Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 205 hír

Balázs-áldás február 9-én a Szent Kereszt-templom délelőtti miséjén

Gondola
-
  Ma 21:10 Kultúra

Szent Balázs a torokbabajok elleni védőszent. Emléknapján a katolikus egyház kiszolgáltatja a Balázs-áldást

Nézze meg Schobert Norbert és Szentesi Éva vitáját!

Schobert Norbi és Szentesi Éva író a fitneszguru tegnapi, országos felháborodást kiváltó kijelentéséről vitatkoztak az ATV Egyenes Beszédének stúdiójában. Schobert nem kért bocsánatot, továbbra is tartja magát ahhoz, hogy az elhízás nem csak az egészségre, hanem a párkapcsolatokra is veszélyes.

Schobert Norbi nem tágít, Szentesi Éva nem érti

Kerekesszék, burger, ocsmány bőr és Rónai Egon szexuális élete is szóba került az ATV Egyenes beszédben.

Átadták a jótékonysági vadászaton összegyűlt pénzt

Székelyhon
-
  Ma 20:12 Határtalan

Több mint 23 ezer lej gyűjtöttek össze a Nagy-Küküllő Vadász- és Sporthorgász Egyesület által szervezett jótékonysági vadászaton részvevő személyek egy kétgyerekes székelykeresztúri édesanya megsegítésére. Az összeget kedden adták át a nemrég műtéten átesett nő férjének.Rafai Emil, székelykeresztúri polgármester értesítése után…

Az Év zalai sportolói 2019-ben: átadtuk a díjakat

Zaol
-
  Ma 20:00 Sport

A Zalai Hírlap több mint öt évtized hagyományát követve az elmúlt év végén is megválasztotta az Év legjobb zalai sportolóit. Tíz kategóriában hirdettünk győztest, az ünnepélyes díjátadót pedig kedden az egerszegi Galeri étteremben tartottuk meg, ahová a díjazottakat, illetve edzőiket hívtuk meg.

Elkészült a szentkirályszabadjai bölcsőde

hírbalaton
-
  Ma 18:10 Belföld

“Hamarosan birtokba vehetik a gyerekek az új bölcsődét Szentkirályszabadján” – olvasható Kontrát Károly a térség országgyűlésének Facebook bejegyzésében. A beruházást az állam 107 millió forinttal támogatta.  Fotó: Facebook A településeknek törvényi kötelezettségük, hogy megszervezzék a bölcsődei ellátást, ha a három éven…

Szentkirályi Alexandra: A magyar kultúra közös kincsünk, vigyázzunk rá!

Holnap lesz 197 éve, hogy Kölcsey Ferenc végzett a Himnusz megírásával, melynek sorait azóta is ismeri és énekli minden magyar.

Négy új járatot indít Szentpétervárról a Wizz Air

"Új járatokat indítunk Pozsonyba, Vilniusba, Szófiába és Bukarestbe" - idézte a TASZSZ Váradi Józsefet, a társaság vezérigazgatóját.

István királyé-e a Szent Jobb? Mikor kezdődött igazából a honfoglalás? Ilyen volt a Qubit Live #3

Qubit
-
  Ma 15:09 Tudomány

Harmadik élő eseményünkön megismertük a legújabb régészeti, genetikai, archeogenetikai és történettudományi eredményeket a honfoglalás kori magyarokról és távolabbi őseinkről, négy neves kutató tolmácsolásában. Az utóbbi években felgyorsult kutatások már olyan eredményeket hoznak, amelyek alapján át kellene írni a tankönyveket.

Életmentésben segített a szentlőrinci önkéntes

Bama
-
  Ma 15:00 Belföld

Azonnal megállt segíteni egy balesetnél.

A Himalája után a Kilimandzsárót is meghódított a szentgotthárdi Háklár Mónika

Vaol
-
  Ma 14:15 Megyei

A vasi fogorvosnő feljutott Afrika tetejére, és egy újabb hihetetlen élménnyel lett gazdagabb, amiről részletesen be is számolt lapunknak.

Győri tárlat: Herend - Szent László ölelésében

Gondola
-
  Ma 13:51 Kultúra

Herend ölelésében címmel látható kiállítás Győrben, a Szent László Látogatóközpont Triangulum Galériájában

Katalógusbemutató: A szentendrei Új Művésztelep

NullHatEgy
-
  Ma 13:42 Könyv

Tavaly ünnepelte fennállásának ötvenedik évfordulóját Szentendre művészeti életének fontos helyszíne, a Kálvária úti Új Művésztelep. Ebből az alkalomból novemberben nagyszabású kiállítás nyílt a Ferenczy Múzeumi Centrum rendezésében – most pedig könyv alakban is elkészült a kiállítás katalógusa. A kötetet 2020. január 22-én, szerdán,…

Átadták a Békéscsabán elfogott határsértőt a román hatóságnak

Police
-
  Ma 12:08 Baleset-bűnügy

Átadták a Békéscsabán elfogott határsértőt a román hatóságnak Békés Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 01. 21., k - 12:08 A külföldi illegálisan lépte át a magyar–román államhatárt Békés megyében.

Szent Sebestyén ünnepét 281 éve tartjuk, jóban s rosszban

Feol
-
  Ma 11:30 Megyei

Szent Sebestyén 281 éve jelentős szerepet tölt be Székesfehérvár történetében.