Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Az állítólagos kétezer milliárdos EU-s támogatás rejtélye

Az ellenzék szerint Magyarország kap EU-s pénzt a koronavírus elleni védekezésre. A kormány szerint ez hazugság. Utánajártunk, ki miért mondja, amit. A valóság, mint általában, bonyolultabb, mint a szlogenek.

Baj lehet, a méhpusztulás csak a jéghegy csúcsa

24
-
  Ma 19:00 Tudomány

Gondoljunk a koronavírus-pánik lendületében kiürült élelmiszerboltokra: ez állandósulhat, ha nem állítjuk meg a beporzó rovarok tömeges pusztulását.

Most csak egy kacsacsalád jár úszni a Lukácsba

A Lukács Gyógyfürdő és Uszoda rakott ki pár képet, amint az egyik medencét birtokba vette most alkalmi jelleggel egy kacsacsalád.

A budapesti brit nagykövet köszöni a részvétnyilvánításokat

Jövő TV
-
  Ma 18:24 Belföld

Iain Lindsay az Instagram oldalán üzent.

Csak a vízszivárgást akarta ellenőrizni a pincében, de valami hátborzongató fogadta

Femina
-
  Ma 18:16 Színes

Senkinek nem könnyű, hogy így felborult az élet a világjárvány miatt, de vannak, akiknek még rosszabb a helyzetük.

Csak így adhatsz most vért: kötelező szűrésen kell mindenkinek átesni

HelloVidék
-
  Ma 18:09 Életmód

A múlt heti visszaesés után megint egyre többen adnak vért - mondta Nagy Sándor, az Országos Vérellátó Szolgálat (OVSZ) szakmai főigazgató-helyettese.

Hitelesítési szándékunkkal jelenleg csak a dunaszerdahelyi hivatalba mehetünk

Parameter
-
  Ma 17:21 Határtalan

Ebben a nehéz időszakban a Dunaszerdahelyi járás hivatalai úgy határoztak, hogy nem vállalják e szolgáltatás bebiztosítását. „A miénk az egyedüli hivatal a járásban, amely magára vállalta e feladat ellátását. Ebből kifolyólag pedig napi szinten sokan megfordulnak nálunk” – mondta el a hivatalvezető. Bubniak Júlia kifejtette, természetesen…

Kijárási korlátozás: "Csak 15 óráig lehet inni"

A kijárási korlátozás első napján forgatott videót az Index a Lehel piacon. Azt nézték, mennyire tartják be azt a szabályt, miszerint 9 és 12 óra között kizárólag 65 éves kor feletti idős emberek látogathatják a piacokat, élelmiszerüzleteket, drogériákat.A piacon többnyire valóban idős emberek vásároltak, de akadt azért olyan fiatal, akit egyáltalá

Munka koronavírus idején: Csak a testem lenne otthon a gyerekkel

Magyar Hang
-
  Ma 16:56 Belföld

Nem könnyű home office-ban dolgozni most, a koronavírus-járvány idején, amikor idehaza eddig alig létezett távmunka. Van, ahol ez könnyen megy, de a közszféra már nem mindig olyan rugalmas.

Az idősek panaszkodnak, hogy csak 9-től vásárolhatnak, sokan reggel 6-ra mennének

OLKT
-
  Ma 16:48 VéleményRTL Klub

Több piac előtt is nagyobb tömegben várakoztak reggel a 65 év felettiek, hogy bejussanak vásárolni. Ők szombattól csak délelőtt 9 és dél között mehetnek boltba vagy piacra. Sokan közülük nem értenek egyet az új szabállyal, mert megszokták, hogy jóval korábban vásárolnak – hangzott el az Rtl híradójában. A piacokon rendőrök is megjelentek.…

„Reggel úgy kelek fel, hogy biztos csak álmodtam” – egy Milánóban élő magyar futó mindennapjai

Joy
-
  Ma 16:34 Egészség

A korona-vírus járvány gőzerővel tombol a világban és ezt mi, futók is a saját bőrünkön érzékeljük. Már nem megyünk csoportosan futni, egyesek már egyedül sem, a félelem és a szorongás a mindennapjainkba is beszivárgott. A Runner's World magazin írása.

Svédországban jobb ellátást kaphatnak a migránsok, mint a helyiek!

Ripost
-
  Ma 16:25 Külföld

Ha a svéd egészségügyi ellátórendszert ne adj' isten túlterhelné a sok koronavírussal fertőzött beteg, akkor az illegális migránsok is a legjobb szolgáltatást kell kapják.