Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Itt egy kar lóg oszladozva, ott egy másik lyukasan, miután az egerek megrágták

Az anatómia templomaként emlegetett Párizsi Descartes Egyetem körül két éve robbant ki a botrány, miután kiderült: kegyeletsértő módon kezelték az intézményüknek tudományos céllal felajánlott emberi testeket, előfordult, hogy emberek a liftben együtt utaztak holttestekkel. Az ügyben a napokban vádat emeltek az egyetem vezetője ellen,…

Mit csinál a Freeszfe Egyesület? – Többek közt focizik

A Freeszfe Egyesület is részt vesz a Józsefvárosi Unity Utcai Futball Fesztiválon, amely az UEFA és EU támogatásával, az Oltalom Sportegyesület és a budapesti kerületek összefogásával valósul meg. A kezdőrúgás június 18-án, pénteken 15 órakor lesz.

„Egy hét alatt három embert raboltak el az idegenek” – furcsa dolgok történnek ebben a városban

Ripost
-
 Ma 22:23Belföld

Egy nem mindennapi tábla hívja fel a figyelmet arra, hogy hány embert raboltak el az idegenek a nyugat-midlandi Sedgley-ben.

Meghalt egy kisgyerek, miután kizuhant a tizenegyedik emeletről

Liner
-
 Ma 22:11Külföld

Szörnyű baleset történt Szlovákia fővárosának egyik legnagyobb kerületében, Pozsonyligetfaluban ugyanis életét vesztette egy fiatalkorú, miután kiesett az egyik 11. emeleti lakás párkányáról.

Hatalmas lángokkal égett egy kuka a József Attila lakótelepen

Blikk
-
 Ma 22:00Belföld

Óriási lángokkal égett egy kuka Budapesten.

Minden előjel nélkül esett össze egy nő Bács megyében: ha nincs a hős férje, akár tragédia is lehetett volna

Tegnap az otthonában egy 50 év körüli szívbeteg nő hirtelen összeesett Bács megyében. A kétségbeesett férj rögtön felhívta a mentőket, akik segítségével életben tartotta a feleségét, amíg megérkezett a legközelebbi mentőegység a házukhoz.

Kivontak a forgalomból egy vérnyomáscsökkentőt, semmiképpen se vegyük be

Az OGYÉI kivonta a forgalomból az Arbartan 50 meg és 100 mg filmtabletták egyes típusait.

Vadkenderrel a kezében álldogált a zebránál egy férfi, még a rendőröket is megkínálta fűvel

Liner
-
 Ma 21:41Életmód

Mintha mi sem történt volna, kannabisztövekkel a kezében várta Vácon egy férfi, hogy átkelhessen a zebrán, az egyenruhások azonban kiszúrták, hogy kábítószergyanús növények vannak nála.

Két gyermeket sodort el egy autós a II. kerületben

Egy nőt és két gyermeket sodort el egy autós Budapesten, a II. kerületi Pusztaszeri úton szerdán kora este.

Motoros fűkaszával támadt rá ismerősére egy férfi

Liner
-
 Ma 21:26Életmód

Életveszélyes sérülés okozása miatt emeltek vádat azzal a 24 éves férfival szemben, aki egy motoros fűkaszával próbálta meg lerendezni nézeteltérését ismerősével.

Európa lemaradóban egy fontos versenyben a világgal szemben

Az Ericsson friss tanulmánya szerint 2021 folyamán 2,5-szeresére nő, és eléri az 580 milliót az 5G előfizetések száma. A mobilhálózatok legújabb generációja ezzel továbbra is jól halad, hogy a 4G-nél jóval gyorsabban terjedjen el. Azonban a fejlődés egyenlőtlen, míg Európa lemaradt az 5G kiépítésében, addig az éllovas országok – Kína, az…

Egy buddhista szerzetes fegyvert ragadott a mianmari junta ellen

Liner
-
 Ma 21:11Külföld

Egy buddhista szerzetes fegyveres kiképzésen vett részt, hogy a mianmari katonai junta elleni népi ellenállásban harcolhasson, feladva a gyilkolás elleni fogadalmát, válaszul a békés tüntetők halálára.

A haredi világ egyik vezető rabbija azzal vádolja az új kormányt, hogy „tönkreteszi a zsidóságot”

Neokohn
-
 Ma 21:01Külföld

„Szándékaik egyértelműek, és ezt nyíltan ki is mondják: meg akarják változtatni a Tóra törvényeit, és a Tóra ellenében akarnak cselekedni" - mondja Gershon Edelstein rabbi, a Tórai Bölcsek Tanácsának elnöke.

Benéztek egymáshoz

Kemma
-
 Ma 21:00Belföld

Egy családi nyárindító felfedező kirándulás keretében szervezték meg a Nézzünk be egymáshoz! elnevezésű programot. A cél az volt, hogy a résztvevők fedezzék fel négy település – Baj, Dunaalmás, Neszmély és Vértesszőlős – legszebb, legérdekesebb részeit.

A Led Zeppelinről neveztek el egy frissen felfedezett békafajt

Az apró állat felfedezői így kívántak tisztelegni a brit együttes különleges zenéje előtt.