Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 10 hír

A járvány miatt nő a zálogfiók ügyfeleinek száma

A koronavírus-járvány második hulláma egyre inkább takarékoskodásra szorítja és tudatos pénzügyi gondolkodásra készteti az embereket - mutat rá a BÁV Zálog országos, közel 100 fiók bevonásával november közepén készített felmérése.

Magyar nyelven is elérhetők a Kaspersky képzései

​Magyar nyelven is elérhetővé váltak a Kaspersky interaktív, biztonságtudatossági képzései.

Így védje ügyfelei adatait, ha a valódi biztonság a cél

Műszaki Magazin
-
 20.11.22 17:44Infotech

Az adatvédelmi előírások teljesítése meglehetősen összetett feladat, hiszen a szabályok rengeteg különféle információra, területre és rendszerre kiterjednek. A vállalatok ezért sok esetben tehernek érzik az ilyen jellegű kötelezettségeket, ám ha megfelelően kezelik az érzékeny adatokat, az ügyfelek is nagyobb bizalmat szavaznak nekik. A Micro Focus

Így védje ügyfelei adatait, ha a valódi biztonság a cél

Piac és Profit
-
 20.11.21 17:18Gazdaság

Az adatvédelmi előírások teljesítése meglehetősen összetett feladat, hiszen a szabályok rengeteg különféle információra, területre és rendszerre kiterjednek. A vállalatok ezért sok esetben tehernek érzik az ilyen jellegű kötelezettségeket, ám ha megfelelően kezelik az érzékeny adatokat, az ügyfelek is nagyobb bizalmat szavaznak nekik. 

Áthelyezik az olasz Szuperkupa-mérkőzést

Nem Szaúd-Arábiában lesz a Juventus-Napoli meccs.

Hétfőtől csak időpont foglalással fogadja ügyfeleit a Kiskunsági Víziközmű-Szolgáltató Kft.

Kalohírek
-
 20.11.20 15:13Megyei

Kérik, hogy csak halaszthatatlan ügyben keressék fel az ügyfélszolgálati irodát, minden más esetben részesítsék előnyben a telefonos és elektronikus ügyintézést.

Kaspersky: új fenyegetési irányok és változó támadási stratégiák 2021-ben

A pandémia és a következtében kialakuló felfordulás számos strukturális és stratégiai változást hoz magával, nem csak a mindennapi életünk, hanem a célzott fenyegetések terén is.

Kaspersky: új fenyegetési irányok és változó támadási stratégiák 2021-ben

A Kaspersky szakemberei előrejelzést adtak ki arról, szerintük milyen fejlett állandó fenyegetésekre (Apt-kre) számíthatunk 2021-ben, illetve milyen változások várhatók a célzott támadások terén az elkövetkező hónapokban. A pandémia és a következtében kialakuló felfordulás számos strukturális és stratégiai változást hoz magával, nem csak a…

Kaspersky: új fenyegetési irányok és változó támadási stratégiák 2021-ben

A Kaspersky szakemberei előrejelzést adtak ki arról, szerintük milyen fejlett állandó fenyegetésekre számíthatunk 2021-ben, illetve milyen változások várhatók a célzott támadások terén az elkövetkező hónapokban.

Önkéntes kikapcsolási moratóriumot vállal lakossági ügyfeleinél az E.ON Hungária Csoport

Delina
-
 20.11.19 12:10Életmód

Egyetlen lakossági ügyfélnél sem kapcsolja ki tartós tartozás miatt az áramot az E.ON Hungária Csoport az adventi és a karácsonyi időszakban, illetve az újévi napokban. Az önkéntes moratórium 2020. november 29-től 2021. január 8-ig lesz érvényben.