Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 155 hír

Átadták a felújított Fő utcát Újudvaron

Kanizsa Újság
-
  Tegnap 17:54 Megyei

A 800 méteres útszakasz az egyik legkorszerűbb eljárással készült el. A beruházás költsége mintegy 100 millió forint volt.

Bye Alex lett az év legstílusosabb férfia - Átadták az idei InStyle-díjakat

Együtt buliztak a divatvilág meghatározó alakjai az InStyle Style Award 2019 díjátadón. A magazin ötödik alkalommal, hat kategóriában díjazta hazánk legstílusosabb szereplőit, köztük hírességeket, influencereket és divattervezőket.

Átadták a Mueller-jelentést, ami megváltoztathatja Trump sorsát

Lezárult az orosz befolyást vizsgáló Mueller-bizottság munkája.  Átadta Robert Mueller bizottságának jelentését William Barr igazságügyi miniszternek péntek este, és ezzel lezárult a 2016-os elnökválasztásban való orosz beavatkozást vizsgáló ügyész munkája. Mueller, a róla elnevezett különleges bizottsággal együtt csaknem két éven át tartó…

Negyedjére díjazta a közeljövő szakembereit az Nmhh Médiatudományi Intézete

A média- és hírközlési jog aktuális kérdéseit kutató tehetséges hallgatókat és konzulenseiket díjazta a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (Nmhh) Médiatudományi Intézete (Mtmi) az Országos Tudományos Diákköri Konferenciához (Otdk) kapcsolódó pályázatán. A díjakat Karas Monika, az Nmhh elnöke adta át március 21-én az Nmhh Ostrom…

Nézőpontos médiastróman kerül az áruló fideszes médiastróman helyére

Hírhatár
-
  Tegnap 11:51 Megyei

Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ igazgatója, elemző lett a kormánypárti, több mint 400 orgánumot összefogó médiaholding, a Közép-európai Sajtó és Média Alapítvány (KESMA) kuratóriumának az elnöke. A kuratórium tagja Bajkai István fideszes parlamenti képviselő és Hegedűs Zoltán Szabolcs.

A Real Madrid sztárja azt mondja, meg akarja ölni a spanyol média

Origo
-
  Tegnap 10:30 SportReal Madrid

Azt viszont tudja magáról, hogy még mindig a világ egyik legjobbja.

Jól teljesít a német média

Gondola
-
  Tegnap 09:15 Vélemény

A globális elit a Bertelsmann-birodalommal együttműködve hálózza be a politikai osztályt

Jól teljesít a német média

Magyar Nemzet
-
  Tegnap 08:00 Vélemény

Időben kell észrevennünk: megkezdődött a demokrácia nevű, az igazságos kormányzást egyedül garantálni tudó politikai működésmód felszámolásának szellemi előkészítése.

Új vezetőt kapott a fideszes médiabirodalom

Új vezető került a közérdekből nemzetstratégiai jelentőségűvé minősített fideszes médiaholding, vagyis a Közép-európai Sajtó és Média Alapítvány (Kesma) kuratóriumának élére.

Szánthó Miklós lett a Közép-Európai Sajtó és Média Alapítvány elnöke

Origo
-
  19.03.22 20:52 Belföld9 hír a témában

Az új elnök az Alapjogokért Központ igazgatója is.