Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 148 hír

Emberkereskedelemmel is megvádolhatják Sztojka Ivánt

HírTV
-
  Ma 17:25 Baleset-bűnügy

Az NNI bűnszervezetben, kizsákmányolás céljából elkövetett emberkereskedelem és kitartottság bűntett megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást.

Várja a bringásokat a Szentgotthárd-Velencei-tó túraútvonal

Nemzetközi kerékpárút vezet Szentgotthárdtól a Velencei-tóig, de gyalogos túra és vízi kirándulás is várja a vállalkozó kedvűeket az Őrségben.

Szentkirályi Alexandra: Hazánk ma egész Európában az egyik legbiztonságosabb ország

Mandiner
-
  Ma 13:25 Vélemény

Akkor kerülhetjük el az életünket korlátozó intézkedések újbóli bevezetését, ha a vírust sikerül a határokon kívül tartani.

Sárkánnyal repült az ukrán cigi éjjelente – videóval

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai a keleti határszakasz egyik legmeghatározóbb csempészbandáját vonták ki a forgalomból.

Templombúcsúra készülnek a debreceni Szent Anna-székesegyházban

Dehir
-
  Ma 12:11 Megyei

Debrecen - Szent Anna, Jézus Krisztus nagyanyja, és Szent Joachim ünnepét tartja a római katolikus egyház július 26-án.

Friss! Nem lesz tűzijáték, elmaradnak a Szent István-napi ünnepségek

A járványügyi védekezés miatt elmaradnak az augusztus 20-ai ünnepségek, beleértve a tűzijátékot és a légi parádét is, az egyetlen kivétel a tisztavatás lesz – jelentette be a csütörtöki kormányinfón a Miniszterelnökséget vezető miniszter.

Márai Sándor és Darvas Iván is őt szerette

Ridikül
-
  Ma 11:36 Bulvár

Tolnay Klári 106 évvel ezelőtt született. Nézegetem a fotókat róla és rögtön nem is az ugrik be, hogy mekkora színésznő volt, hanem, hogy ő egy kedves lány a szomszédból. Olyan tiszta és sugárzó.

Elmaradnak a Szent István napi ünnepségek a járvány miatt

A járványügyi védekezés miatt elmaradnak az augusztus 20-ai ünnepségek, beleértve a tűzijátékot és a légi parádét is, az egyetlen kivétel a tisztavatás lesz – jelentette be a csütörtöki kormányinfón a Miniszterelnökséget vezető miniszter.

Videó - Döntött a kormány a Szent István-napi ünnepségekről

Elmaradnak a Szent István napi ünnepségek a járvány miatt.

Akcióztak a rendőrök: 160 gyorshajtót fogtak, 137 km/órával száguldott egy autós a Szentendrei úton

A budapesti rendőrök július 10-én éjszaka komplex ellenőrzést tartottak Budapest több kerületében. Az elsődleges célon, azaz a gyorshajtók kiszűrésén túl az akcióban részt vevő rendőrök a gépjárművek műszaki állapotát és engedély nélküli átalakítását is vizsgálták - írja a police.hu.A pár órás akció ideje alatt 160 járművezető lépte túl a…

Magyarországon elmarad az augusztus 20-i tűzijáték és a Szent István napi rendezvények

Magyarországon elmaradnak az augusztus 20-i tűzijátékok és a Szent István napi tömegrendezvények, hangzott el a csütörtöki kormányinfón.

Elmarad az augusztus 20-i tűzijáték és a Szent István-napi rendezvény

Gulyás Gergely, Miniszterelnökséget vezető miniszter bejelentette, hogy elmaradnak a Szent István-napi rendezvények.

Újra szigorít a kormány: Elmaradnak a Szent István napi rendezvények

Nem lesz tűzijáték és elmaradnak a Szent István napi rendezvények – jelentette be csütörtökön délelőtt Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter. Bár Magyarországon a járványhelyzet javuló tendenciát mutat, a környező országokban viszont súlyosbodik. Mint a miniszter elmondta, az eddigi intézkedések beváltak, május óta…

Elmaradnak a Szent István-napi ünnepségek

A fertőzés veszélyét leginkább az ilyen tömegrendezvények hordozzák magukban.

Figyelem! Elmarad a tűzijáték és a Szent István napi, augusztus 20-is rendezvények!

Gulyás Gergely és Szentkirályi Alexandra a szerdai kormányülést követő, szokásos, csütörtöki sajtótájékoztatóját most mindenki nagyon várta: a nemrég bevezetett utazási szigorítások után az elmúlt napok arról szóltak, hogy vajon engedélyezik-e végül a tömegrendezvényeknek hívott könnyűzenei koncerteket, vagy sem. A szerdai kormányülésen…