Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 174 hír

Digitálisan sem lesz megtartva az E3 2020?

GameStar
-
  Tegnap 18:40 Gaming

Elképzelhető, hogy még online se követhetjük majd nyomon a játékvilág legnagyobb eseményét. Persze azért így sem maradunk új bejelentések és előadások nélkül, van, aki készségesen segít.

Az Allianz Hungária bővíti sikeres digitális megoldásainak körét

A biztosító március végén a gépjármű-felelősségbiztosítási károk esetében is elérhetővé tette ügyfelei és a hozzá forduló károsultak számára az eddig csak Casco-kárügyintézésben használt, azon a téren már közkedvelt Online Kárstátuszkövető alkalmazását.

„Ami most folyik, az nem digitális oktatás. Oktatásnak sem nevezném”

Eduline
-
  Tegnap 17:24 Karrier

A távoktatás az egyetemisták számára sem csak játék és mese. A következő beszámolók újabb problémákra világítanak rá, amelyekkel a hallgatóknak nap mint nap meg kell küzdeniük a jelenlegi helyzetben.

Ezek a legfontosabb lépések a gazdaság digitális újraindításához

Gyártástrend
-
  Tegnap 16:16 Gazdaság

A gazdaság digitális újraindítását támogató program azonnali megtervezését és elindítását kezdeményezi az IVSZ. Javaslatokat gyűjtött össsze a szervezet 150 cégvezetővel készített interjú alapján. 

Katalizálja a banki digitalizációt és a fintech piacot a járvány

digitrend-i
-
  Tegnap 15:57 Gazdaság

A magyarországi fintech ökoszisztémáról és a hazai bankrendszer digitalizációs szintjéről tette közzé első jelentését a Magyar Nemzeti Bank(MNB). A jelentés alapjául szolgáló digitalizációs felmérésre alapozva a jegybank további lépéseket tervez a bankszektor digitalizációjának a felgyorsítására. Nemzetközi szinten a pénzügyi startupokként definiál

Digitalizál az Allianz: bővíti az online kárstátuszkövetőt

A biztosító március végén a gépjármű-felelősségbiztosítási károk esetében is elérhetővé tette ügyfelei és a hozzá forduló károsultak számára az eddig csak Cascokárügyintézésben használt, azon a téren már közkedvelt Online Kárstátuszkövető alkalmazását - írja a biztosító közleményében.

Digitális formában folytatódnak a képzések a Baranya Megyei Vállalkozói Központ szervezésében

Pécsi Újság
-
  Tegnap 14:26 Megyei

Csatlakozva a Maradj Otthon akcióhoz, a Baranya Megyei Vállalkozói Központnál (BMVK) is meghozták azt a felelősségteljes döntést a járvány tovább terjedésének megakadályozása, lassítása érdekében, hogy a Tanulási Központjainkban folyó és szervezés alatt álló személyes részvétellel zajló képzéseinket határozatlan időre…

Dúró Dóra: A Mi Hazánk megadóztatná a magyar oligarchákat és a digitális multicégeket is

Mandiner
-
  Tegnap 14:03 Vélemény

A digitális multicégek továbbra sem járulnak hozzá semmivel a magyar költségvetéshez, az ő bevonásuk is indokolt lenne.

Mentorok segítik a fogyatékkal élők digitális oktatását Kalocsán

Baon
-
  Tegnap 14:00 Belföld

Mentorokkal oldja meg fogyatékkal élő és gyakran hátrányos helyzetű tanulóinak digitális oktatását a​ Kalocsai Nebuló EGYMI.

Digitális felületeken juttatják el az igét

Haon
-
  Tegnap 13:59 Kultúra

A koronavírus-veszély ellenére sem állt meg a hitélet Tégláson.

Az ABB Electrification 2020 végéig díjmentesen kínál digitális megoldásokat

okosipar.hu
-
  Tegnap 13:17 Cégvilág

Az ABB Electrification, amely vezető szerepet tölt be a legkorszerűbb technológiák fejlesztése és értékesítése területén, támogatni kívánja a kiemelt fontosságú egészségügyi létesítmények, közműszolgáltatók, ipari és kereskedelmi épületek működését, ezért úgy döntött, hogy 2020 végéig a szoftvermegoldásait díjmentesen bocsátja ezen…

Segít a digitalizáció koronavírus-helyzetben? - Videóinterjú

Gyártástrend
-
  Tegnap 12:25 Gazdaság

Milyen digitális felkészültséggel érte a magyar ipart a Covid19-járvány? Hogyan reagálnak a vállalatok a kialakult helyzetre és kik vannak előnyben? Tordai Balázzsal, az IVSZ Ipar 4.0 munkacsoport szakmai vezetőjével beszélgettünk.

Biztonságosan és tudatosan a digitalizáció világában I.

ÁSZ
-
  Tegnap 11:30 Gazdaság

A digitalizáció mindennapjaink elválaszthatatlan része. Észre sem vesszük, de digitális technológiák vesznek körül minket. Mindenkinek fontos, hogy legalább az alapvető fogalmakkal tisztában legyen. A hiányos tudás, a felületes ismeretek pedig veszélyt jelenthetnek a digitális eszközöket használó egyének és a digitalizáció során átalakuló…

Felsőszölnökön és Apátistvánfalván zökkenőmentes a digitális oktatás

Vaol
-
  Tegnap 11:00 Megyei

A járványhelyzetre való tekintettel bevezetett digitális oktatás a tanárok felkészültsége és a családok példamutató hozzá­állásának köszönhetően jól működik a felsőszölnöki és az apátistvánfalvi kétnyelvű iskolában.