Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Csupasport: elütötte egy busz, majd maratonit futott

NSO
-
  Ma 18:53 Sport

Egy százalék – ennyi esélyt adtak az orvosok Matt Longnak, miután kerékpározás közben elütötte egy húsz tonnás monstrum. Három évvel szörnyű balesete után végigfutott a New York Maratonon.

Putyin: egyes kelet-európai országoknak eszébe juthat kilépni az EU-ból

Oroszország senkit sem kíván megtámadni, az "orosz fenyegetés" puszta kitaláció - hangoztatta Vlagyimir Putyin orosz elnök egy szerdai moszkvai nemzetközi befektetői tanácskozáson.

Döbbenet Németországban: előadása közben késeltek halálra egy főorvost Berlinben

Megdöbbenéssel fogadták Németországban egy köztiszteletben álló berlini főorvos meggyilkolását, az áldozat Richard von Weizsäcker néhai államfő fia, szerdán Angela Merkel kancellár is a részvétét nyilvánította az előző este történt bűncselekményben elhunyt orvos családjának. Angela Merkel és a kormány valamennyi tagja együtt érez…

Frei Tamás: Velem nem egyszerű, ezt tudom – Elviszlek magammal

WMN
-
  Ma 18:30 Színes

Megvan a véleménye a mai közéletről (is), nem is próbálja titkolni. És az a helyzet, hogy ha valaki megteheti, hogy kimondja, amit gondol, az ő. Sokaknak sokféle véleményük van róla, de egyvalamit senki nem vitathat el: Frei Tamás egy szabad ember. Ő az Elviszlek e heti vendége, nézzétek meg:

Megtalálhatták egy harminc éve vizsgált szupernóva maradványait

Egy nemzetközi kutatócsoport megtalálhatta a harminc éve vizsgált, 1987A jelű szupernóva, egy felrobbant csillag maradványait. A csillagászok tudták, hogy az objektum létezik, de helye meghatározásában egy homályos porlepel akadályába ütköztek. Most egy nemzetközi kutatócsoport úgy véli, a maradványok helye megállapítható a porlepel…

Bepereltük Kövért, egy nap múlva beadtak egy módosítást, hogy ilyet ne lehessen csinálni

Azonnali
-
  Ma 18:22 Vélemény

Előhoztuk a Fidesz legrosszabb énjét: azt a pitiánerséget, amikor rögtön törvényt módosítanak, ha valami nem tetszik. Miután bepereltük Kövért és az Országgyűlés hivatalát a sajtó munkájának ellehetetlenítése miatt, úgy módosítanák a közigazgatási perrendtartást, hogy ilyen pert a jövőben ne lehessen indítani. Elmagyarázzuk, mi lesz most a…

Egy mindössze tizennyolc esztendős spanyol versenyzőt igazolt a Team Ineos csapata

Velo
-
  Ma 18:21 Sport

A brit Team Ineos sora négy évre szerződtette az egyik legnagyobb spanyol tehetséget, a mindössze tizennyolc esztendős Carlos Rodriguezt.

Kucsera Gábor: "Egy éve érkezett egy kis Angyalka közénk"

Life
-
  Ma 18:20 Életmód

Kucsera Gábor: "Egy éve érkezett egy kis Angyalka közénk" - Fotó

Bagoly mondja verébnek: Szabó Tímea egyszerűen trógernak nevezte Trócsányi Lászlót (videóval!)

A szerdai plenáris ülésen az országgyűlési törvény módosítása kerül ma a T. Ház elé, az ellenzéki képviselők már a vita megkezdésekor bemutatták, miért is van erre szükség. A Demokratikus Koalíció jeles képviselői most sem bírták ki, hogy ne kiabáljanak közbe Kocsis Máté felszólalásába, a gyurcsányista kórushoz természetesen a Párbeszédes…

Több mint egy hónap után megvan a roma nemzetiségi választás eredménye

HVG
-
  Ma 18:16 BelföldKúria

Jogerőssé vált a roma országos nemzetiségi választás eredménye is, miután a Kúria szerdán elutasította az eredménymegállapító határozat ellen benyújtott jogorvoslati kérelmet.

Szívmelengető, ahogy egy emberként ünnepelt az egész város egy súlyosan beteg kisfiúval annak szülinapján

Egy súlyosan beteg kisfiút a harmadik születésnapja alkalmából felköszöntötte az egész város.

Újítják az egykori Kós Károly Szakközépiskola épületét

Székelyhon
-
  Ma 18:12 Határtalan

Haladnak az egykori Kós Károly Szakközépiskola épületének felújításával Sepsiszentgyörgyön. A felújítás után a belvárosi ingatlant a Székely Mikó Kollégium elemi osztályos tanulói veszik birtokba, az étkezdét és a bentlakás épületeit már használják.