Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 447 hír

A Déli pályaudvar terveiért Ybl-díjat kapott a 26 éves építész

Gyerekkori balatoni nyaralások várakozásokkal teli kezdetét és könnyes végét jelenti a Déli pályaudvar. Ikonikus barna üveg, körpénztár és azok a véget nem érő lépcsősorok – sajnos, ma már rendkívül rossz állapotban.

A COVID-nál is újabb vírusbetegség szedi áldozatait Kínában

Ripost
-
  Ma 10:40 Külföld

Szakértők szerint még túl sem vagyunk a koronavírus-járvány nehezén, Kínában máris egy újabb vírusbetegségről szólnak a hírek. Eddig igazoltan hét ember vesztette életét, 67-en pedig megfertőződtek az ország keleti részén.

Szeptember 14-ig igényelhető támogatás a népi építészeti emlékek megóvására

Hódpress
-
  Ma 10:30 Gazdaság

Szeptember 14-ig igényelhető támogatás a Népi Építészeti Program 2020 keretében népi építészeti emlékek felújításához vagy a helyreállítás szakmai előkészítéséhez. A legfeljebb 20 millió forint összegű vissza nem térítendő támogatás igénylésének feltételei a Teleki László Alapítvány honlapján érhetők el.

Elkezdték építeni a körforgalmat Máriagyűdön

Bama
-
  Ma 09:20 Belföld

A napokban elkezdődtek a munkálatok az új Siklós–Máriagyűdi körforgalom megépítése kapcsán.

Ismét bizonyít a pofátlan Fidesz: Székesfehérváron is építenek sportközpontot

Ez a lényeg
-
  Ma 09:15 Vélemény

Még az előzőeket szinte be sem fejezték, a hazai vámpírkormány újabb 11 honvédelmi sportközpont építésébe kezd bele.  

Új dizájnerdrog szedi áldozatai Magyarországon: már 11 embert ölt meg a Kínából importált "bika"

Noizz
-
  Ma 09:09 Bulvár

Új, életveszélyes hatóanyagú dizájnerdrog jelent meg a magyar kábítószerpiacon, amely a jelenlegi információk szerint már tizenegy ember haláláért felelős - hangzott el a rendőrség keddi, budapesti sajtótájékoztatóján.

Kigyulladt az építés alatt álló pesterzsébeti templom, de a tűzoltók megmentették a pusztulástól

A templom tetőszerkezete már százötven négyzetméteren égett, amikor a tűzoltók nagy erőkkel a helyszínre értek. Végül sikerült időben eloltani a tüzet.

Még 11 új honvédelmi sportközpontot építtet a kormány

"Multifonkcionális szabadidős sportlétesítmények" lesznek, természetesen lőtérrel. Pécsre és Székesfehérvárra is terveznek egyet-egyet.

Kína-ellenes tábort épít térségünkben Pompeo

Magyar Nemzet
-
  Ma 08:21 Külföld

A Huawei-t ekézi közép-európai útján Pompeo.

Újabb 11 honvédelmi sportközpontot épít a kormány

A korábban bejelentettekkel együtt így jelenleg tizenhat létesítmény építését tervezik, és a cél az, hogy minden járásban legyen hasonló.

Közel 60 embert fertőzött meg Kínában egy újabb vírus

WebBeteg
-
  Ma 08:02 Egészség

A kullancsok által terjesztett SFTS vírus régebb óta ismert a tudósok előtt. A kórokozó most ismét terjedni kezdett - adta hírül a hvg.hu.

A vírus egy újabb hatása mutatkozott meg az építőiparban

A vírushelyzet szinte minden szektorban változásokat idézett elő. Kisebb vagy nagyobb mértékben, de átrendeződtek a piacok. A vásárlók magatartása is átalakulóban van, több iparágban felülírva az éves várakozásokat. Értelemszerűen az otthonok állagmegóvását, építését érintő projektek esetében is eltolódtak a hangsúlyok, a tetőfelújítási tervek is…

Építés alatt álló templom gyulladt ki Pesterzsébeten

A keddi tűzesetet sikerült megfékezniük a tűzoltóknak. Kigyulladt az építés alatt álló Összetartozás-templom tetőszerkezete kedden Pesterzsébeten, de a tűzoltóknak sikerült megmenteniük az épületet – közölte a katasztrófavédelem szerdán az MTI-vel. A templom tetőszerkezete már százötven négyzetméteren égett, amikor a tűzoltók nagy erőkkel…

Újabb honvédelmi sportközpontok építésébe kezd bele a kormány

Lőterekkel is rendelkező multifunkcionális szabadidős sportlétesítményeket terveznek országszerte. Tizenegy újabb honvédelmi sportközpont kialakításáról döntött a kormány egy, a keddi Magyar Közlönyben megjelent kormányhatározat szerint. A 444.hu azt írja: a kormány tavaly karácsonykor is bejelentett öt ilyen központot, a 11 újabb ezen felül…