Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 46 hír

Átadták a mesterdiplomákat a beregszászi főiskolán (videó)

Az idén 59 mester képzést végzett diák vehette át diplomáját a II. Rákóczi Ferenc Kárpátaljai Magyar Főiskolán. Az előző évektől eltérően mesterdiplomát kaptak a tanítói szak végzősei is az intézmény sikeres akkreditációnak köszönhetően.

Átadták a PIP Kft. Információs Pontját Pakson – Minden egy helyen, amit a Paks II-ről tudni szükséges és érdemes

Kalohírek
-
  Ma 10:03 Megyei

A cél, hogy elősegítsék a lehető legmagasabb hazai részvétel elérését, és hogy minél több helyi és magyar vállalkozás vegyen részt a a Paks II. projekt megvalósításában.

Kimagasló grafikáival nyert nemzetközi díjakat a National Geographic

A Malofiej Infografikai Világdíjat sokan tartják az infografikák Pulitzer-díjának.

Átadtak több új gyorsforgalmi útszakaszt

Szoljon
-
  Tegnap 14:19 Megyei

Örülhetnek az autósok, 2020 júliusában több új gyorsforgalmi útszakaszt is átadtak, így július 20-án az M25-ös autóút teljes szakaszát, ami az M3-as és Eger között közvetlen gyorsforgalmi kapcsolatot jelent.

Átadták a fényesi aikidó dojót

Beol
-
  Tegnap 10:38 Sport

A harcművészetek, küzdősportok edzéseit jellegüknél és hagyományuknál fogva az év nagy részében edzőtermekben tartják. A dojo nem egyszerűen egy edzésre használt tornatermet ­jelent, hanem a harcművészet „szentélyét.” Aki járt Japánban, Kiotóban, a legendás Butokudenben, a Harcművészet termében, „templomában”, annak már a…

Emelik a rádió- és tévé-előfizetési díjakat a lengyelek

Napi
-
  Tegnap 10:03 Külföld

Lengyelországban létezik a kötelező rádió- és tévé-előfizetési díj, amit az illetékes hatóság a posta segítségével lelkesen be is szed. Jövőre ez ügyben mélyebbre kell nyúlniuk a zsebükbe az embereknek.

Ideiglenesen átadták a forgalomnak az Adonyi úti átjárót Pusztaszabolcson

Feol
-
  Tegnap 09:59 Megyei

Az Ercsi elágazás és Pusztaszabolcs állomás közötti vasúti pálya korszerűsítéséhez kapcsolódóan ideiglenesen forgalomba helyezték Pusztaszabolcson az Adonyi úti útátjárót.

Rangos díjakat nyert a pitypangból készült bicikliabroncs

Ahogy azt mi is megírtuk korábban, új öko-őrület született, méghozzá a bicikliabroncs pitypangból! A nem mindennapi találmány sikerét mi sem bizonyítja jobban, minthogy megnyerte rangos Red Dot Design díjat. Nemrég pedig a Focus E-Bike magazin által átadott E-Bike Design & Innovation díjat is bezsebelte a „Fenntartható és Zöld”…

Pitypang és Napsugár: két bölcsőde-óvodát is átadtak Szatmárnémetiben

Maszol
-
  20.08.06 18:57 Határtalan

Ritkán adatik meg egy város életében az olyan különleges ünnep, hogy egyszerre két magyar tannyelvű bölcsőde-óvodát is átadjanak

Átadták a bringautat Környe és Vértessomló között

Kemma
-
  20.08.06 17:47 Belföld

Az elkészült kerékpárút átadóján a projekt résztvevői a környebányai elágazásnál ünnepelték a hiánypótló szakasz megépülését.

16 évesen három hangszeren játszik, dalokat ír és díjakat nyer

Magyar Nemzet
-
  20.08.06 17:30 Belföld

Bán Lőrinc a maga által megálmodott dallamokat dolgozza össze elektronikus elemekkel.

Átadták a szigetszentmiklósi orvosi rendelő megújult környezetét

Ez a lényeg
-
  20.08.06 14:54 Életmód

Új bokrokat és fákat is ültettek, ráadásul sikerült úgy megoldani a munkát, hogy a rendelőt egy napra sem kellett bezárni.

Átadták a mezőkövesdi körforgalmat

Boon
-
  20.08.06 13:30 Belföld

Biztonságosabb lett a város legforgalmasabb közlekedési csomópontja.

Átadták a Mezőgyán Nagygyantén elfogott határsértőket a román hatóságnak

Police
-
  20.08.06 09:38 Baleset-bűnügy

Átadták a Mezőgyán Nagygyantén elfogott határsértőket a román hatóságnak Békés Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 08. 06., cs - 09:38 A külföldiek illegálisan lépték át a magyar–román államhatárt Békés megyében.

Átadták a nagyváradi repülőtér új terminálját

Az Utazó
-
  20.08.06 04:32 Utazás

Átadták a nagyváradi nemzetközi repülőtér új terminálját – közölte az Agerpres hírügynökség. A mintegy 26 millió lejes (1,87 milliárd forint) beruházással megépített közel háromezer négyzetméteres