Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 61 hír

Reszkess, Európa! Jönnek Rossi fiai – Hamarosan kezdődik a labdarúgó Eb

Blikk
-
 Ma 21:46Foci

A tokiói olimpia mellett az év legjobban várt sporteseménye a szintén tavalyról elhalasztott, részben hazai rendezésű labdarúgó-Eb a Marco Rossi vezette magyar válogatott részvételével.

Jönnek az első részeredmények az országos tesztelésről: a Dunaszerdahelyi járásban 10% felett lehet a pozitív tesztek …

Folyamatosan érkeznek az ezúttal "screening"-re keresztelt országos tesztelés részeredményei. A hétfőtől jövő hét keddig tartó akció során a kormány tervei szerint az ország szinte minden állampolgárát letesztelnék, s bár még korai kongatni a vészharangokat, az előzetes eredmények alapján nem állunk jól. 

Jönnek az első részeredmények az országos tesztelésről: Nem annyira elkeserítőek az arányok, mint elsőre tűnt

Folyamatosan érkeznek az ezúttal "screening"-re keresztelt országos tesztelés részeredményei. A hétfőtől jövő hét keddig tartó akció során a kormány tervei szerint az ország szinte minden állampolgárát letesztelnék, s bár még korai kongatni a vészharangokat, az előzetes eredmények alapján nem állunk jól. 

Százmillióhoz közelít a koronavírus-fertőzöttek száma a világon, jönnek az utazási korlátozások az EU-ban

98,2 millió fertőzöttet, 2,1 millió elhunytat és 54,2 millió gyógyultat tartanak nyilván a világon a koronavírus-járvánnyal összefüggésben a Johns Hopkins Egyetem szombati adatai szerint. Nem csitul a pandémia: egy nap alatt közel 700 ezer új fertőzöttet regisztráltak. A koronavírussal kapcsolatos szombati híreink ebben a cikkben követhetők…

Viszlát, tavasz! Durva lehűlés kezdődik, kemény fagyok jönnek havazással

Újabb fordulat várható időjárásunkban, egyre hidegebb levegő áramlik térségünkbe. Szombaton még jórészt enyhe időre számíthatunk, azonban vasárnap, hétfőn fokozatos lehűlés várható, és akár nagyobb területen is havazhat - visszatér tehát a tél, közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat.  Pénteken még igazán tavaszias volt az időjárás,…

Már az angol mutáns fertőz Pekingben is, újabb szigorítások jönnek

A kínai fővárosban bezárják az óvodákat és iskolákat, tömeges tesztelés kezdődik.

Sebességet vált a Samsung: jönnek a 90 Hz-es OLED laptopkijelzők

PCWorld
-
 Tegnap 15:59Infotech

A dél-koreai gyártó bejelentése alapján hamarosan akár gaming notebookokban is találkozhatunk az új OLED-generációval

Fontos menetrend változások jönnek: mutatjuk, mely útvonalakat, járatokat érintik

Vasúti pályafelújítások, karbantartások és fejlesztések miatt egyes vasútvonalakon a személyszállító vonatok módosított menetrend szerint közlekednek, bizonyos szakaszokon vonatpótló autóbuszok szállítják az utasokat - írja közleményében a MÁVINFORM.

Jövő héten nagy frissítést kap a Sea of Thieves, jönnek a szezonok és a battle pass rendszer

Esport 1
-
 Tegnap 08:00Gaming

Az eddigi havi frissítést negyedéves szezonok váltják fel, melyek minden eddiginél több jutalmat, és lehetőséget kínálnak.

Jönnek a magyar elektromos buszok

A kormány bejelentésének értelmében 2022-től csak elektromos buszok beszerzésére nyerhető majd el támogatás a 25 ezeresnél nagyobb településeken, ennek következtében a járműállomány a klímavédelem jegyében még korszerűbbé válhat néhány éven belül. Hazánkban jelenleg egyedül a Goldi Mobility Kft.-nál készülnek hazai…

A kocsma nem olyan hely, ahol csak isznak, ott jönnek rá, mi a baj az egységgel

Mi mentette meg Amerikát? Ne bántsuk a kocsmákat! Kormánypolitikusok a titkolódzásról – a H1N1 idején, tíz éve. Írások az Élet és Irodalom legújabb számából.

Vereség a görögöktől, a folytatásban jönnek a franciák, az olaszok

Több kell a folytatásban – leginkább e megállapítással összegezhetjük a Triesztben zajló olimpiai kvalifikációs torna görög–magyar találkozójának tanulságait. A hellének a játék szinte minden elemében felülmúlták a magyar csapatot. Folytatás pénteken a franciák ellen.

Jönnek a hidrogén-traktorok

Régóta keresik a mezőgazdasági gépekben a dízelmotorok alternatíváit: a hidrogén és üzemanyagcellás megoldás alternatíva.

Jönnek a hidrogén-traktorok

Régóta keresik a mezőgazdasági gépekben a dízelmotorok alternatíváit: a hidrogén és üzemanyagcellás megoldás alternatíva.

Nvidia Resizable Bar támogatással jönnek az Msi legújabb gamer laptopjai

ByTech
-
 21.01.21 16:18Infotech

Az Msi az Msiology virtuális eseményen leleplezte a legújabb Nvidia Ampere GPU-kkal felszerelt gamer laptopjait, amelyek "újraértelmezik" az AI technológia felhasználási lehetőségeit és optimalizált hatékonyságot nyújtanak az adatátvitel során. Az Msi gamer laptopjainak egyik különlegessége az Resizable Bar technológiában rejlik, amelyet az…