Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 125 hír

Fejlesztett a GreenGo: változik a díjszabás, slusszkulcs nélkül lehet indulni

Új vezérlők kerülnek az autókba, beüléskor pedig parkolási díjjal indul a bérlés.

Új díjszabás a MÁV-nál - változik a menetrend

A pünkösdi hosszú hétvégén módosul a MÁV-Start menetrendje - közölte a vasúttársaság, amely egyúttal változtatott a díjszabáson is.

Városi kitüntető díjak – Tegyen javaslatot!

Kalohírek
-
  Ma 06:39 Kultúra

Bár a rendelet leszűkíti a javaslattevők körét, most május 31-ig bárki tehet javaslatot az elismerésekre, amelyek közül az általa legméltóbbnak ítélt személyt Filvig Géza polgármester fogja beterjeszteni.

Átadták a Rábaköz pihenőhelyet az M86-os autóúton – fotók,

Hatmilliárd forintos beruházással négy új pihenőhely készült az M86-os gyorsforgalmi út mellett. Sopronnémetinél még ökumenikus imaházat is építettek, illetve játszótér is van.

Átadták a korszerűsített útszakaszt Galgagután

Nool
-
  Tegnap 20:55 Belföld

Szerdán adták át a délnyugat-nógrádi községben azt a korszerűsített útszakaszt, amely az ott lévő családi házak, a temető és a sportpálya könnyebb megközelítését teszi lehetővé. Az eseményen megjelent Balla Mihály országgyűlési képviselő is.

Díjazzák a távoktatás legjobb pedagógusait

Magyar Szó
-
  Tegnap 20:33 Határtalan

Több mint egy hónappal ezelőtt hirdették meg a Varázslat a tanárok kezében van elnevezésű

A fekete lyukakat kutató Andrew Fabian nyerte el az egyik legrangosabb tudományos díjat

Androgeek
-
  Tegnap 19:55 Tudomány

Andrew Fabian, brit asztrofizikus hozta el a 2020-as Kavli tudományos díjat, amit a szupermasszív fekete lyukak kapcsán végzett kiemelkedő munkájáért kapott - ez a gyakorlatban egy egymillió dolláros pénzdíjazást jelent. Fabian nyerte el az 1 millió dolláros díjat az úttörő munkájáért és kitartásáért, hiszen munkája aköré é...

Mégis lesznek díjak az Együtt a Művészetért Díjátadó gálán

Baon
-
  Tegnap 15:07 Kultúra

A támogatóknak köszönhetően értékes jutalmakat kapnak az Együtt a Művészetért Díjátadó gála díjazottjai – idén az online térben.

Díjat nyert a közmédia egyik műsora

Ripost
-
  Tegnap 14:50 Bulvár

A KiberMa című tech magazinja hozta el Az Év E-sportja Díj Médiatartalom és felület kategóriájának elismerését.

Igazi örömhír - Átadták a teljesen megújult Havanna piacot

Ez a lényeg
-
  Tegnap 14:19 Vélemény

Karácsony Gergely főpolgármester, Kunhalmi Ágnes országgyűlési képviselő és Szaniszló Sándor polgármester közösen adták át a modern, megújult piacot a Havanna-lakótelepen.

Díjat nyert a közmédia egyik műsora

Origo
-
  Tegnap 14:01 Bulvár

A szórakoztatás mellett az edukáció is fontos céljuk.

Díjazták a legjobb e-sportolókat

Online gálaműsor keretében bejelentették Az Év Esportója 2019 díjak nyerteseit. Az idei 19 díjazottat 405 közösségi jelölt közül szakmai szempontok figyelembevételével választotta ki a 19 fős szakmai zsűri. A kiemelkedő e-sportteljesítmény, a példamutató magatartás, a közösségért tett munka és a társadalmi felelősségvállalás alapján…

Teljes lett az M86 – Átadtak négy pihenőt a gyorsforgalmi út mellett

Vaol
-
  Tegnap 13:03 Megyei

Összesen 6 milliárd forintból Vámoscsaládnál oldalanként egy-egy tengelysúly- és össztömegmérőt, vizesblokkokat és parkolókat építettek pihenőpadokkal, a Sopronnémeti térségében kialakított Rábaköz pihenőhelyen pedig a parkolókon és a vizesblokkokon kívül fitneszpark, játszótér és ökomenikus emlék- és kegyhely is szolgálja az utazók…