Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 45 hír

Átadták Csongrád-Csanád megye fejlesztett töltéseit

Javult az Alsó-Tisza-völgy árvízvédelmi helyzete, csökkent az árterek elöntésének veszélye, és várhatóan mérséklődnek az árvízvédekezés költségei azoknak a fejlesztéseknek köszönhetően, melyek 12 milliárd forintból, uniós támogatással valósultak meg a Dél-Alföldön.

Átadták Az év legsikeresebb szerzője díjakat

Könyveiket a legnagyobb példányszámban vásárolták meg az elmúlt évben és akik maguk is sokat tettek kötetük népszerűsítéséért.

Átadták Az év legsikeresebb szerzője díjakat

Könyveiket a legnagyobb példányszámban vásárolták meg az elmúlt évben és akik maguk is sokat tettek kötetük népszerűsítéséért.

Átadták az új ipari parkot Kiskunfélegyházán

Befejeződött az ipari park második ütemének kialakítása Kiskunfélegyházán.

Átadták az Ipari Park Ii. ütem beruházást Kiskunfélegyházán

Befejeződött a Kiskunfélegyházi Ipari Park II. ütem beruházása. A projektzáró rendezvényt ma (november 25-én) rendezték meg.

Átadták Az év legsikeresebb szerzője díjakat

Az esten kihirdették az Oláh János szerkesztői ösztöndíj idei nyerteseit.

Átadták a rendőrök a Lőkösházán elfogott határsértőket a román hatóságnak

Police
-
 Tegnap 11:18Baleset-bűnügy

Átadták a rendőrök a Lőkösházán elfogott határsértőket a román hatóságnak Békés Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 11. 25., sze - 11:18 A férfiak illegálisan érkeztek Magyarországra, ezért idegenrendészeti eljárás indult ellenük.

Átadták a rendőrök a Sarkadnál elfogott határsértőket

Ahogy arról korábban beszámoltunk, Sarkad külterületén összesen tizenhét határsértőt fogtak el a rendőrök. Először 2020. november 23-án 21 óra 15 perc körül tizenhat külföldit, másnap 7 óra 30 perc körül egy férfit tartóztattak fel. Mindannyian szír állampolgárnak vallották magukat, de nem tudták hitelt érdemlően igazolni a…

Átadták a rendőrök a Sarkad közelében elfogott határsértőket a román hatóságnak

Police
-
 Tegnap 09:29Baleset-bűnügy

Átadták a rendőrök a Sarkad közelében elfogott határsértőket a román hatóságnak Békés Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 11. 25., sze - 09:29 A külföldiek illegálisan lépték át a magyar–román államhatárt Békés megyében.

Átadták az Akadémia Park melletti megújult P+R parkolót a

Megújult és további férőhelyekkel bővült a hétfőn használatba adott 2. kerületi Akadémia Park melletti P+R parkoló. Hétfőn vehették használatba az…

Átadták a megújul P+R parkolót a II. kerületben

HVG
-
 20.11.24 20:43Autó-motor

A parkolóhelyek közötti szigetekbe 18 facsemetét és 560 cserjét ültettek.

Átadták Az év legsikeresebb szerzője díjakat

Mirtse Zsuzsa, Lányi Gusztáv és Döme Barbara kapta Az év legsikeresebb szerzője 2020 díjakat a Magyar Napló által szervezett Oláh János-emlékesten a Petőfi Irodalmi Múzeumban (PIM).

Átadták Az év legsikeresebb szerzője díjakat

A járványhelyzet miatt zártkörű esten díjazták a szerzőket. Mirtse Zsuzsa, Lányi Gusztáv és Döme Barbara kapta Az év legsikeresebb szerzője 2020 díjakat a Magyar Napló által szervezett Oláh János-emlékesten a Petőfi Irodalmi Múzeumban (PIM) – közölte a kiadó. A közlemény szerint a Magyar Napló Kiadó Mirtse Zsuzsa Tizenhárom bűvös tükör; a…

Átadták a Szent Margit Gimnázium tornacsarnokát

Gondola
-
 20.11.24 17:26Belföld

A Szent Margi Gimnázium új tornacsarnokának átadásakor Simicskó István, a KDNP frakcióvezetője, Újbuda országgyűlési képviselője elmondta: a sportolási lehetőségeket biztosító épületek, így a gimnázium új tornacsarnokának megépítése arról szól, hogy a gyermekek kulturált körülmények között felkészüljenek az életre.