Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 211 hír

Ezt nem hiszed el, egy csaló így tudta megszerezni áldozata ékszereit, majd a házát

A kiskunfélegyházi nő naivitásának esett áldozatául, de nem ő volt a pofátlan csaló egyetlen célpontja. Több idős embertől is megpróbált nagy összegű pénzt szerezni.

Két kézzel szórja Vajna Timi a pénzt, méregdrága házat keres Amerikában

Vajna Tímea rengeteget utazgat az Egyesült Államokon belül is, hiszen legutóbb Hawaii-n és Aspenben is járt, és éli a milliárdos özvegyasszonyok csillogó életét. Timi nehéz időszakon van túl, jelenleg pedig házat keres Amerikában, ráadásul drágábbat, mint amiben Andy Vajnával élt. – Sokáig depressziós volt Andy halálát követően, de ráébredt,…

Drágább házat keres Amerikában Vajna Tímea, mint amiben Andyvel élt

Vajna Tímea rengeteget utazgat az Egyesült Államokon belül is, hiszen legutóbb Hawai

A veszélyesnek ítélt országokból hazatérő britek szállodában tölthetik a karantént

A brit állampolgárok kiutazását is korlátozzák. Arra kijelölt szállodákban kell tölteniük a karantént a koronavírus újabb variánsaival fertőzött országokból hazatérő briteknek – jelentette be szerdán Boris Johnson brit miniszterelnök. Az intézkedés a brit állampolgárok mellett azokra a külföldiekre is vonatkozik, akik életvitelszerűen Nagy-Britanni

Figyelmeztet a szolgáltató: januárban közel száz alkalommal kell áramszünetre számítani ebben a városban

Az E.ON számos tervezett áramszünetet hajt végre az év elején szűkebb pátriánkban. A munkák volumenéről mindent elmond: csak Sopronban 92 áramszünetre kell számítani február 19-ig, összesen 26 megyei települést érintenek a korszerűsítések. Ezekről kérdeztük a szolgáltatót - írja a kisalfold.hu.

Számlának tűnik, de valójában adathalász e-mail: átverésre figyelmeztet a szolgáltató

Gázszámlának álcázott leveleket küldenek csalók a szolgáltató nevében.

10 milliós CSOK támogatással építette újjá balatonhenyei házát az igazságügyi miniszter és férje

Visszafizeti a tízmilliós CSOK támogatást az igazságügyi miniszter, ha a jogszabályban előírt határidőre sem költözik be családjával a Balatonhenyén épített házukba. A Telex.hu írta meg, hogy a miniszter CSOK támogatással építette újjá a régi házat, ám a támogatás nyaralóra nem jár, csak családi házra, azzal a feltétellel, ha abban legalább 10 évig

A győri városháza nem szolgáltatott adatokat egy polgárnak a járvány őszi alakulásáról

Ugytudjuk
-
 Tegnap 18:12Megyei

A győri önkormányzat kezelésében működő szociális, oktatási és egészségügyi intézmények COVID-adatait szerette volna megtudni egy győri polgár, de nem sikerült neki. Állítólag a Polgármesteri Hivatal ősszel nem volt adatgazda, ehhez képest szeptemberben és novemberben is kaptunk részletes járványadatokat az óvodákkal kapcsolatban.…

Levette a rontást, vitte a házat: hiszékeny emberekből gazdagodott meg egy kiskunfélegyházi nő

Pofátlan módon nyerészkedett egy kiskunfélegyházi nő a hiszékeny embereken: azt ígérte, hogy leveszi a kuncsaftjain lévő rontást, ezzel pedig kicsalta tőlük ékszereiket, pénzüket, sőt még a házaikat is.

Borsodi morbid: halottaknak lopta el a „házát”

A tiszacsermelyi temetőből lopott a tiszakarádi férfi.

Szállodában karanténoznak az új variánsokkal fertőzött országokból hazatérő britek

Kijelölt szállodákban kell tölteniük a karantént a koronavírus újabb variánsaival fertőzött országokból hazatérő briteknek, jelentette be Boris Johnson brit miniszterelnök.

MSZP: gyalázat és elfogadhatatlan a Fidesz-KDNP önkormányzati politikája

Gyalázatnak és elfogadhatatlannak nevezte a Fidesz-KDNP elmúlt tizenegy évben folytatott önkormányzati politikáját az MSZP budapesti elnöke szerdán.

Tihanyi civilek és vállalkozók vittek adományt a gyermekeknek

Veol
-
 Tegnap 17:30Megyei

A tihanyi apátsági cukrászda és a Balatoni Kultúrhang Egyesület ötletére, és nagy összefogással gyűjtöttek össze pénzadományt a veszprémi Bébi Koraszülött Mentő Alapítvány számára.