Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 382 hír

Kispesten ért véget a Cziffra roadshow

Úton van a Cziffra-központ címmel 13 állomásos országos kulturális rendezvénysorozat indult 2019 júniusában, amelynek részeként a nyár folyamán a legkiemelkedőbb kulturális fesztiválokon, illetve ősztől Biatorbágyon, Sárospatakon és Keszthelyen találkozhattak az érdeklődők a kortárs roma képzőművészek festményeiből összeállított…

Minimálbér 2020: megkezdték a számok értékelését

Napi
-
  Tegnap 22:17 Belföld

A Versenyszféra és a Kormány Állandó Konzultációs Fóruma (VKF) megkezdte a kétéves bérmegállapodás idei makromutatóinak értékelését. A munkaadói oldal nem változtatna a 8 százalékos mértéken, a szakszervezetek újra tárgyalnák a megállapodást.

Át kell értelmeznünk a földi élet fejlődését

888
-
  Tegnap 21:00 Tudomány

Magyar és brit kutatók munkája nyomán alapjaiban kell átértelmezni a földi élet fejlődését: az ELTE TTK-n dolgozó Szöllősi Gergely vezetésével végzett kutatás bebizonyította, hogy a komplex életformák alapját adó sejtmagvas sejtek egy ma is ismert élőlénycsoport őseiből fejlődtek ki. Az eredmény hatással lehet arra is, hogy milyen reményekkel…

Találkozott megmentőivel a lány, akit egy trolin ért a hirtelen szívhalál

HVG
-
  Tegnap 20:53 ÉletmódRTL Klub

Drávucz Eszter a trolibusz sofőrjének, Vaskó Sándornak és utastársának, Nagy Dávidnak köszönheti, hogy életben maradt.

Brexit-járat – Mindenki egyre idegesebb, az átlagpolgár issza meg a levét

168 Óra Online
-
  Tegnap 20:00 Külföld

Felgurulok a kocsival a kompra, beállok a leparkolt kocsisor végére, behúzom a kéziféket, és egyesbe teszem a sebváltót. Tudom, mit kell tennem, több mint százszor megtettem már ezt a hajóutat a La Manche csatornán vagy az egyik, vagy a másik irányba. Ez most mégis valahogy más. A francia kikötő felé vezető út mentén végig ott az öt…

Értékelik az őszi szezont a megyei bajnokság II. osztályának edzői (I.)

Zaol
-
  Tegnap 19:37 Sport

A megyei I. osztályú labdarúgó-bajnoksághoz hasonlóan a II. osztály edzőit is arra kértük, hogy értékeljék csapatuk őszi teljesítményét. Az elhangzottak alapján a mezőny tagjai örülnek, hogy egy csoportban zajlik a megye II.-es pontvadászat, ami hosszú idő után nyár óta van így ismét.

Jaksa János megírta tenyésztői pályafutását, díjat ért a története

Teol
-
  Tegnap 19:10 Megyei

Így kezdtem én címmel hirdetett kisállattenyésztést népszerűsítő pályázatot a székesfehérvári V-61 Alba Regia Galamb- és Kisállattenyésztők Egyesülete.

Újabb GDPR értelmezési iránymutatás – ezúttal a kamerás megfigyeléseket érintően

Origo
-
  Tegnap 17:54 Gazdaság

Az Európai Adatvédelmi Testületnek a videó eszközökkel történő személyes adatok kezelésére vonatkozó iránymutatása.

Magyar, brit kutatók: át kell értelmezni a földi élet fejlődését

Magyar és brit kutatók munkája nyomán alapjaiban kell átértelmezni a földi élet fejlődését. Az eredmény a más naprendszerek bolygóin kialakult összetett élet keresésében is jelentős változást hozhat. Erről az MTA adott ki ismertetést.

2019-ben 3,1 százalékkal nőtt a mezőgazdaság termelési értéke

A termelési volumen 0,7 százalékos csökkenése, valamint a termelői árak 3,8 százalékos emelkedése következtében a mezőgazdaság teljes kibocsátási értéke 3,1 százalékkal nőtt idén a tavalyihoz képest - közölte első becslése alapján a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) szerdán.

Babos Tímeát óriási megtiszteltetés érte

24
-
  Tegnap 17:23 Sport

Kristina Mladenoviccsal az év párosának választották a WTA-nál.

Értelek, de te megértesz engem?

Style
-
  Tegnap 17:20 Életmód

Én megértelek. Én elfogadlak. Én meghallgatlak. Én alkalmazkodom. És én hol vagyok ebben a történetben? Mert sajnos nem igazán látom magamat.

Sokkal több pénzünk megy el élelmiszerre és üzemanyagra, mint az EU-s átlag

Mérce
-
  Tegnap 17:19 Vélemény

Így kevesebb marad minden másra, derül ki az Eurostat friss adataiból.

Gyurcsány : Mi a bánatot nem lehet azon érteni, hogy a kultúra addig kultúra, amíg szabad?

Mint a faék, olyan egyszerű a fideszes politikusok gondolkodása. Most azt mondják, hogy joguk van beleszólni a színházak életébe, ha azok állami támogatást kapnak. Tényleg? Ezek szerint beleszólhatnak családi életünkbe, mert kapunk családi pótlékot és családi adókedvezményt. Beleszólhatnak, hogy miként kell autóabroncsot gyártani, mert…

Értékes-e a könnyen elérhető művészet? – Elolvastuk Rupi Kaur új verseskötetét

WMN
-
  Tegnap 16:30 Kultúra

Rupi Kaur pársoros Instaversei – amiket több millióan olvasnak a világban – vajon költészetnek számítanak-e?