Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 167 hír

Megnő a bankoknál a nem valós idejű digitális ügyintézés szerepe

Gyorsan bővül a digitális ügyfélazonosítás iránti igény, ezen belül is a nem valós idejű, az ügyfél és az ügyintéző egyidejű részvételét nem igénylő megoldások szerepe növekszik meg. A GIRO Zrt. egy egységes rendszer kialakításának lehetőségeit vizsgálja, mely a bankszektorban elterjedten alkalmazható lenne.

A kamupártok megjelenése senkinek nem jó

A választási törvény szigorítása éppen az ellenzék korábbi követelését teljesíti, hiszen közös listán indulnak.

Digitális forradalom jöhet a gyáriparban

A digitalizáció nyomán jelentős paradigmaváltás előtt áll a hagyományos ipar.

A vakcina megjelenésétől megtáltosodhat az euróövezet

Londoni makrogazdasági elemzők friss előrejelzései szerint most már reális kilátás, hogy hamarosan megkezdődik a koronavírus-járvány elleni oltóanyagok forgalmazása, és ez az eddig vártnál lényegesen gyorsabb növekedést eredményez a következő két évben az euróövezeti gazdaságban - írja az MTI.

Digitális diákszéf: tanulnak a pénzügyekről is a pusztaszabolcsi diákok

Feol
-
 Tegnap 20:00Gazdaság

Szeptember közepén indult útjára Magyarországon a Magyar Nemzeti Bank (Mnb) és a Pénziránytű Alapítvány közös kezdeményezésében egy fejlesztő program az általános iskolások számára.

Elképesztő méretűre nőtt Kína digitális gazdasága

Origo
-
 Tegnap 19:08Gazdaság

Már a kínai GDP harmadát adja.

Most már biztos! Átállnak a digitális oktatásra a szomszédban

Hosszabb téli szünet és távoktatás várható jövőhéttől Szerbiában.

vadonatúj trendek az irodapiacon- fókuszban a digitális és okos megoldások

Nagy változásokat hozott a cégek életében a kényszerű távmunka, az irodákban pedig előtérbe került a biztonságos munkakörnyezet. Bár tavasszal megtorpant a hazai irodapiac is, a beruházások nem álltak le, de a következő hónapokra az óvatosság lesz jellemző. Sláger lett a digitálsi és okosiodamegoldás.

Digitálisan is olvasható a Gyártástrend novemberi lapszáma

A GyártásTrend novemberi száma, igyekszik a klisék helyett a fenntarthatóság igazi mozgatóerejét körüljárni, elsősorban a klímakímélő technológiai innovációk, a környezetbarát ipari fejlesztések, a zöld gyártás szemszögéből.

Gyártási hiba árnyékolja be az AstraZeneca vakcinájának hatásosságát

HVG
-
 Tegnap 17:27Infotech

Kérdéses, hogy az oltás 90 százalékos hatásosságot kimutató kísérletében nem a résztvevők fiatalabb életkora játszotta-e a döntő szerepet.

2021-re halasztották a Nokia 9.3 PureView 5G megjelenését

Androgeek
-
 Tegnap 17:21Mobiltech

A Nokia Anew néven ismeretes leakert úgy értesítette a HMD Global, hogy mégsem tudják tartani az új zászlóshajójuk kiadását, úgyhogy legkorábban már csak jövőre, azaz 2021-ben debütálhat a következő nagy telefonjuk. A Nokia 9.3 PureView-ról van szó természetesen, és a fáma úgy szól, hogy akár már januárban, de megeshet az i

Digitális tanrendre kényszerült egy fél iskola Orosházán

Ez a lényeg
-
 Tegnap 16:33Vélemény

Nem egyedüli az orosházi általános iskola esete. A tanárok tesztelése bebizonyította, amit már egyébként is tudtunk: a vírus ott tobzódik az intézményekben.

Digitális múzeumpedagógiai játékok több, mint 40 múzeum részvételével – Nagy siker lett a Demó 3!

A Mozaik Múzeumtúra és a Felelős Szülők Iskolája szervezésében az eddigi legnagyobb sikerrel valósult meg november 23-án, a Feltalálók Napjához és a Tudomány Világnapjához kapcsolódó digitális múzeumpedagógiai oktatási nap, a “DEMÓ 3”. A Digitális Edukációs Múzeumi Órák – DEMÓ 3 – Híres magyarok programra több,...

Új digitális/online szakmai szövetség alakul

Magyarország 2-3 éves lemaradásban van az e-kereskedelemben.