Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 21 hír

Ezeket a PlayStation sorozatokat szüneteltetik épp, pedig jól jönne pár folytatás

GameStar
-
 Tegnap 14:05Gaming

Összeszedtük nektek azokat a régen népszerű PlayStation franchise-okat, melyeknek ilyen vagy olyan okból elengedte a kezét a Sony.

Szünetel a labor Mezőfalván

Duol
-
 Tegnap 11:00Megyei

Mezőfalva település honlapján olvasható tájékozató szerint hétfőtől szünetel a Labor Mezőfalván.

Csütörtökön kezdődik a rájátszás a csabai kosarasok számára

Behír
-
 21.04.13 18:14Sport

A DEAC Campusfesztivál ellen kezdi el a rájátszást a férfi NB II Keleti Csoportjában szereplő Békéscsabai Kosárlabda Klub. A viharsarki együttes az alapszakaszt a második helyen zárta, így bizakodóan várja a csütörtök esti folytatást.

Ujjsérülés után aranyat szerzett a csabai tornász

Beol
-
 21.04.13 16:22Sport

Kellemes meglepetéssel szolgáltak a fiatal békéscsabai tornászok a budapesti Központi Tornacsarnokban hétvégén megrendezett leány utánpótlás csapatbajnokságon.

Szüneteltetik a Johnson&Johnson vakcinájának használatát az Egyesült Államokban

Az Egyesült Államokban egyelőre szüneteltetik a Johnson&Johnson egydózisú, Janssen vakcinájának használatát, mert az oltás után két héten belül hat beoltott szervezetében is vérrög alakult ki, írja a New York Times. Mind a hat beoltott 18 és 48 év közötti nő volt. Egy közülük meghalt, egy pedig súlyos állapotban került kórházba.

Újra kinyitnak a hulladékudvarok

GloboTV
-
 21.04.13 11:00Megyei

Újra kinyitnak a hulladékudvarok A BMH Nonprofit Kft., mint Borsod-Abaúj-Zemplén megye hulladékgazdálkodási közszolgáltatója arról értesíti az ügyfeleit, hogy az ügyfélszolgálatok április 19-től a megszokott nyitvatartási rend szerint újra elérhetőek, illetve ettől az időponttól a lomtalanítás megrendelése ismét elérhető lesz. Az…

Nem adott elsőbbséget a csabai sofőr, elesett a motoros

Beol
-
 21.04.13 09:59Baleset-bűnügy

Közlekedési baleset és szabálysértési őrizetbe vétel történt hétfőn, Békéscsabán.

Határozatlan ideig szünetel az ügyfélfogadás a Kiskunhalasi Közös Önkormányzati Hivatalban

halasinfo.hu
-
 21.04.12 22:04Megyei

A koronavírus járvány terjedésének megfékezése érdekében a Kiskunhalasi Közös Önkormányzati Hivatalban határozatlan ideig az ügyfélfogadás szünetel – közölte Kollárné dr. Lengyel Linda jegyző. A Hivatalban az ügyintézés előzetes telefonos egyeztetés alapján történik. Telefonos elérhetőség az ügyfélfogadási szünet ideje alatt: Recepció…

Kerületi egészségügyiseket vezényeltek át Covid-osztályokra – Néhány szakrendelés szünetel

Ittlakunk
-
 21.04.12 00:07Budapest 23. ker

Négy soroksári egészségügyi dolgozót vezényeltek el az egyik fővárosi kórházba. Mind a négyen a Covid-osztályon, 12 órás műszakban teljesítenek szolgálatot.A vezénylés határozatlan időre szól, így ennek időtartama alatt szünetel szakrendelőben a gyógytorna, gyógymasszázs és fizikoterápiás rendelés – közölte a Dr. Nádor Ödön…

Labdarúgás: Fájó csabai vereség a Szentlőrinc otthonában

Nem tudott győzni az utolsó előtti Szentlőrinc otthonában a férfi labdarúgó NB II 32. játéknapján a Békéscsaba 1912 Előre. A hazai együttes Mervó Bence és Törőcsik Péter Tibor duplájával otthon tartotta a 3 pontot, amelynek köszönhetően elmozdult a kieső zónából.

Csabai életképek: A felszabadulás ünnepe Békéscsabán

Behír
-
 21.04.11 08:14Belföld

Békéscsaba történetének egy elfeledett, de annál fontosabb ünnepével foglalkozunk mai írásunkban. Nem az 1944. évi „felszabadulással”, melyről nagyon hamar kiderült, hogy elnevezésével ellentétben megszállás volt. Városunkban az igazi felszabadulási ünnepség 1921. március 29-én zajlott, amiről a Körösvidék részletesen beszámolt…

A zene lendülete viszi a csabai gimnazistát

Beol
-
 21.04.11 06:57Belföld

Feigl Rebeka Békéscsabán lakik, tizedikes gimnazista. Mint bármelyik vele egykorú fiatal lány, éli a járvány nehezítette, egyelőre digitális oktatással sűrített mindennapokat.

Kilencvenéves lett a csabai néptáncosok Samu bácsija

Beol
-
 21.04.10 06:55Belföld

A napokban lett 90 esztendős Born Miklós táncos, Életfa-díjas koreográfus, a Balassi Táncegyüttes alapító tagja, korábbi művészeti vezetője.