Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 33 hír

Átadták a Ford regionális logisztikai központját Biatorbágyon

Az autóipari vállalatok egyre több mérnöki, fejlesztési és szolgáltatási funkciót telepítenek Magyarországra – mondta Szijjártó Péter hétfőn Biatorbágyon a Ford új logisztikai központjának átadásán. A külgazdasági és külügyminiszter az eseményen beszélt arról is, hogy a koronavírus-járványban a nemzeti érdek alapján hozott védekezési…

Elhunyt Bán Zoltán, a Közpark Kft. ügyvezetője

Koronavírus-fertőzés következtében április 12-én elhunyt Bán Zoltán, a Közpark Kft. ügyvezető igazgatója.„Nem akartam, nem tudtam mit írni a képhez. Bán Zoli több mint tíz éve az egyik legkedvesebb kollégám. Felfoghatatlan, hogy múlt héten még arra készült, hogy hogyan fogunk majd neki a tavaszi nagytakarításnak, mi lesz a lomtalanítás után,…

Két megállapodás született a szekszárdi egyetemi karon

Teol
-
 Tegnap 20:00Kultúra

Együttműködési szerződéseket írtak alá hétfőn délelőtt Szekszárdon, a Pécsi Tudományegyetem Kultúratudományi, Pedagógusképző és Vidékfejlesztési Karán.

Felújítják a Dél-pesti Kórház csepeli telephelyét

Kormányzati forrásból szinte teljesen megújul a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház csepeli telephelye, továbbá a felújítási munkálatok mellett egy új épületet is kialakítanak.„Két projektről beszélünk tehát: az egyik, ami jelenleg is zajlik a belügyminisztérium koordinálásával, ezt 2020 tavaszán hirdették meg. Tavaly ősszel kezdődtek el a belső felújítás

Átadták a BAFTA-díjakat

port.hu
-
 Tegnap 15:45FilmBrexitLuxus

Tarolt A nomádok földje. Francis McDormand a legjobb női főszereplő, Sir Anthony Hopkins a legjobb férfi főszereplő díját vihette haza – illetve a díjak mennek hozzájuk, mert online rendezték meg az eseményt.

Átadták a jutalmakat, kedves és érdekes pályaművek érkeztek

Teol
-
 Tegnap 15:30Könyv

A Földi István Könyvtár kezdeményezett felhívást még húsvét előtt két kategóriában az ünnephez kapcsolódóan Dombóváron.

Átadták a Ford regionális logisztikai központját

Szijjártó Péter szerint az autóipari vállalatok egyre több fejlesztési funkciót telepítenek Magyarországra.

Átadták Biatorbágyon a Ford új logisztikai központját

Az autóipari vállalatok egyre több mérnöki, fejlesztési és szolgáltatási funkciót telepítenek Magyarországra - mondta Szijjártó Péter hétfőn Biatorbágyon a Ford új logisztikai központjának átadásán.

Átadták Magyarország legújabb autóipari beruházását

Origo
-
 Tegnap 14:06Gazdaság

A Ford 3 milliárd forintos fejlesztést valósított meg.

A Família Kft. legendás nagypapája: „Arra vágyom, hogy végre berúghassak”

Nem épült még fel teljesen a koronavírus után a 93 éves színművész. Baranyi László mindennapjait egyensúlyzavar és fülzúgás nehezíti meg, most hízókúrán van, hogy visszaszedje hirtelen leszaladt súlyát.

Átadták az EMKE-díjakat Kolozsvárott

Az Erdélyi Magyar Közművelődési Egyesület (EMKE) évente díjazza azokat, akik hozzájárultak az erdélyi közművelődési élet fellendítéséhez.

Zöldáramra váltott a pécsi Körber Hungária Gépgyártó Kft.

Teljes egészében megújuló energiaforrásokból származó villamos energiával fedezi pécsi telephelyének áramszükségletét a dohányipari gépek és a hozzájuk tartozó alkatrészek előállításáról ismert Körber Hungária Gépgyártó Kft. - közölte a vállalat pénteken az MTI-vel. megújuló energiaforrásokból termelt villamos energia.

Zöldáramra váltott a pécsi Körber Hungária Gépgyártó Kft.

Teljes egészében megújuló energiaforrásokból származó villamos energiával fedezi pécsi telephelyének áramszükségletét a dohányipari gépek és a hozzájuk tartozó alkatrészek előállításáról ismert Körber Hungária Gépgyártó Kft. - közölte a vállalat pénteken az MTI-vel. megújuló energiaforrásokból termelt villamos energia.

Átadták Tiszafüred több mint félmilliárd forintból megújult főterét

tervek szerint a teljesen új közösségi terület kulturális és idegenforgalmi rendezvények helyszínéül is szolgál majd.

Átadták Tiszafüred új főterét

Szoljon
-
 21.04.09 19:40Belföld

Egy turisztikai központhoz méltó, látványos főtérrel gyarapodott a Tisza-tó fővárosa.