-
  Ma 07:15 Kultúra

Az iskola művésztanárai mellett a Székesfehérvári Művészek Társaságának tagjai mutatkoznak be munkáikkal.

Borkai úgy lépett, hogy maradt, aminek sokan nem örülnek Győrben

A győri polgármester távozott a Fideszből, mégis annak képviselőivel együtt irányítaná tovább a város. A kormánypártban egyre nagyobb feszültséget okoz az ügy.

Nyílt nap a Corvin Mátyás Általános - Videóval

Hiros
-
  Tegnap 19:55 Karrier

Bemutatóórákat tartanak a kecskeméti Corvin Mátyás Általános Iskolában október 15-én és 16-án. Az első osztályba készülő gyerekek szülei a nyílt napokon megismerik az iskola működését, és megtekintik, hogyan zajlanak az intézményben a két tanítási nyelvű órák.

Maschere Hysteria - Különleges kiállítás nyílt a Kápolna Galériában

Hiros
-
  Tegnap 18:57 Kultúra

Maschere Hysteria néven nyílt meg egy nagyon különleges kiállítás, Kecskeméten. Gaál József tárlatának anyaga egy tragikusan groteszk világot idéz. A festmények mellett megtalálhatóak a Kápolna Galéria falain a lószerszámból készült rituális maszkok.

A születésről nyílt kiállítás a VOKE Békéscsabai Vasutas Művelődési Házban

Az Egyensúly AE Egyesület másodjára hozta el a megyeszékhelyre a Születés kiállítást.

Borkai Győrben is repülővel jár majd? – Kárpáti Iván jegyzete

Klubrádió
-
  Tegnap 18:02 Vélemény

Borkai Zsolt vajon mostantól még városon belül is repülőgéppel közlekedik, hogy ne találkozzon senkivel? Vagy eljár ezentúl is óvodás gyermekek fejét simogatni, meg adventi gyertyát gyújtani a püspökkel?

Vízügyi szakkiállítás nyílt a Millenárison

A konferencián 30 kiállító mintegy 2000 négyzetméteren mutathatja be a hazai vízipar innovatív megoldásait.

Vízügyi szakkiállítás nyílt a Millenárison

A kedden kezdődött Budapesti Víz Világtalálkozó 2019 háromnapos konferencia keretében Digitális és természetközeli fenntartható megoldások címmel vízipari szakkiállítás nyílt.

Egy babakocsis győri férfi egy gyerekkel lopatott el egy táskát a nyílt utcán

Egy gyermeket vett rá egy férfi, hogy lopjon el egy őrizetlenül hagyott női táskát Győrben, a Kossuth Lajos utcában. A győri nyomozók az állampolgárok segítségét kérik az ismeretlen elkövető azonosításához – írja a police.hu. A Győri Rendőrkapitányság a 08010/3233/2019. bűnügyi számon lopás vétség és kiskorú veszélyeztetése bűntett…

Fénnyel játszók, avagy páratlan kiállítás nyílt a nyíregyházi könyvtárban!

Nyíregyháza
-
  Tegnap 16:00 Belföld

U-Világítótornyok címmel egyedülálló kiállítás nyílt a Móricz Zsigmond Megyei és Városi Könyvtárban. Három festőművész és egy fotográfus összefogásával olyan alkotások tekinthetők meg melyek az UV lámpák alatt elevenednek meg. Mihálka György, Papp Norbert, Sipeki Péter és Szük Norbert egy képzeletbeli, misztikus utazásra hívja a…